haaddoiiii bengang betul blog shida ni! problem je!! | Dunia sebenar Shida haaddoiiii bengang betul blog shida ni! problem je!!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 20 April 2011

haaddoiiii bengang betul blog shida ni! problem je!!

Assalamualaikum, peace upon you.
hadoiii bengang betul rasanya,masuk ni dah tiga kali web image hosting yang shida pakai ni problem, kali ini memang tak boleh tahan shida dah malas nak guna service dia lagi. semua nya sepenuhnya shida upload dari blogspot. Gara-gara benda ni kena buat kerja dua kali. hadoiii sakit jiwa aku! now dah tukar 90% yang lain-lain nanti lah buat shida dah tak kuasa huhu ^^ Nak blogwalking pun tergendala jadinya. *tu lah padan muka aku kalau dari awal pakai blogspot benda macam ni tak akan jadi sayang!! Korang sorry ya shida tak balas jejak korang, esok shida balas ya. Nak melayan perasaan jap zzzZZZzzz ~






15 Jari Ohsem:

apik pehe said...

sabo2 shida..da ok da tu

whitelover said...

ha tu la..ari tu blog azwa pn kene..hampagas btol la imagshck haha..

HAZWAN17 said...

upload terus je blogger senang...huhu

Shida Radzuan said...

apik: arini sabo da..smlm je kurg sabo hihi^^

Shida Radzuan said...

azwa: satu peringatan buat kita hihi^^

Shida Radzuan said...

hazwan: itu la yg kak tgah buat smlm smpai xbw pun huhu^^

Kka Ardian said...

sabar lah :) sudah Ok kok, sudah cantik lagi seperti ownernya..

gymah said...

kat blog gymah, shoutbox yg wat hal.. sedih tol..

apik pehe said...

hahaha..kurang sabo yer..jom makan ais batu campur..

Shida Radzuan said...

ardian : huhu..malu aku ^^

Shida Radzuan said...

gymah: asal shoutbox kamu?

Shida Radzuan said...

apik: hihi..ok gak apik blnje eh^^

Scya LollitA said...

huuu sabar2 . cik scya pown kene gakk tp bia jeh . buruk skejap lame2 elok balek

Shida Radzuan said...

ok scya lallita ^^

Anonymous said...

Good info. Hope that many of us will appreciate this masterpiece. kamagra jelly