betul! hanis zalikha tak sombong lah korang! | Dunia sebenar Shida betul! hanis zalikha tak sombong lah korang!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 19 April 2011

betul! hanis zalikha tak sombong lah korang!

Assalamualaikum, peace upon you.
pic dari abang google pssstt..hanis pinjam jap ye gambar-gambar comel ni^^
hai korang^^ sihat semuanya? harap sihat seperti biasa hendaknya. shida kat sini alhamdulillah sihat cuma sibuk sikit dengan kerja dan kemaskini rumah ni. Yerlah tak lama je lagi rumah ni ada kenduri a.k.a majlis perkahwinan. Siapa kahwen? ha..yang itu cuma tunggu dan lihat saja ok. entri kali ini shida nak story sikit tentang blogger terkenal ni. haaa.. siapa yang tak kenal Hanis Zalikha? sila angkat tangan! shida percaya dalam dunia blogger ni tak ada yang tak kenal Hanis Zalikha ni. Nama Hanis Zalikha sekarang dan sebaris dengan nama-nama yang dikenali seperti Dato Siti Nurhaliza dan artis-artis lain. Kenapa shida kata Hanis Zalikha tak sombong? ni yang nak cerita la ni ....
haritu shida berfacebook dengan hanis zalikha  saja lah shida post something kat wall dia. sebab shida baru dapat notification yang dia post kat wall dia. So shida pun saja la post something kat facebook Hanis Zalikha,tak berharap pun yang dia akan balas apa-apa. Tapi tak sangka dia balas juga. waahh!! happy nya rasa walaupun tak sembang banyak tapi apa yang dia balas tu betul-betul rasa puas hati. Tak sangka lah Hanis Zalikha memang tak sombong malah boleh diajak sembang. Bukan dengan shida je ada lagi fans dia yang lain pun dia ada sembang-sembang juga. Thanks Hanis Zalikha sebab sudi luang masa sembang-sembang ye ^^
ada juga minta Hanis Zalikha datang blog shida minta dia komen-komen sikit  komplen apa-apa yang patut tentang blog shida ni hihi^^ tapi masih lagi dalam proses. yerlah dia sibuk kot. bukan shida je yang minta ramai lagi fans dia yang lain dia belum sempat terjah hihi^^ shida harap one day Hanis Zalikha akan datang melawat blog shida ni amin..^^ so pada newbie yang masih belum kenal dengan Hanis Zalikha nak cuba kenal siapa Hanis Zalikha boleh terus ke blog Hanis Zalikha sendiri klik ok. happy reading semua ~





18 Jari Ohsem:

chikova said...

sgt jeless.. nk kengkomen ng HZ jugakkk!!!!!!

sarah mohamad said...

hiks tak add pun dia dekat fb. nampak gayanya kena cepat2 add ni.

A retarded kitty said...

ramai orang kata hanis zalikha ni friendly

Diya Edhayaa said...

smela.. hari tu pon hanis balas wall post sy.. teruja! hehe.. tp xsmpat nk print screen..

Shida Radzuan said...

chikova: jgn jeles dong! pi terjah beliau cepat hihi^^

Shida Radzuan said...

sarah: add jgn tak add dear ^_^

Shida Radzuan said...

kitty: itu lah kebenarannya..sgt2 friendly ^^

Shida Radzuan said...

diya: huhu..ruginya cepat carikkk!!

HAZWAN17 said...

fuyooo..hanis zalikha tu....

Shida Radzuan said...

hazwan: eh yeke haniz zalikha ^_^

gigiAriEma said...

wawawa.... wa jelesssss...haha :P

Shida Radzuan said...

gigiAriema: jgn jeles dear u pon leh chat dgn HZ ^_^

patriq said...

uihh sapo dio?

Shida Radzuan said...

pat : ntah la kahkah ^^

apik pehe said...

hehe..apik pon x pnah singgah lag kt tempat dia

Shida Radzuan said...

gtu singgah ler apik hihi^^

whitelover said...

add add hahaha

Shida Radzuan said...

azwa: add jgn tak add ok hihi..