Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 20 April 2011

haaddoiiii bengang betul blog shida ni! problem je!!

Assalamualaikum, peace upon you.
hadoiii bengang betul rasanya,masuk ni dah tiga kali web image hosting yang shida pakai ni problem, kali ini memang tak boleh tahan shida dah malas nak guna service dia lagi. semua nya sepenuhnya shida upload dari blogspot. Gara-gara benda ni kena buat kerja dua kali. hadoiii sakit jiwa aku! now dah tukar 90% yang lain-lain nanti lah buat shida dah tak kuasa huhu ^^ Nak blogwalking pun tergendala jadinya. *tu lah padan muka aku kalau dari awal pakai blogspot benda macam ni tak akan jadi sayang!! Korang sorry ya shida tak balas jejak korang, esok shida balas ya. Nak melayan perasaan jap zzzZZZzzz ~






15 comments:

  1. ha tu la..ari tu blog azwa pn kene..hampagas btol la imagshck haha..

    ReplyDelete
  2. upload terus je blogger senang...huhu

    ReplyDelete
  3. apik: arini sabo da..smlm je kurg sabo hihi^^

    ReplyDelete
  4. azwa: satu peringatan buat kita hihi^^

    ReplyDelete
  5. hazwan: itu la yg kak tgah buat smlm smpai xbw pun huhu^^

    ReplyDelete
  6. sabar lah :) sudah Ok kok, sudah cantik lagi seperti ownernya..

    ReplyDelete
  7. kat blog gymah, shoutbox yg wat hal.. sedih tol..

    ReplyDelete
  8. hahaha..kurang sabo yer..jom makan ais batu campur..

    ReplyDelete
  9. apik: hihi..ok gak apik blnje eh^^

    ReplyDelete
  10. huuu sabar2 . cik scya pown kene gakk tp bia jeh . buruk skejap lame2 elok balek

    ReplyDelete
  11. Good info. Hope that many of us will appreciate this masterpiece. kamagra jelly

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.