kesibukan melanda vs happy birthday sayang! | Dunia sebenar Shida kesibukan melanda vs happy birthday sayang!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 11 April 2011

kesibukan melanda vs happy birthday sayang!

Assalamualaikum, peace upon you.
Shida nak minta maaf dulu lah pada kawan-kawan blogger yang singgah blog shida tapi no respond from me. semalam shida tak blogwalking tak update blog. shida biar blog bersawang huhu. teruknya perangai adehh! semalam shida keluar dari petang sampai malam. Terasa penat plus plus letih! eh sama je!
lepas dah balik rumah malam tu lebih kurang pukul11 malam. Nak tunggu pulak beberapa minit nak masuk 11/4/11 birthday siDia tersayang hihi ^_^ happy birthday sayang! kami bergayut lama la juga feeling-feeling, manja-manja. eh manja ke?! sembang punya sembang sampai pukul2 lebih rasanya. lepas tu letih masing-masing tidur. So memang shida tak on pun blog or facebook. terus tidur sebab penat kan. hari ini shida on balik nak balas jejak korang ni. tunggu ya daaa ~



10 Jari Ohsem:

Kka Ardian said...

turut ucapkan happy birthday for boy friends shida

++nOTy guGUrL++ said...

happy birthday to ur boy fren...smoga korg bdua bkekalan yek....

shida saje said...

ardian: tq ^_^

shida saje said...

sue: tq sue ^_^

bunga said...

:)..

hapy birthday for him

shida saje said...

bunga : tq ^_^

apik pehe said...

mekkk..wat keje laa..bizi jer dia duk gayut..hahaha..

shida saje said...

apik: hahhaa lallallla ~

ghost said...

hehe...cyg,mekaseh ye..muah2~

shida saje said...

uiks..syg kekeke =P