My First Letter tag shida 10 soalan baik punya cilok =P | Dunia sebenar Shida My First Letter tag shida 10 soalan baik punya cilok =P

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 4 March 2011

My First Letter tag shida 10 soalan baik punya cilok =P

Assalamualaikum, peace upon you (:
hyep! korang heeehe. kalau korang tengok gambar ni agak-agaknya pe eh?? hahaa terang-terang lah TAG wehh. shida kena tag lagi oleh seorang yang shida tak tahu namanya tapi dari cbox shida haruutachan a.k.a my first letter   so sweet (: actually blogger yang tag shida ni shida belum lagi suai kenal dengan dia and dia juga salah sorang peserta GA shida so jangan buang masa shida nak jawab '10 soalan baik punya cilok' ni jom ~
 1. Sila beritahu nama penuh kamu. Tak kisahlah sampai nama datuk , moyang kamu.
Nama penuh shida eh actually shida segan nak bagitahu nama penuh shida sebabnya nama shida tak seindah biasa ~ so cukup lah boleh dikenali sebagai shida Radzuan. Radzuan itu nama ayahanda shida yang tercinta ^_^   
2. Kamu suka warna pink tak? 
agak-agak awak la shida suka ke warna pink?? kebiasaan shida warna yang tak de dalam blog ni boleh dikategorikan warna yang kurang digemari =) 
 3. Kalau kamu ditakdirkan bertemu dengan si pemberi tag ni, apa kamu nak cakap dengan dia?   
hehee apa eh nak cakap hurmmm ha! eh macam bisa aku jumpa tapi dimana ya?? hahaaa =P
4. Siapa paling comel? Maher Zain atau kamu?
heheee soalan baik punya cilok!! mesti la sssshhhiiiiii........... hahaaa awak sambunglah!
 5. Mana lagi sedap? Kek atau aiskrim? 
bagi shida kedua-duanya sedap tapi diminta memilih makanya shida memilih kek sebab semalam keluar shida beli kek kat secret recipe perghhh sedap giler!
6. Bila tarikh birthday si pemberi tag ni? (Kalau kamu ingat, kamu memang hebat)  
awak ooo awak bila befday ek? saya tak tahu la huhu~
7. Ain Maisarah, siapakah dia?
Ain Maisarah siapa erk? ermm. myb sorang blogger kot kalau kata Ain Zulaikha shida kenal la member blogger shida yang tiut miut tu kan ain ^_~
8. Ceritakan sejarah kamu membuat blog, ikutlah sampai perenggan pun 
giles perli ape! shida dah tak suka baca ayat atau penulisan yang panjang lebar, ini suruh type berperenggan perghh! nanak lah =P disebabkan blog shida belum cukup setahun dan masih newbie so tiada sejarah disebalik tabir ^_^  kalau ada nanti shida cerita k.
9. Apabila harijadi kamu, kamu nak saya (pemberi tag ini) beri apa pada kamu   
hehee. nak ke haruutachan bagi shida hadiah semata-mata tag ini ??? kalau betul lah shida minta satu je : kereta myvi pink hahaaa =p
10. Tag ni ada sepuluh soalan jadi wajib tag sepuluh orang ye!  
sepuluh eh boleh jer tanpa link ok : whitelover@azwa gigiAriema CikBunga Ain Zulaikha Sharul@ghost Yaniej@duniaGadis juemeluv Hazwandotcom Chikova_Araishii and da last 1  Aenlicious. Done cukup 10 shida tag tanpa link tapi shida akan jerit kat shoutmix dorang ok  dun worry~ happy reading ~


 

10 Jari Ohsem:

NUR AIN AZMAN said...

HAHA! TERkena sudey.
aenlicious tu sy kew? ghahahahahh!

:)

shida saje said...

ya ya xde org len lagi Aen licious =)

patriq said...

nama pat tak de pung! :larikk: :sofa:

shida saje said...

alah pat kalo nak boleh jer amik ngn muke tak malu k kih3 =P

jue said...

hehe..tq dear..jue jwb nnti k..:))

shida saje said...

ok jue ^_^

chikova said...

alamak kono pulekk, okeh2 t anyah jwp ekk sayamm :)

shida saje said...

ok anyah!

bunga said...

adakah cik bunga itu bunga??

shida saje said...

ya bunga lah sape lg...shida xkenal mna2 bunga slen bunga-bunga belaka hahaaa.. ^_^