korang ada tak masalah macam shida ni?? | Dunia sebenar Shida korang ada tak masalah macam shida ni??

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 9 April 2011

korang ada tak masalah macam shida ni??

Assalamualaikum, peace upon you.
hye korang! blog shida ada problem lah! pasal reading list hilang. Masalah itu dah hampir sebulan lebih tau. tapi rasanya bukan shida saje yang ada problem macam tu. ramai lagi termasuklah cik Epal. sebab penah terbaca kat facebook (kawan blogger) dia ada masalah macam shida ni. susah lah shida kalau masalah ni berterusan shida tak tahu siapa yang updates blog. Shida juga tak boleh nak mengikuti perkembangan semasa. huhuu. aduihhhhh.
 masalah pertama shida ~
tapi bukan itu je sekarang shida ada dua masalah. yang lagi satu ni masalah button next page shida tak berfungsi. bila tekan keluar error page. actually pasal error page pasal next entri tu shida ada terbaca kat blog blogger mana shida dah tak ingat lah! now tak tahu nak cari mana bloggger tu sebab dia ada tunjuk cara nak atasi masalah shida ni. korang yang berpengatahuan tentang ni. please! help me!
masalah kedua shida ~
noted: bantu lah shida pada bloggerian yang arif lagi bijaksana. dapat pahala tau bantu shida ni. please! please! please! sambil buat muka seposen ^_^



18 Jari Ohsem:

Filwi Nur Balqis said...

alah..ni biasa...selalu jadi..kadang2 kena reload..kna refresh..cmtu lah..ataupun login balekk.

Kka Ardian said...
This comment has been removed by the author.
eddy said...

refresh jeee

shida saje said...

filwi nurbalqis: yg tuh ok la tp yg masalh ke2 cmne lak huhu ;(

shida saje said...

eddy: masalah ke2 camne wak..help me.....

apik pehe said...

masalah pertama apik tau..masalah kedua tu apik xtau..huhu..cian awok

shida saje said...

apik mslah ptama ape apik??camne nak setel..huhu

caliph shuriken said...

pasal reading list tu sjak akhir2 ni krap ilang.. tapi lama2 pastu dia ada sndiri balik..
error page tu ada masa kna jgak.. diorg punya server prob ni, rsa cmtu laa..

latest en3: pinjam seterika ajaib sat na

aNiS aNiSa said...

slalu jgak jd cmni shida..

pas refresh..ok ja =)

msaalah kedua xpnah jd..sory xdpt bantu sob3

latest entry : Pahala Yang Berterusan~

amazing gila said...

adik selalu jd camni kak...tp kadang2 dia ok balik..huhuhu..try akak refresh byk2 kali...camtu la adik wat..

shida saje said...

caliph: masalah kedua dah setel jus yg pertama blum lg..stakat nih dah byk kali refresh msih gni huhu..

shida saje said...

anis anisa: tq dear..prob kedua da setel wan hazel setel kan alhamdullah ;)

shida saje said...

chepa: kak dah xlarat nk sign back refresh dan segalanya sume xjd..cmtu gak..bia lah..tgu jelah smpai dia pulih sndri kalo prob ni dtg dr blogspot sndri..

apik pehe said...

huhuh..yg pertama tu dari blogger.com sendiri..kena tunggu tgh malam..baru ader..sbb ramai yg tido dah...ehhe

shida saje said...

apik: oo gitu..ramai ckp gitu..kalo cmtu ok la x la worry lg..tq apik ^_^

Kka Ardian said...

:)

i am S!L4H.. said...

sy pernah jgk jdik mcm tu. pstu refresh2 ade je. heee

shida saje said...

silah: akak refresh xjd2 lg ni penin dah ni @_@