Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 1 April 2011

Giveaway zalin onceitalk.com

Assalamualaikum, peace upon you.
Sempoi kan banner atas ni. ha ni banner GA zalin siapa zalin tu? okay kalau korang nak tau siapa zalin klik lah banner atas tu atau tekan sini . shida berminat lak nak join GA zalin ni sebab dia akan buat review khas tentang blog kita. Bukan senang tau nak blogger lain review tentang blog kita yang tah apa-apa ni kan. so harapan mestilah nak random.org tu stop no.blog shida nanti kan ok lah untuk GA zalin ni shida nak tag azwa@whitelover walaupun shida taw dia sibuk dengan assigment dia tapi shida nak paksa juga dia buat GA ni hahaha jahatnya shida ^_^  ok daa ~
Tarikh tutup : 12hb April 2011 tepat jam 11:59 PM


4 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.