Giveaway zalin onceitalk.com | Dunia sebenar Shida Giveaway zalin onceitalk.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 1 April 2011

Giveaway zalin onceitalk.com

Assalamualaikum, peace upon you.
Sempoi kan banner atas ni. ha ni banner GA zalin siapa zalin tu? okay kalau korang nak tau siapa zalin klik lah banner atas tu atau tekan sini . shida berminat lak nak join GA zalin ni sebab dia akan buat review khas tentang blog kita. Bukan senang tau nak blogger lain review tentang blog kita yang tah apa-apa ni kan. so harapan mestilah nak random.org tu stop no.blog shida nanti kan ok lah untuk GA zalin ni shida nak tag azwa@whitelover walaupun shida taw dia sibuk dengan assigment dia tapi shida nak paksa juga dia buat GA ni hahaha jahatnya shida ^_^  ok daa ~
Tarikh tutup : 12hb April 2011 tepat jam 11:59 PM


4 Jari Ohsem:

zalin said...

TQ ye sudi join GA ni..good luck..=)

shida saje said...

tq zalin ^_^

rsa lg smgat bila zalin comment =)

aNiS aNiSa said...

macam best jugak sob3

entry bru : Sabarlah Duhai Hati~

shida saje said...

mmg best jom la join ^_^