Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 24 April 2011

AF9 : operasi gugur! siapa terkeluar? siapa yang masuk?

Assalammualaikum, peace upon you.
Hye semua,sihat hari ini? ceria? gembira? ya! sudah pasti keputusan yang dinanti-nanti kan kepada semua peminat AF9 iaitu operasi gugur pelajar-pelajar AF9 dan siapakah yang akan digugurkan dan disingkirkan dan siapa juga yang akan dibawa masuk untuk menjadi peserta AF9 yang baru,dimana semua undian akan dikira dari "0" so tadi shida baru lepas tengok Akademi Fantasia 9 minggu ke3 dengan family dan keputusan dan tekaan shida amat-amat lah tepat eh! yang tepat tu pelajar yang dibawa masuk ok! tahniah buat Fina dan Hazama^^
pelajar yang tersingkir untuk minggu ke3 Akademi Fantasia 9 ini dalah MIZA
pelajar yang digugurkan dari Akademi Fantasia 9 musim terakhir adalah AIDA dan AMIR
2 Pelajar yang dibawa masuk untuk musim ke 9 Akademi Fantasia terakhir
FINA adalah adik kepada pelajar yang digugurkan iaitu AIDA telah pun masuk sebagai pelajar baru AF9 . Tahniah untuk FINA. ops! kakak keluar adik pula yang masuk huhu^^ bukan salah saya! jom kita layan video Fina dalam konsert minggu ke2 (persembahan percubaan Fina) lagu yang dipertaruhkan untuk memikat hati Juri dan juga tenaga pengajar AF9 ~

HAZAMA sepertinya bisa aku kenal ini budak tapi dimana ya?? dan dan kenal dan dan sedara hihi^^ bila dah terkenal biasalah! yang tak kenal jadi kenal yang tak lawa jadi lawa kan hihi^^ apa-apa pun shida memang support hazama ni. Hope dia tak mngecewakan, first tengok dia nyanyi dan persembahan dia dah boleh agak dia ada harapan untuk AF9 ni. mudah-mudahan. lihat saja nanti! so kita tengok pula video dari hazama konsert minggu ke2 lagu persembahan percubaan hazama. enjoy!!


kesian pulak shida tengok FIR dah menangis macam tak nak tinggalkan stage tu.huhu. ^_^ bukan salah shida!







22 comments:

  1. lega aida kuar, adik dia masuk. ang penting hazama masuk! gegor le af yong!

    ReplyDelete
  2. waaaa..sib baik shida post kat sini la... FA x blh nk tengok tu....tq dear...

    ReplyDelete
  3. aida tu keluar aida nie masuk pula..
    masuk dalam ruangan comment
    ekeke..

    entry panas nie..hot! ikut isu semasa..

    pas nie shida boleh tidur dah..

    ReplyDelete
  4. AF9??? lama tak tgk af ni... tapi hazama tu mcm bnyk improvement je...

    ReplyDelete
  5. tag awk...

    http://fatihah-realitidanfantasi.blogspot.com/2011/04/contest-gambar-desktop-lappy.html

    p/s:xtgk af sbb dkt blok hostel xde astro..hoho

    ReplyDelete
  6. hee....kt tmpt keje suee skg nie pon dh mcm af...de afundi masuk n kuar....kalo x wat keje ngn bgus....tmpt anda akn dganti dgn staff len...huhu....

    ReplyDelete
  7. huhu..apik rase..adik dia lg best nyanyi dari kaka dia..hehe..apik sokong hazama..suara serak2 basah..beshhh

    ReplyDelete
  8. FA: sama2 fa^^ kena la selalu singgah kalu nak tahu :)

    ReplyDelete
  9. cacing: taw xpe hope dia blh buat ssuatu yg unik nnt, yeahh!

    ReplyDelete
  10. sue: hihi..nyanyi dengan kerja mmg xsama tp mmg dua2 mndtgkan wang hahha^^

    ReplyDelete
  11. apik: weee wiitt...sama la plak =P

    ReplyDelete
  12. huhu... ak x sempat lnsg tengok af thn nie... nsb bek kau kenalkan merek2 nie... klu x sampai sudah x kenal...

    myetech9[dot]com @ Enchik Nine

    ReplyDelete
  13. izzuddin fauzi: hehe..ok2 nnti2 aku buat lagi entri sal AF9 tuk kau yer^^ tq singgah and komen :)

    ReplyDelete
  14. AF10 kalau ada sida masuk eh pat undi sida setiap minit hahaa :larik:

    ReplyDelete
  15. suka gilerr suara fina. sedap ouh!! masa depan dia cerah kalau dia serius dalam af. and fokus dlm kelas. kan kan kan! ;)

    ReplyDelete
  16. hajarhassan: yup 100% benar! ^^

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.