Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 20 March 2011

Pemenang My 1st Giveaway by shida dan esya adalah:

Asssalamualaikum, peace upon you.
Sekarang adalah pemenang bagi My 1st Giveaway by shida dan esya. Shida sertakan slogan yang telah pemenang shida create dengan ringkas dan padat tapi ha! tak macam karangan ye hihi ^_^

Hadiah utama untuk follower ke1000 shida (peserta No.27)
Hadiah kedua berupa Hadiah Misteri (cabutan pertama )
Hadiah ketiga keempat dan kelima adalah berupa topup RM10

wahhh!!!Tahniah! tahniah! tahniah! pada pemenang semua. Bagi peserta yang menang diminta add FB shida untuk memberikan detail (inbox) yang diperlukan seperti berikut:
  • peserta no.27 eb ezrin2 dan  peserta no.18 azatiesayang detail diperlukan (nama,alamat rumah selengkapnya dan no.tel)
  • peserta no.19 Myra Jay, peserta no.103 Athirah dan peserta no.81 Tyrah detail diperlukan hanya no.telefon korang eh.
Thank You all!



26 comments:

  1. wah wah wah..tahniah! saye tak menang..hahaha :p

    ReplyDelete
  2. azwa bukan rezki yg ini kot kan cuba lg nnt taw dear =)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. alooo..comeinye kertas gulung2 kaler2 gitu hihi :P

    ReplyDelete
  5. comel an wa..wat sendri taw hihi ^_^

    ReplyDelete
  6. mana la pemenang ni xmuncul2 pun ke xnak hadiah ni..kalo xnak shida cabut round ke dua kih3 ;p

    ReplyDelete
  7. tahniah pada semua pemenang :)
    tak tak ada orang nak, pass dekat sini lah. hihihi

    ReplyDelete
  8. tyrah da add fb kc shida :)
    nanti approve ek!
    tenkiu so muchhh!!!

    ReplyDelete
  9. dunworry masa telah dberi shida pun tak suka pgg hadiah ni lama2 nnt rasa nak pkai xpun rsa xnak bg hihi ^_^
    so shida akn undi balik kalo xde yg reedem ~

    ReplyDelete
  10. Alhmdulillah menang topup :)
    Thanks ya.. jap MJ emel no fon :)

    ReplyDelete
  11. Dear.. MJ kat opis takleh bukak fb..
    Kalu bg kat sini ok kot.. :)

    0174987347

    ReplyDelete
  12. wahh gigi tak dak rejeki.. sobsobsob..sedih seketika.. huhu
    tahniah pda yg menang! :)

    ReplyDelete
  13. hi, TQ ... x sangka ader rezki kat sini...

    nanti accept my request ya?
    fb: E.B EZRIN
    tq

    ReplyDelete
  14. by the way... bagi kt emel x leh eh? ;p

    ReplyDelete
  15. eb bg kat email mksudnya detail ke? leh jer ni email shida k rasidahradzuan@yahoo.com

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.