Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 6 March 2011

update #1 for my 1st GA by shida dan esya

Assalamualaikum, peace upon you (:
hai semua firstly shida nak ucap thanks sangat-sangat sebab korang semua yang sporting ni join GA shida. setakat ni shida sudah ada 80 peserta so dengan niat yang tulus shida nak tambah lagi hadiah disebabkan shida baru saja dapat cheque dari HSBC uasha sama Nuffnang sdn bhd. shida rasa ni semua rezeki untuk korang peserta-peserta GA shida :) so shida pun dah bincang dengan cik esya (sponser) so semua ditangan shida. Shida pasang niat bila GA ni melebihi 100 peserta dengan secara automatiknya hadiah untuk GA ini menjadi 5hadiah misteri hihi ^_^ eh teruja tak korang?? so pakat semua ramai-ramai meriah kan lagi dan cukup kan forum GA ni supaya 5 hadiah misteri akan termakbul. Untuk pengumuman hadiah shida akan buat mayb dalam seminggu awal before GA ni tamat hope semua peserta bersabar dan bertenang ok tunggu kemunculan entri tentang hadiah-hadiah misteri yang bakal shida bongkar hihi ~
second shida sudah pun terjah kesemua entri yang telah dilink kan ke entri yang disubmit pada dari mula GA ni bermula hingga 5/3/11, shida berterima kasih sangat-sangat . shida perasan kebanyakan yang join ada yang newbie dan ada juga blogger-blogger otai hihi maksud shida jaguh GA la. hope korang lah yang bertuah sebab cara pilihan kan cabutan dari tangan shida sendiri. kalau shida rasa berat tugas ni shida akan past pada orang yang terdekat mayb keluarga shida sendiri hihi ^_^ lebih afdal dan benar tul tak?? opss! ada yang shida nak katakan disini 5syarat yang shida keluarkan untuk GA ini wajib tau ditepati sebab kebanyakan shida terjah blog/entri GA shida ada yang tak buat slogan huhu . macamana shida nak baca wehh! please cek ok my dear masih sempat . ok rasanya setakat ni  yang dapat shida update dulu. happy reading daaa ~


16 comments:

  1. tahniah peserta hadiah ditambah.

    ReplyDelete
  2. kategori slogan paling mengarut takde ke?huhu :P

    ReplyDelete
  3. kalau dpt ! betuah la bufday pja tahunn nhh ! HAHA .

    ReplyDelete
  4. pat: pat sponsor juga eh plizzzzz

    ReplyDelete
  5. yanie: mungkin ade kalo ade sponser ke2 ekekek =P

    ReplyDelete
  6. bambam: kak hope pja yg bertuah ok ^_^

    ReplyDelete
  7. wahhh hadiah lagi byk lar..... hahha.. cek suka! :)

    ReplyDelete
  8. hehhe kalo suka kena la join. eh da join kan hihi ^_^

    ReplyDelete
  9. wihauahiahahauuu :)
    saje kasi komen ala2 spam :P

    ReplyDelete
  10. yahoo..
    hadiah bertambah ^^

    smoga GA ni berjalan dgn lancar ^^

    ReplyDelete
  11. huhu xsabo ler..btw, hadiah uh "gurly" ke??

    ReplyDelete
  12. kalau dh lebih 100 org, haruslah tambah hadiahnye kan..kan..makin ramailah yang boleh menang..manyak syiok woo..

    ReplyDelete
  13. na komen ape ek? hehe~ tahniah dapat cek dari nuffnung :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.