Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 21 March 2011

mana pergi pemenang-pemenang GA shida??

Assalamualaikum, peace upon you.
huhu semalaman tunggu pemenang GA shida ni, tak juga muncul-muncul herannya korang tak nak eh hadiah ni. penat tau shida buat cabutan ni hihi ^_^ kalau dalam 3hari tak de yang hantar detail sorry k shida buat cabutan kali ke2 so hurryup sayang!


12 comments:

  1. taniah pada pemenang...cayalah..

    ReplyDelete
  2. baik bg cepat,kalau taknak,SAYA NAK!!ngeee~:D

    ReplyDelete
  3. hye syida , sy da bgy detail dkat ur pnya fb :)

    ReplyDelete
  4. zai nak! :D hik3

    kak shida :( maafkan zai tau sebab x masuk contest tu..wuwuwuuw~

    ReplyDelete
  5. dunworry masa telah dberi shida pun tak suka pgg hadiah ni lama2 nnt rasa nak pkai xpun rsa xnak bg hihi ^_^
    so shida akn undi balik kalo xde yg reedem ~

    ReplyDelete
  6. Salam Shida..maaf lambat nk bg respon sbb tenet slowwwwwwwwww...blh email k.atie jer tak?nie emailnya..

    azatie_sayang7071@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  7. cik shida, bg cik bunga jela hadiah tu. heheh :P

    ReplyDelete
  8. hukhukhuk... xdek rejeki.. bg gigi larh.. ngee

    ReplyDelete
  9. ok azatie shida dah bg email kat blog kamu k ^_^ anta kat email detail awk k

    xpon amik ni > rasidahradzuan@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. ok alhamdulillah semua pemenang da bg respon so xdelah cabutan kali ke2 hihi..

    so peserta lain kalau nk mng lagi tunggu lah GA shida seterusnya ok ;)

    thank you all !

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.