AF9 : operasi gugur! siapa terkeluar? siapa yang masuk? | Dunia sebenar Shida AF9 : operasi gugur! siapa terkeluar? siapa yang masuk?

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 24 April 2011

AF9 : operasi gugur! siapa terkeluar? siapa yang masuk?

Assalammualaikum, peace upon you.
Hye semua,sihat hari ini? ceria? gembira? ya! sudah pasti keputusan yang dinanti-nanti kan kepada semua peminat AF9 iaitu operasi gugur pelajar-pelajar AF9 dan siapakah yang akan digugurkan dan disingkirkan dan siapa juga yang akan dibawa masuk untuk menjadi peserta AF9 yang baru,dimana semua undian akan dikira dari "0" so tadi shida baru lepas tengok Akademi Fantasia 9 minggu ke3 dengan family dan keputusan dan tekaan shida amat-amat lah tepat eh! yang tepat tu pelajar yang dibawa masuk ok! tahniah buat Fina dan Hazama^^
pelajar yang tersingkir untuk minggu ke3 Akademi Fantasia 9 ini dalah MIZA
pelajar yang digugurkan dari Akademi Fantasia 9 musim terakhir adalah AIDA dan AMIR
2 Pelajar yang dibawa masuk untuk musim ke 9 Akademi Fantasia terakhir
FINA adalah adik kepada pelajar yang digugurkan iaitu AIDA telah pun masuk sebagai pelajar baru AF9 . Tahniah untuk FINA. ops! kakak keluar adik pula yang masuk huhu^^ bukan salah saya! jom kita layan video Fina dalam konsert minggu ke2 (persembahan percubaan Fina) lagu yang dipertaruhkan untuk memikat hati Juri dan juga tenaga pengajar AF9 ~

HAZAMA sepertinya bisa aku kenal ini budak tapi dimana ya?? dan dan kenal dan dan sedara hihi^^ bila dah terkenal biasalah! yang tak kenal jadi kenal yang tak lawa jadi lawa kan hihi^^ apa-apa pun shida memang support hazama ni. Hope dia tak mngecewakan, first tengok dia nyanyi dan persembahan dia dah boleh agak dia ada harapan untuk AF9 ni. mudah-mudahan. lihat saja nanti! so kita tengok pula video dari hazama konsert minggu ke2 lagu persembahan percubaan hazama. enjoy!!


kesian pulak shida tengok FIR dah menangis macam tak nak tinggalkan stage tu.huhu. ^_^ bukan salah shida!







22 Jari Ohsem:

ChaCha said...

lega aida kuar, adik dia masuk. ang penting hazama masuk! gegor le af yong!

Fantastic Ajane said...

waaaa..sib baik shida post kat sini la... FA x blh nk tengok tu....tq dear...

Aida Omar said...

aida tu keluar aida nie masuk pula..
masuk dalam ruangan comment
ekeke..

entry panas nie..hot! ikut isu semasa..

pas nie shida boleh tidur dah..

cacing said...

AF9??? lama tak tgk af ni... tapi hazama tu mcm bnyk improvement je...

ReiKo91 said...

tag awk...

http://fatihah-realitidanfantasi.blogspot.com/2011/04/contest-gambar-desktop-lappy.html

p/s:xtgk af sbb dkt blok hostel xde astro..hoho

++nOTy guGUrL++ said...

hee....kt tmpt keje suee skg nie pon dh mcm af...de afundi masuk n kuar....kalo x wat keje ngn bgus....tmpt anda akn dganti dgn staff len...huhu....

apik pehe said...

huhu..apik rase..adik dia lg best nyanyi dari kaka dia..hehe..apik sokong hazama..suara serak2 basah..beshhh

Shida Radzuan said...

chacha: uitss! laser hahhaa^^

Shida Radzuan said...

FA: sama2 fa^^ kena la selalu singgah kalu nak tahu :)

Shida Radzuan said...

AIDA: hihi biasa je^^

Shida Radzuan said...

cacing: taw xpe hope dia blh buat ssuatu yg unik nnt, yeahh!

Shida Radzuan said...

reiko: tq dear tag shida^^

Shida Radzuan said...

sue: hihi..nyanyi dengan kerja mmg xsama tp mmg dua2 mndtgkan wang hahha^^

Shida Radzuan said...

apik: weee wiitt...sama la plak =P

Izzuddin Fauzi said...

huhu... ak x sempat lnsg tengok af thn nie... nsb bek kau kenalkan merek2 nie... klu x sampai sudah x kenal...

myetech9[dot]com @ Enchik Nine

Shida Radzuan said...

izzuddin fauzi: hehe..ok2 nnti2 aku buat lagi entri sal AF9 tuk kau yer^^ tq singgah and komen :)

patriq said...

AF10 kalau ada sida masuk eh pat undi sida setiap minit hahaa :larik:

Shida Radzuan said...

byk la pat :ketukk:

Shida Radzuan said...

ok tq ^^

HAJAR hasan said...

suka gilerr suara fina. sedap ouh!! masa depan dia cerah kalau dia serius dalam af. and fokus dlm kelas. kan kan kan! ;)

Shida Radzuan said...

hajarhassan: yup 100% benar! ^^

Encik Misteri said...

Ayda jebat