Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 30 April 2011

The Royal Wedding Prince William & Catherine Middleton

Assalammualaikum, peace upon you.
Tarikh 29 April 2011 (Jumaat) iaitu satu tarikh bersejarah bagi warga britain dimana majlis perkahwinan keluarga diRaja Britain Putera William Athur Philip Louis dan Catherine Middleton @ kate yang gah dan meriah di Westminster Abbey. Jom kita tengok gambar-gambar yang sempat shida print screen . Shida tengok live dekat youtube official The Royal Channel.
antara yang turut hadir shida sempat print screen. korang kenal tak??
(penyanyi ni yang duet lagu dengan band blue lagu 'sorry seems to be the hardest word' )
Elton John
berjuta-juta rakyat membanjiri perkarangan istana

ok habis sudah bagi yang nak tengok video-video wedding Prince William ni boleh klik sini



16 comments:

  1. ouch! nk kawen ngn prince charming :P

    ReplyDelete
  2. majlis dia nampak simple tapi meriah kan?

    ReplyDelete
  3. huhu..bertuahnyer william tuh..kawen dengan ppuan ketiga tercantik didunia..huhu

    ReplyDelete
  4. dorang sepadan sangat kan shida..:) suka tgk dorg senyum..:)

    ReplyDelete
  5. azwa: TZ tu bukan prince charming ke?? =P

    ReplyDelete
  6. AidaOmar: yup! sgt meriah hihi~

    ReplyDelete
  7. apikpehe: hihi..shida yg keempat tcantik hihi :P

    ReplyDelete
  8. FA^^ ya betul2 sgt2 sepadan hihi :)

    ReplyDelete
  9. laa..yer ker?nk ngorat shida la..bulih?

    ReplyDelete
  10. apikpehe: nak ngorat? bakpo gitu? hahaa^^

    ReplyDelete
  11. hahah apik.. dah2 je nk ngorat anok org op :P

    shida..! prince charming saye le tu..haha gelak ala gedik :p

    ReplyDelete
  12. azwa: kekkee..yo lah tuh kui3 hihih =P

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.