Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 15 April 2011

pekerjaan paling ngeri! hanya tukang sapu

Assalammualaikum, peace upon you.

Bagi shida tak ada siapa yang berani untuk ambil pekerjaan seperti itu walaupun ditawar dengan gaji yang lumayan. Kalau pakai ilmu kebal mungkin boleh jadi. Jom layan video ni shida sendiri agak takut bila tengok semua ular-ular tu terpacak seperti nak menyerang. Kalau shida ditempat beliau tanpa ilmu kebal, boleh rebah tak pun pengsan dah! shida memang takut ular. ishh gelilah!



23 comments:

  1. saya pun takut ular..
    x snggup nk tgok video ni.. geli semua ada....

    ReplyDelete
  2. bunga: shida msa first tgk tu da jerit2 da huhu...geli an!

    ReplyDelete
  3. hehehe...orang kata..kalo takot ular..kena pegang ular tu tau..baru hilang sikit takot..huhu

    ReplyDelete
  4. gilo po.. dpt kje ni aku nk ada suit ironman.

    ReplyDelete
  5. huhu... hanya tengok jer dah naik bulu roma ni kan kene keje camnie.. tukang sapu tu pun relaks jer..tererrr r... heheh

    ReplyDelete
  6. Hamidi Zamri: shida lagi lah! tgk dhn mak sume tkejut tgk..giler petukang sapu ni!

    ReplyDelete
  7. apik: yeke..tp apik shida btol2 xleh tgk ular ini kan pgg eeuuuwwwww...

    ReplyDelete
  8. nexx: huwaaaa...giler camera tu zoom tang ular sume ngah pacakk!! mmg takut siak!

    ReplyDelete
  9. wah scary ni..silap langkah melayang nyawa...mesti mahal gaji die...risk tinggi

    ReplyDelete
  10. hazwan: taw xpe huhu..gilesss ah!

    ReplyDelete
  11. huhu kalo pat tketar2 da ni..larikk terus!

    ReplyDelete
  12. xnk ar keje mcm ni hahaha
    i tak sanggup =p

    ReplyDelete
  13. dahsyat giler org nie. men baling mcm tu jer.

    Latest Entry Blog Razis "Peserta Maharaja Lawak Yang Tersingkir"

    ReplyDelete
  14. farid: leh kaya kot kje tuh hihi ^^

    ReplyDelete
  15. razis: huhu taw xpe..gilerrr ^^

    ReplyDelete
  16. huyoooooo.... blog shida dah da ular... hehe...takuttt...lariiiiiiiii

    ReplyDelete
  17. gigiAriema: kpe lari?? gigi gigit la ular2 tuh jom hahah =D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.