aduhai! shida masih flu^^ lebih teruk dari semalam! | Dunia sebenar Shida aduhai! shida masih flu^^ lebih teruk dari semalam!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 26 April 2011

aduhai! shida masih flu^^ lebih teruk dari semalam!

Assalammualaikum, peace upon you.
sebenarnya start semalam lagi dah kena flu ni! so makan ubat sudah! rehat sudah! tapi masih belum sembuh. tak paham kenapa. sampai nak tidur pun jadi tak selesa, asyik terjaga dan bersin! naseb tak terangkat bumbung rumah hahaa^^ pagi tadi pulak flu nya macam bertambah la pulak! aduhaii! merah-merah hidung teman, merah-merah mata teman ni ha! shida kalau flu memang sakit sikit! sampai mata berair-air hidung merah-merah bagai. sabar je lah! nak pergi hospital atau klinik terdekat hmmm..memang shida tak akan pergi! tak suka lah pergi sana! huhu..tak larat dah nak type panjang-panjang nanti korang pula yang kena virus flu shida ni hihi^^ apa pun korang doa kan  lah shida ni cepat sembuh seperti biasa ya..AMIN.. hari yang penuh dengan dugaan darinya!banyakan bersabar!




36 Jari Ohsem:

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

get well soon eh dear ;)

Cik Bunga dapat FREE lagi, ahaha... jangan jeling cik bunga eh kalau JELES, heheh

Nonie said...

rehat ye yunk....

HAJAR hasan said...

take care dear. semoga cepat sembuh. ;)

ChaCha said...

haaaa...ni mesti langgor pantang ni yep..nk kene tibai ni :P jg diri..makan ubat..lebiu!

Ain Zulaikha said...

semoga cepat sembuh ya shida :)

ucu keyna said...

syafakillah kak...
moge cpat smbuh..
sakit 2 pnghapus dose..
jgn sdih2 n sntiase bdoa agar cpt smbuh ye..
sayang akak ^_^

Cik Yana said...

Ciannye cik Shida. Makan ubat banyak-banyak taw. Semoga cepat sembuh :)

Lots of Love,
Cik Yana

ghost said...

cian syg i sorg nie...
moga2 u cpt smbuh yer cyg...
rjin2 sket mkan ubat tuh..
jgn bg i risau ye...
<3 u..muah2...
=)

Miss Dill said...

shida2, makan ubat ye. takmo skip makan. jage diri

Miss Dill^^

caliph shuriken said...

smoga cpat sembuh.. pastu bole sambung bW laju2 ok ^^

latest en3: antara Mentor & AF

Aida Omar said...

sian cik shida..
banyakkan berehat ea..aida doakan shida sembuh cepat2 dan ceria semula :)

Shida Radzuan said...

::cinta bunga:: tq dear^^

Shida Radzuan said...

nonie: ok dear tq^^

Shida Radzuan said...

hajar hassan: tq dear^^

Shida Radzuan said...

chacha: Ampun kan aku cha waaaaa....^^

Shida Radzuan said...

Ain Zulaikha: tq dear^^

Shida Radzuan said...

ucu: tq dear^^

Shida Radzuan said...

cikYana: tq yer sebab doakn shida^^

Shida Radzuan said...

sayang: uikss dia komen lak hihi..tq honey^^

Shida Radzuan said...

missDill: ok shida ingt jgn skip mkn ubat^^

Shida Radzuan said...

caliph: tq lip..blog liph yg ptama yg shida singgah sembuh ti taw hihi^^

Shida Radzuan said...

Aida Omar: baik aida tq yer^^

patriq said...

sida cepat sembuh ya!

izzysabki said...

cpat2 la sihat ye shida:)

syafiqstatichot said...

kalau flu jalannye, tido jelah dan makan ubat sekali.. pastu kalau berlarutan bebawak g klinik dan pastikan tisu sedia di poket ok.. selamat rehat dan sihat! :)

apik pehe said...

cian kt shida..kalo apik ader dekat nga shida..apik bg panadol soluber ni..hehe

Nyze 二ザ Crazee said...

get well soon dear.. :)

fyna said...

semoge cepat sehat dear...
:)

HonEyBuNNy said...

salam ziarah...

semoga cepat sembuh...
amin..

Shida Radzuan said...

Patriq: tq yer^^

Shida Radzuan said...

Izzy: tq izz hihi..risau eh =P

Shida Radzuan said...

syafiq: tq shida ingt semua tu..kalo xsembuh lg shida g klinik yer..g pon bukan shida control ape2 pun tu yg blarutan huhu^^

Shida Radzuan said...

apik pehe: tq pik..shida tau apik ambil berat hal shida..hihi^^ nnt shida belnje mkn eh =)

Shida Radzuan said...

Nyze: tq dear^^

Shida Radzuan said...

Fyna: tq dear^^

Shida Radzuan said...

honeybunny: tq yer =)