jom kenali blogger's | Dunia sebenar Shida jom kenali blogger's

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 18 April 2011

jom kenali blogger's

Assalamualaikum,peace upon you.
ok ok jangan kalut ok, shida bukan nak bagitahu yang shida nak pergi jerman ok hihi^^ shida masih tak de lagi keputusan dari kakLong shida sama ada pergi atau tak so shida!! please jangan berangan ok hahah! what ever! so nak cerita tentang header atas tu! shida nak join segmen cik Reena Tan kita ni. Actually shida tak pernah lagi join mana-mana segmen. Mahupun segmen dari Abang Ben Ashaari. apa yang membuatkan shida tertarik tentang segmen ni. Cik Reena sendiri akan buat review tentang blog yang join segmen ni. Shida nak juga tahu macam rasanya di review hihi ^^ so shida nak laung-laung pada semua blogger jom kita join segmen review oleh Reena Tan ni. Tarikh last 30 April 2011, hurryup guy!
syarat-syarat seperti berikut klik untuk lebih jelas ok!
apa yang cik Reena Tan nak untuk segmen ni shida sediakan seberapa ringkasnya : 
ok blog shida ni wujudnya pada 19 Julai 2010 isk.isk masih newbie cik Reena hihi. blog ni khususnya hanya tentang kehidupan shida sendiri. ada juga shida selit-selitkan tentang isu-isu semasa, info atau tips atau pun tentang hiburan dan sukan. tapi kebanyakan tentang life shida la. shida orangnya kurang menonjol maksudnya shida kurang nak pamerkan secara menyeluruhnya tentang shida. Yang pasti shida suka biru!
 cik Reena Tan ni lah entri pertama shida masa first buat entri hihi entah apa-apa kan! ^_^
 eh macam shida buat review sendiri lak adehh =P
so antara blogger idola shida antaranya semua orang kenal dan jadikan mereka ni antara idola dan antara yang terbaik untuk dijadikan idola. Hanis Zalikha dan Ben Ashaari . kenapa mereka? lu pikirlah sendiri! haha^^
shida tag beberapa rakan blogger shida yang harus join segmen ni : Azwa ChikovaAnyah Chacha manjeSue gigiAriema Jieha dan sesiapa yang berminat okay~
ok itu saja thank you ^_^




16 Jari Ohsem:

apik pehe said...

laaa..bukan apik ker yang jadi blogger idola untuk shida..hahahhaa

Miss Dill said...

birthday belog awak same ngan birthday saye la! =)

Miss Dill^^

Ain Zulaikha said...

owh, segmen review blog ya ni..

** sorry sangat sebab lambat reply jejak :) peace.

Jieha kriesha said...

shida my dear jiha da try buat mcm shida buat tp xtaw lah jdik x.. frst tyme buat ^^ ..jiha nk antar kat link cik reena tan ni mcm mne? hee link dye ade x??

aNiS aNiSa said...

macm menarik ja shida...

nk jugak join!!=)

latest entry : Doa Agar Dipermudahkan Segala Urusan

whitelover said...

hohohokes :)

++nOTy guGUrL++ said...

hehe....sowi sbb lmbt rply bru blik keje...thanxx add suee...tharu sgt...^__^
nnt sue join segmen nie....

Nonie said...

:)
chaiyok dear

Shida Radzuan said...

apik: kalau apik pun ok juga shida ok jer^^

Shida Radzuan said...

miss Dill: hihi kebetulan sungguh hihi^^

Shida Radzuan said...

Ain Zulaikha: dear lamanya xjumpa u huhu rindu-rindu^^

Shida Radzuan said...

jieha: hihi cuba mungkin dari situ boleh dapat perhatian yg baik hihi ^^

Shida Radzuan said...

anis anisa: join jgn xjoin hihi^^

Shida Radzuan said...

azwa/whiteblack: kekekeke =P

Shida Radzuan said...

sue: ok jgn lama2 nnt lma plak nk tgu turn direview hihi ^^

Shida Radzuan said...

nonie: jom la join skali bru meriah segmen nih hihi^^