bubble komen (picture) | Dunia sebenar Shida bubble komen (picture)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 5 April 2011

bubble komen (picture)

Assalamualaikum, peace upon you.
peringatan untuk sebarang copy sila tekan pada keyboard korang Ctrl+c sebabnya shida disable right click. maaf diatas kesulitan ini.
ok semua orang tahu apa fungsinya bubble komen ni. kalau nak komen tak perlu nak tercari-cari post comment korang boleh klik jer picture bubble komen nanti dia terus buka comment form. So tadi shida ada try nak buat tutorial dia tapi ada masalah sikit problem code dia xleh nak bla..bla..bla..bla..bla so shida bagi dulu picture bubble komen ni. Kalau rasa nak pakai boleh ambil lah percuma ok! tapi dah ambil komen la sikit yer ^_^
http://i405.photobucket.com/albums/pp132/shida87/number/CB2.png
http://i405.photobucket.com/albums/pp132/shida87/number/CB3.png
http://i405.photobucket.com/albums/pp132/shida87/number/CB4.png
http://i405.photobucket.com/albums/pp132/shida87/number/CB1.png
http://i405.photobucket.com/albums/pp132/shida87/number/CB6.png
http://3.bp.blogspot.com/-w1mCdfuRslo/ToIXjdOu2_I/AAAAAAAAB1w/nU-p2ZomjB8/s1600/CB7.png
http://4.bp.blogspot.com/-fI5BY4xsPyE/ToIXseHqxzI/AAAAAAAAB10/h_wjuoqekxQ/s1600/CB8.png
http://1.bp.blogspot.com/-EczfaCQmxE8/ToIX3q-oo1I/AAAAAAAAB14/PCismz-9pbg/s1600/CB9.png
http://2.bp.blogspot.com/-s7Dy8EJB4t4/ToIX_hCJIvI/AAAAAAAAB18/xnSBuGANVRE/s1600/CB10.png
http://1.bp.blogspot.com/-eXxbU18dIQc/ToIYIzckIuI/AAAAAAAAB2A/pMoNRQMdP68/s1600/CB11.png

ok itu saja Thank You ~

noted: kalau korang nak buat bubble komen ni caranya boleh tengok diblog krolezone (klik di tab menu: tutorial) . actually shida sendiri banyak belajar tutorial dari blog krole ^_^  untuk ke blog krole klik sini ya.