ABP2010 berita harian. Tahniah SHAHEIZY Sam! | Dunia sebenar Shida ABP2010 berita harian. Tahniah SHAHEIZY Sam!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 4 April 2011

ABP2010 berita harian. Tahniah SHAHEIZY Sam!

Assalamualaikum, peace upon you.
ha tu dia mesti peminat SHAHEIZY Sam menjerit-jerit kat luar sana kan! kan! tahu lah SHAHEIZY Sam telah gondol piala atau gelaran yang ditunggu oleh semua artist atau selebriti tanah air kita . Shida pun tak tahu nak olah entri tentang ABP2010 ni macamana tapi shida sepanjang anugerah tadi shida memang berpuas hati dengan penerima-penerima anugerah malam ini memang layak. Thanks juga pada dato' Siti yang menarik diri dalam pencalonan anugerah pada malam tu. So memang peluang cerah lah pada pencalonan-pencalonan yang tercalon. Tahniah tahniah dan tahniah shida ucapkan pada SHAHEIZY Sam. dia memang layak der! shida juga salah satu fans dia heehee malu lak ^_^
Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010 dan Pelakon Filem Lelaki paling Popular.
Tapi ini anugerah berita harian yang shida paling happy tengok sebabnya terdapat elemen-elemen komedi Hantu kak Limah balik rumah pada pengakhiran anugerah memang best! popular dah si usop tu! memang meletup lah! rasanya usop and the geng (Hantu kakLimah Balik Rumah) . tak lupa juga pada Yuna persembahan yang paling best shida tengok dan juga tahniah juga pada artist-artist lain yang menang anugerah Lisa Surihani, Yuna, Shahir, Zizan, Farah Fauzana, Faizal Ismail, Faizal Tahir, Ana Rafali, Pak Nil Remy Ishak, Rabbani fasha Sanda, Nurkhiriah dan 6ixth Sense . Tahniah semuanya! eh jap ada lagi tak lupa juga ..
Anugerah Sepanjang Hayat ABP2010 berita harian : Dato’ Hajjah Rosnani Jamil



12 Jari Ohsem:

HAZWAN17 said...

usop wilca gak terbaek hahah
btw tahniah kepada sume pemenang

bunga said...

haha..bunga tengok dah nak habis dha semalam..jadi banyak yang tertinggal..haha..tapi time last tu mmg gelak xhenti2..

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

update entry update jugak, tapi risiko tangan kat mouse tu jgn tak amek berat okeh.. bahaye taw.. sharing is scaryyyy~~~

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/04/blogger-sekalian-sila-jaga-tangan.html

NUR AIN AZMAN said...

aen pun tgk abh smlm
tp dari stengah nak hbis laa
sbb dating dengan encik bf, hihi
btq, mmg layak laaa SAM menang
suker nyerrrrr ^^

btw, thanks leave ur comment n tegur psl shoutbox tu

:)

shida saje said...

hazwan: Yeaahhh!!

shida saje said...

bunga: sama la shida gelak non stop dah mcm apa dah hihihi ^_^

shida saje said...

cintabunga: tq for sharing ^_^

shida saje said...

Aen: sama dear ^_^
best la tu kua ngn buah hati dier hihi~

Nonie said...

ske sgt....sam mmg kelakar.mmg best la,puas hati ngn keputusan kali ni.hihih

shida saje said...

nonie: hihi betol tuh huhu i love u ngn memek mulut dia ^_^

patriq said...

Tahniah pada yang menang anugerah malam tu!

shida saje said...

paT ^_^