The Royal Wedding Prince William & Catherine Middleton | Dunia sebenar Shida The Royal Wedding Prince William & Catherine Middleton

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 30 April 2011

The Royal Wedding Prince William & Catherine Middleton

Assalammualaikum, peace upon you.
Tarikh 29 April 2011 (Jumaat) iaitu satu tarikh bersejarah bagi warga britain dimana majlis perkahwinan keluarga diRaja Britain Putera William Athur Philip Louis dan Catherine Middleton @ kate yang gah dan meriah di Westminster Abbey. Jom kita tengok gambar-gambar yang sempat shida print screen . Shida tengok live dekat youtube official The Royal Channel.
antara yang turut hadir shida sempat print screen. korang kenal tak??
(penyanyi ni yang duet lagu dengan band blue lagu 'sorry seems to be the hardest word' )
Elton John
berjuta-juta rakyat membanjiri perkarangan istana

ok habis sudah bagi yang nak tengok video-video wedding Prince William ni boleh klik sini



16 Jari Ohsem:

whitelover said...

ouch! nk kawen ngn prince charming :P

Aida Omar said...

majlis dia nampak simple tapi meriah kan?

patriq said...

sida lawo-lawo!

HAZWAN17 said...

wedding of the year....

apik pehe said...

huhu..bertuahnyer william tuh..kawen dengan ppuan ketiga tercantik didunia..huhu

Fantastic Ajane said...

dorang sepadan sangat kan shida..:) suka tgk dorg senyum..:)

Shida Radzuan said...

azwa: TZ tu bukan prince charming ke?? =P

Shida Radzuan said...

AidaOmar: yup! sgt meriah hihi~

Shida Radzuan said...

patriq: aku mmg lawo :kahkah:

Shida Radzuan said...

apikpehe: hihi..shida yg keempat tcantik hihi :P

Shida Radzuan said...

hazwan17: ya benarr hihi ^_^

Shida Radzuan said...

FA^^ ya betul2 sgt2 sepadan hihi :)

apik pehe said...

laa..yer ker?nk ngorat shida la..bulih?

Shida Radzuan said...

apikpehe: nak ngorat? bakpo gitu? hahaa^^

whitelover said...

hahah apik.. dah2 je nk ngorat anok org op :P

shida..! prince charming saye le tu..haha gelak ala gedik :p

Shida Radzuan said...

azwa: kekkee..yo lah tuh kui3 hihih =P