internet laju pun heran..shida ..shida haihhh.. | Dunia sebenar Shida internet laju pun heran..shida ..shida haihhh..

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 26 March 2011

internet laju pun heran..shida ..shida haihhh..

Assalamualaikum, peace upon you.
Hye hai hei hoi semua =) alhamdulilah hari ini shida masih lagi tersenyum sambil type entri kali ni,walaupun hujan sejuk menyelami suasana dalam bilik ni. Shida masih lagi gagah nak buat entri ini. Hanya kerana jeng jeng jeng. hehee internet shida hari ni kamcing dengan shida perghhh! laju hari ni blogwalking dengan sempurna loading laju walaupun hari ini shida masuk blog-blog yang banyak widget-widget comel hihi i loike! tak tahu kenapa broadband ni berbuat baik tak seperti sebelum ni. tapi tapi tapi bil tak bayar lagi ni. mungkin sebelum ni dia pernah buat hal lalu menyesal kahkah! broadband pun ada perasaan ke?? walau apa pun shida sangat-sangat berpuas hati berblogging hari ini. hihi tak boleh belah pic yang dicopy dari ihsan google kononnya speed up! eh! eh! sorry ^_^ smile der!
okay story yang ini tak boleh nak happy sangat sebab tangan shida sakit ni bahagian siku dan sekelilingnya. ada gak la urut-urut sendiri, mak urut pun ada. Sakit ni dah 2hari selepas gotong-royong ditempat kerja kot rasanya sebab buat kerja diluar kemampuan sendiri. Angkat benda-benda berat walaupun dalam hati fikir "boleh ke aku angkat ni" bila selesai kerja gotong-royong esoknya mulalah rasa sakit-sakit dan sengal-sengal sendi. Rasa tak sempurna guna tangan ni bila sakit-sakit macam ni. Naseblah sebelah kanan saja yang sakit. Kalau dua-dua belah tangan,boleh tak korang bayangkan betapa siksanya seharian menggunakan tangan macam tak guna. eh! macam mana tu?? entah! now masih tak okay lagi dah masuk hari ketiga. huhu. hope lepas mengurut lagi okay la kot. Nak menaip pun rasa tak selesa je. haiihhh!
pesanan buat kawan-kawan yang singgah dan follow slowly shida jejak korang balik ok. internet dah okay tangan pulak yang tak okay. Adoooiiiyaii sabar jelah! memang dugaan sungguh! minta doa supaya tangan shida cepat ler sembuh amin.. fuh! fuh! daa.. happy reading semua ~


14 Jari Ohsem:

patriq said...

hope sida sembuh cepat!

cacing said...

ala siannya shida... lain kali kalo tak larat jgn try2 angkat... t sakit... try lekat penaflex... elok kot menatang tu...

shida saje said...

tq pat ^_^

shida saje said...

cacing: betoi ke bnde tuh leh gak nk try nnt, tq cacing =)

i am S!L4H.. said...

eh best nye line bb laju.

pinjam. heee~
ni bb tgh slow2 tp gagah jgk nk gune. heheh

aNiS aNiSa said...

syfakillah...

smoga cepat sembuh...=)

entry best : Tempat Larangan bagi Manusia~

Kka ardian said...

sakit :( capat sembuh yah... kenapa tak kasih kabar :(

shida saje said...

silah: nak pnjam eh boleh je ..sjam sengget hihi ^_^

shida saje said...

anis anisa: tq dear ^_^

shida saje said...

ardian: semalam lagi tunggu kamu tapi gak ada,

i am S!L4H.. said...

sjam sggit? alaa sjam 90% diskaun la. haha

shida saje said...

silah: xpe2 nnt join GA shida k. mng dapat men 3hari percuma hihi ^_^ ok x?

i am S!L4H.. said...

hah? ade ke hadiah cmtu? nk men dr mne?

shida saje said...

silah: shida pos la broadband shida tuh ekekke =P