semoga adam cepat sembuh..AMIN.. | Dunia sebenar Shida semoga adam cepat sembuh..AMIN..

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 30 March 2011

semoga adam cepat sembuh..AMIN..

Assalamualaikum, peace upon you.
Semalaman shida tak berapa nak lena tidur sebab dalam pukul9.48 macam tu lah kakak shida yang sulung tu sms bagitahu anak buah shida (adam) masuk wad. masa tu tengah makan-makan sambil tengok drama kat televisyen. Tersentap pun ada langsung stop makan. Kami balas sms kakak dia tak reply pulak,myb dalam hospital dan ada tempat-tempat tertentu memang kena silent dan of handfone. so mak Call abang ipar untuk tahu cerita sebenarnya. mujurlah abang ipar shida angkat so Mak dan ayah terus bersiap bergegas ke hospital . Mak ayah naik motor pergi kebetulan kereta kakNgah tak ada kat rumah. Mak dan ayah dah sampai kat hospital dengan selamat.
Allhamdulilah lah semuanya selamat selepas setengah jam shida call mak nak tahu perkembangan adam. Mak kata adam muntah-muntah non stop pastu adam pengsan badan dia lembik. Doktor cakap adam keracunan dalam darah. Kesiannya shida dengar ni. Actually adam ni pengasuh yang jaga sekali dengan 2orang lagi ank buah shida. Tak tahu lah masalah punca dari rumah pengasuh atau apa. 
Baru 6 bulan umur adam dah kena cucuk sana sini. Nanti shida nak pergi melawat adam. Cuma yang penting sekarang ni semoga adam cepat sembuh..AMIN..korang doakan tuk adam juga ya~
Kami semua (umi,atok,makngah,paklang,makandak,maklah,makcik dan maksu) rindu sangat Muhammad Danish Adam



14 Jari Ohsem:

bunga said...

semoga cepat sembuh..

cacing said...

keracunan dalam darah.... bunyi macam bahaya je.... sian.... kecik2 dah kena keracunan...

patriq said...

moga adam cepat sembuh huhu~

HAZWAN17 said...

get well soon ye adam

aneesz said...

semoga adam cepat sihat..... amin

ARAJ said...

amin...mudah3 cepat sembuh...=)

Nonie said...

semoga adam kuat n cepat sembuh...amin

shida saje said...

bunga: tq dear =)

shida saje said...

cacing: tuhla pasal huhu now ok da alhamdulilah =)

shida saje said...

pat: tq beb =)

shida saje said...

adik wan: tq dear =)

shida saje said...

aneesz: tq dear =)

shida saje said...

ARAJ: tq =)

shida saje said...

nonie : tq ya, adam mmg kuat tp umur dia baru 6bulan tak tau sekuat mana yg dia mmpu kn =)