Selamat tinggal semua, shida nak pergi JERMAN yay! | Dunia sebenar Shida Selamat tinggal semua, shida nak pergi JERMAN yay!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 17 April 2011

Selamat tinggal semua, shida nak pergi JERMAN yay!

Assalammualaikum, peace upon you, Friede sei mit euch.
hahaa. bagi yang paham bahasa jerman boleh lah jawab yer kih3^^ ok sebenarnya entri ni memang tak ada langsung dalam kepala ni ha. tapi entri ni terpaksa shida publishkan sebabnya tadi petang mak tanya shida. kakLong shida ajak pergi jerman atas urusan kerja. ha?? apa?? terbeliak mata!! tapi disamping semua tu shida ketawa juga. macam mimpi pulak tiba-tiba tak ada angin tak ada ribut tak ada taufan nak pergi jerman. sabar je lah ~ eh macam kenal jer ribut taufan tu hihi ^^
tapi perkara ni masih lagi tak sahih sebab kakLong shida belum lagi confirm kan apa-apa so kita tunggu dan lihat je okay! kalau jadi kami akan pergi bulan6 (june) nanti fuh! fuh! berpeluh-peluh kot type nih! haha ^^ so saja lah shida nak share dengan korang kot-kot lah dah ada yang rindu nanti shida tak ada kan keh3 ^^ kuat betul berangan! azwa dengan sharul dah minta ole-ole dari jerman .. korang yang lain nak apa?? hahaha ^^
Jom intai-intai environment kat Jerman^^ pic dari abang Google
tolong!! tolong!! shida dah berangan habis dah nak pergi sana!! hahaha^^ shida-shida cukup-cukup lah berangan kot la tak jadi pergi alahai~ tak apa lah! tengok gambar-gambar dari abang google pun jadi la kan hihi ^^ Jerman tungu shida datang yeaahhh!!



52 Jari Ohsem:

Penyair SenjA said...

elok2....hihihihihihihi

shida saje said...

penyair senja: hihi^^

Wanzi said...

bagus shida pi german.. jangan lupa ole-ole sana ye

++nOTy guGUrL++ said...

alorhhh.....smpai aty nk tglkn kite....nie yg nk majuk nie......huhu.....

Kka Ardian said...

wah enak nya... :) tapi akan terasa kehilangan aku :( mmm... tak apalah shida pergi, asalkan tak lupa aku dikirim oleh2nya :p

shida saje said...

wanzi: kalau shida pi shida pasti taw beli untuk wanzi hihi^^

shida saje said...

sue: lom confrm lg dear^^

shida saje said...

ardian: yah udah pasti dong sayang kih3^^

++nOTy guGUrL++ said...

kite pon nak ole2 gak taw kalo awk jadi pegi....huhu.....^______________^

apik pehe said...

owhh..diorang mitak ole2 ek...
apik nk shida bawak balik muller,olic,dengan klose..xpun amik tandatgn diorang pon dah cukop..hehehe

shida saje said...

sue: beres dear^^

shida saje said...

apik: xda hal lah! kalo dorang nak jumpa shida la kan kui3 ^^

Nonie said...

bestnye...dpt pegi jerman!!!

shida saje said...

nonie: bsabar nonie.hahha^^

ehyeke.com said...

wah..bestnye ;)

apik pehe said...

hok alohhhh..
shida ni...kalu gitu gak beli key chain sudoh lah..hahaha

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam shida..bestnya!!harap2 la shida dpt jejakkan kaki kat sana.Amin....psst**atie nk gak 'jajan' dr sana..FM ker...hihi

aNiS aNiSa said...

bestnya shida...huhu

slmat pergi dan pulang

take care ye =)

gigiAriEma said...

wahhh....best nyyyyyaaaaaaaaa...jgn lupa ole2 untuk gigi tau... hehehe..nanak jugak... :P

chikova said...

ehem2, poie germany bawak balik miroslav klose (pemain bola sepak) utk anyah k, hihihihh

Jieha kriesha said...

friede sei mit euch auf shida :) Willkommen in Deutschland ^^ jieha will follow u insyallah :) but next year lah ^^ aminn
hehe grman beshh skrg tgh spring kat grmany !hee :D jieha ade senior kat sne :P umm grmany beshh dkt ngn france n paris..could trvel there too :)

shida saje said...

ehyeke.com: best ke haha mmpi jela baru best hihi^^

shida saje said...

apik: huhu^^ jgn ler harap sgt kang tak jadi sio2 jo hohoho^^

shida saje said...

azatie: hope la masin mulut dia hihi^^

shida saje said...

anis anisa: tq dear huhu ^^ tah jadi tah idak adehhh..

shida saje said...

gigiAriema: syg u lah i paling tak lupe taw hihi ^^

shida saje said...

chikova: hihi^^ berangan eden yehh =P

shida saje said...

jieha: wahhhhhh...kalo lah dapat pi ^^

biha a.k.a PETOM said...

wah, best nye....nk ikut, nk ikut, hehe

Kka ardian said...

tapi oleh oleh yang paling berharga untuk ku adalah pergi selamat pulangpun sehat :)

shida saje said...

biha: mari jom gether2 hihi^^

shida saje said...

ardian: tq dear hihi^^

Kka Ardian said...

huhuhu... oleh-oleh sungguhannya pun jangan lupa :(

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/

~SYAZ~ said...

wahh!!!
sis, syaz nak ikot ea nanti..
sediakan tiket untuk syaz sekali jgn lupa tau..
keh3.. ^__^

shida saje said...

Ardian: hihi^^ kalau benar aku pergi..aku pasti bawa kan oleh2nya ^^

shida saje said...

アヌム ちゃん~~ : tq ^_^

shida saje said...

syaz: hihi..jom jom pi...^^

Fantastic Ajane said...

wahhh... mau g jerman? bestnyaaa...hehhehe FA pula yang teruja..:) hati2 nti ye shida...

am said...

shida adik am pun ada kt sne . frankfurt . hehe. best la ida dapat pegi kan . jeles !! grrr

shida saje said...

FA: hihi terima kasih yer..kalo xde pape hal berhijrahlah shida kat sna ^^

shida saje said...

AM: yeke..hihi kbetulan lak ^^
jgn jeles awal lum sahih lg nih hihi^^

Far8 budak baik said...

waaaaaa..mcm best je tmpt ni..nak gi gakkk =)

apik pehe said...

xper2..x kire..apik nk mengharap jugak..haaaa

Shida Radzuan said...

farid: moh ler kite pegi hihi ^^

Shida Radzuan said...

apik: waaaaa..jgnla siksa daku sebegini rupa apik...^^

awie958 said...

taknak mintak lebih2 cuma minta shida sekeluarga yang pergi selamat pergi dan selamat kembali ke malaysia tanah air tercinta.

HAZWAN17 said...

kak nak ole-ole tau

whitelover said...

whoa..!!! ni yg best nih..!! :P hahahahahahahaha

Shida Radzuan said...

awie958: hoho tq bro..doakn shida..insyallah kalo jadi sntiasa shida ingt..doa bro k ^^

Shida Radzuan said...

hazwan: boleh jer ahaks ^^

Shida Radzuan said...

azwa: nak bawa u leh kekeke ^^