Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 18 March 2011

update #4 My 1st GiveAway by shida dan esya

Assalamualaikum, peace upon you.



Hye semua syukurlah akhirnya GA shida dan esya ni  akan berakhir tepat jam 12 nanti,tapi jangan risau penyertaan 19/03/2011 masih lagi shida terima ok. dun worry shida tak kejam hihi ^_^ excited juga ni nak buat cabutan dan nak tahu siapalah yang bertuah kan weeee syoknyeee. bagi yang baru join tu minta maaf sangat sebab shida akan try terjah blog korang k. line celcom shida tengah slow ni terganggu juga kerja-kerja shida ni huhu sabar jela. tapi korang tak perlu risau siapa pun join tersenarai juga dalam list ok cuma shida lebih 'tegas' dalam pemilihan pemenang nanti. seperti yang shida beritahu dalam update#3 tak tahu eh?? sila la baca entri kat bawah-bawah ni ok pape pun shida wish Good Luck all of you! nantikan pada hari ahad entri cabutan akan shida buat untuk korang ok, tunggu ya! happy reading ~


4 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.