Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 19 April 2011

betul! hanis zalikha tak sombong lah korang!

Assalamualaikum, peace upon you.
pic dari abang google pssstt..hanis pinjam jap ye gambar-gambar comel ni^^
hai korang^^ sihat semuanya? harap sihat seperti biasa hendaknya. shida kat sini alhamdulillah sihat cuma sibuk sikit dengan kerja dan kemaskini rumah ni. Yerlah tak lama je lagi rumah ni ada kenduri a.k.a majlis perkahwinan. Siapa kahwen? ha..yang itu cuma tunggu dan lihat saja ok. entri kali ini shida nak story sikit tentang blogger terkenal ni. haaa.. siapa yang tak kenal Hanis Zalikha? sila angkat tangan! shida percaya dalam dunia blogger ni tak ada yang tak kenal Hanis Zalikha ni. Nama Hanis Zalikha sekarang dan sebaris dengan nama-nama yang dikenali seperti Dato Siti Nurhaliza dan artis-artis lain. Kenapa shida kata Hanis Zalikha tak sombong? ni yang nak cerita la ni ....
haritu shida berfacebook dengan hanis zalikha  saja lah shida post something kat wall dia. sebab shida baru dapat notification yang dia post kat wall dia. So shida pun saja la post something kat facebook Hanis Zalikha,tak berharap pun yang dia akan balas apa-apa. Tapi tak sangka dia balas juga. waahh!! happy nya rasa walaupun tak sembang banyak tapi apa yang dia balas tu betul-betul rasa puas hati. Tak sangka lah Hanis Zalikha memang tak sombong malah boleh diajak sembang. Bukan dengan shida je ada lagi fans dia yang lain pun dia ada sembang-sembang juga. Thanks Hanis Zalikha sebab sudi luang masa sembang-sembang ye ^^
ada juga minta Hanis Zalikha datang blog shida minta dia komen-komen sikit  komplen apa-apa yang patut tentang blog shida ni hihi^^ tapi masih lagi dalam proses. yerlah dia sibuk kot. bukan shida je yang minta ramai lagi fans dia yang lain dia belum sempat terjah hihi^^ shida harap one day Hanis Zalikha akan datang melawat blog shida ni amin..^^ so pada newbie yang masih belum kenal dengan Hanis Zalikha nak cuba kenal siapa Hanis Zalikha boleh terus ke blog Hanis Zalikha sendiri klik ok. happy reading semua ~





18 comments:

  1. sgt jeless.. nk kengkomen ng HZ jugakkk!!!!!!

    ReplyDelete
  2. hiks tak add pun dia dekat fb. nampak gayanya kena cepat2 add ni.

    ReplyDelete
  3. ramai orang kata hanis zalikha ni friendly

    ReplyDelete
  4. smela.. hari tu pon hanis balas wall post sy.. teruja! hehe.. tp xsmpat nk print screen..

    ReplyDelete
  5. chikova: jgn jeles dong! pi terjah beliau cepat hihi^^

    ReplyDelete
  6. sarah: add jgn tak add dear ^_^

    ReplyDelete
  7. kitty: itu lah kebenarannya..sgt2 friendly ^^

    ReplyDelete
  8. diya: huhu..ruginya cepat carikkk!!

    ReplyDelete
  9. hazwan: eh yeke haniz zalikha ^_^

    ReplyDelete
  10. wawawa.... wa jelesssss...haha :P

    ReplyDelete
  11. gigiAriema: jgn jeles dear u pon leh chat dgn HZ ^_^

    ReplyDelete
  12. hehe..apik pon x pnah singgah lag kt tempat dia

    ReplyDelete
  13. azwa: add jgn tak add ok hihi..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.