kegagalan blogwalking bukan hanya pada internet... | Dunia sebenar Shida kegagalan blogwalking bukan hanya pada internet...

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 2 April 2011

kegagalan blogwalking bukan hanya pada internet...

Assalamualaikum, peace upon you.
Hai semua, sihat-sihat ke hari ini? hope semuanya seperti biasa sihat walafiat hendaknya. Macam shida sendiri ok tiada masalah kesihatan semua sudah baik alhamdulillah. entri kali ini bukan lah shida nak buat review tentang "blogwalking" atau "internet" tapi benda yang bersangkut paut antara kedua-deua element tersebut yang kita tak sedar. 
Actually perkara ini shida olah sendiri tanpa membuat sebarang research atau assigment ok. Cuma kadang-kadang tu shida rasa masalah kedua kegagalan blogwalking bukan hanya internet tetapi hati atau perasaan kita. Kalau korang perasan lah! mood kita berubah bila internet kita tak ok atau pun slow. Tapi kadang-kadang internet ok hati atau perasaan kita tak ok pun tak berjalan (blogwalking) juga. 
Apa yang terkait sebenarnya ni..shida lah,actually internet shida ok laju memang tak ada masalah dalam blogwalking tapi perasaan shida ni hati lah! tengah kusut. Senang cakap kecewa sikit. So mood nak beramah mesra dengan blogger lain jadi kurang best! rasa tak ada mood! rasa macam malas! rasa nak menangis! semuanya lah huhu. betul-betul buat shida down kejap. Tapi shida berharap benda ni cepat berlalu cepat selesai. so pada korang yang rasa shida layan korang tak berapa ok sorry sangat ok. Mood hancur kejap! 
insyallah bila semua dah seperti biasa shida blogwalking dengan sempurna ok. ini pun ada lagi blog yang shida belum sempat singgah. Kalau mengenangkan soal masalah hati ni memang lah sampai bila pun tak akan selesai. Cuba korang bagi shida nasihat yang boleh pulihkan kesemua yang telah menjadi hancur!
peace. peace. peace please! ~




16 Jari Ohsem:

HAZWAN17 said...

tenag-tenagkan diri dulu ye kak

Nas Adila said...

bertendangla dulu sblm buat apa2 XD

Qaseh Qistina said...

kalau line intenet lembab macam siput, leh buat jiwa kacau...geram je kan...mood utk blogging terus xde...tp kena bersabar la kn...hehehe..sama je kita rasa =)

i am S!L4H.. said...

btolll. nk blogging pon kne ad mood. kalo x...x best..heee

semoge ketenangan itu senang dtg pd sis.

shida saje said...

hazwan: yer tenangkn jiwa dulu....

shida saje said...

nas adila: wow namanya cam artist gitu ^_^

shida saje said...

qaseh: tq qaseh ..kita serupa.... ^_^

shida saje said...

silah: tq silah =)
hope senang la,kalo susah bis la mau smggu berkabung..ekekke =P

cik anum said...

jangan sedih2 ! pikir benda yg seronok2 mst bole jd happy semula. eheee :)

shida saje said...

tq anum tq sgt2 ;)

patriq said...

sabor ye sida :week:

shida saje said...

ok pat thumbsup!

bunga said...

sabor yek shida..biasa la kan..cayok/

shida saje said...

bunga: huhu ngah bersabarla nih ^_^

ipad case said...

jangan lupa kunjung blog saya

shida saje said...

ipad: iya2!