mana pergi pemenang-pemenang GA shida?? | Dunia sebenar Shida mana pergi pemenang-pemenang GA shida??

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 21 March 2011

mana pergi pemenang-pemenang GA shida??

Assalamualaikum, peace upon you.
huhu semalaman tunggu pemenang GA shida ni, tak juga muncul-muncul herannya korang tak nak eh hadiah ni. penat tau shida buat cabutan ni hihi ^_^ kalau dalam 3hari tak de yang hantar detail sorry k shida buat cabutan kali ke2 so hurryup sayang!


12 Jari Ohsem:

HAZWAN17 said...

cepat-cepat bagi maklumat

bunga said...

taniah pada pemenang...cayalah..

fadwa daud said...

baik bg cepat,kalau taknak,SAYA NAK!!ngeee~:D

cik lya said...

undi balik undi balik hihi

A T H I R A H said...

hye syida , sy da bgy detail dkat ur pnya fb :)

Syat0za said...

zai nak! :D hik3

kak shida :( maafkan zai tau sebab x masuk contest tu..wuwuwuuw~

shida saje said...

dunworry masa telah dberi shida pun tak suka pgg hadiah ni lama2 nnt rasa nak pkai xpun rsa xnak bg hihi ^_^
so shida akn undi balik kalo xde yg reedem ~

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Shida..maaf lambat nk bg respon sbb tenet slowwwwwwwwww...blh email k.atie jer tak?nie emailnya..

azatie_sayang7071@yahoo.com.my

.::cintabungablogspot::. said...

cik shida, bg cik bunga jela hadiah tu. heheh :P

gigiAriEma said...

hukhukhuk... xdek rejeki.. bg gigi larh.. ngee

shida saje said...

ok azatie shida dah bg email kat blog kamu k ^_^ anta kat email detail awk k

xpon amik ni > rasidahradzuan@yahoo.com

shida saje said...

ok alhamdulillah semua pemenang da bg respon so xdelah cabutan kali ke2 hihi..

so peserta lain kalau nk mng lagi tunggu lah GA shida seterusnya ok ;)

thank you all !