Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 26 April 2011

aduhai! shida masih flu^^ lebih teruk dari semalam!

Assalammualaikum, peace upon you.
sebenarnya start semalam lagi dah kena flu ni! so makan ubat sudah! rehat sudah! tapi masih belum sembuh. tak paham kenapa. sampai nak tidur pun jadi tak selesa, asyik terjaga dan bersin! naseb tak terangkat bumbung rumah hahaa^^ pagi tadi pulak flu nya macam bertambah la pulak! aduhaii! merah-merah hidung teman, merah-merah mata teman ni ha! shida kalau flu memang sakit sikit! sampai mata berair-air hidung merah-merah bagai. sabar je lah! nak pergi hospital atau klinik terdekat hmmm..memang shida tak akan pergi! tak suka lah pergi sana! huhu..tak larat dah nak type panjang-panjang nanti korang pula yang kena virus flu shida ni hihi^^ apa pun korang doa kan  lah shida ni cepat sembuh seperti biasa ya..AMIN.. hari yang penuh dengan dugaan darinya!banyakan bersabar!




36 comments:

  1. take care dear. semoga cepat sembuh. ;)

    ReplyDelete
  2. haaaa...ni mesti langgor pantang ni yep..nk kene tibai ni :P jg diri..makan ubat..lebiu!

    ReplyDelete
  3. semoga cepat sembuh ya shida :)

    ReplyDelete
  4. syafakillah kak...
    moge cpat smbuh..
    sakit 2 pnghapus dose..
    jgn sdih2 n sntiase bdoa agar cpt smbuh ye..
    sayang akak ^_^

    ReplyDelete
  5. Ciannye cik Shida. Makan ubat banyak-banyak taw. Semoga cepat sembuh :)

    Lots of Love,
    Cik Yana

    ReplyDelete
  6. cian syg i sorg nie...
    moga2 u cpt smbuh yer cyg...
    rjin2 sket mkan ubat tuh..
    jgn bg i risau ye...
    <3 u..muah2...
    =)

    ReplyDelete
  7. shida2, makan ubat ye. takmo skip makan. jage diri

    Miss Dill^^

    ReplyDelete
  8. smoga cpat sembuh.. pastu bole sambung bW laju2 ok ^^

    latest en3: antara Mentor & AF

    ReplyDelete
  9. sian cik shida..
    banyakkan berehat ea..aida doakan shida sembuh cepat2 dan ceria semula :)

    ReplyDelete
  10. chacha: Ampun kan aku cha waaaaa....^^

    ReplyDelete
  11. cikYana: tq yer sebab doakn shida^^

    ReplyDelete
  12. sayang: uikss dia komen lak hihi..tq honey^^

    ReplyDelete
  13. missDill: ok shida ingt jgn skip mkn ubat^^

    ReplyDelete
  14. caliph: tq lip..blog liph yg ptama yg shida singgah sembuh ti taw hihi^^

    ReplyDelete
  15. cpat2 la sihat ye shida:)

    ReplyDelete
  16. kalau flu jalannye, tido jelah dan makan ubat sekali.. pastu kalau berlarutan bebawak g klinik dan pastikan tisu sedia di poket ok.. selamat rehat dan sihat! :)

    ReplyDelete
  17. cian kt shida..kalo apik ader dekat nga shida..apik bg panadol soluber ni..hehe

    ReplyDelete
  18. salam ziarah...

    semoga cepat sembuh...
    amin..

    ReplyDelete
  19. syafiq: tq shida ingt semua tu..kalo xsembuh lg shida g klinik yer..g pon bukan shida control ape2 pun tu yg blarutan huhu^^

    ReplyDelete
  20. apik pehe: tq pik..shida tau apik ambil berat hal shida..hihi^^ nnt shida belnje mkn eh =)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.