Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 17 April 2011

Selamat tinggal semua, shida nak pergi JERMAN yay!

Assalammualaikum, peace upon you, Friede sei mit euch.
hahaa. bagi yang paham bahasa jerman boleh lah jawab yer kih3^^ ok sebenarnya entri ni memang tak ada langsung dalam kepala ni ha. tapi entri ni terpaksa shida publishkan sebabnya tadi petang mak tanya shida. kakLong shida ajak pergi jerman atas urusan kerja. ha?? apa?? terbeliak mata!! tapi disamping semua tu shida ketawa juga. macam mimpi pulak tiba-tiba tak ada angin tak ada ribut tak ada taufan nak pergi jerman. sabar je lah ~ eh macam kenal jer ribut taufan tu hihi ^^
tapi perkara ni masih lagi tak sahih sebab kakLong shida belum lagi confirm kan apa-apa so kita tunggu dan lihat je okay! kalau jadi kami akan pergi bulan6 (june) nanti fuh! fuh! berpeluh-peluh kot type nih! haha ^^ so saja lah shida nak share dengan korang kot-kot lah dah ada yang rindu nanti shida tak ada kan keh3 ^^ kuat betul berangan! azwa dengan sharul dah minta ole-ole dari jerman .. korang yang lain nak apa?? hahaha ^^
Jom intai-intai environment kat Jerman^^ pic dari abang Google
tolong!! tolong!! shida dah berangan habis dah nak pergi sana!! hahaha^^ shida-shida cukup-cukup lah berangan kot la tak jadi pergi alahai~ tak apa lah! tengok gambar-gambar dari abang google pun jadi la kan hihi ^^ Jerman tungu shida datang yeaahhh!!



52 comments:

  1. bagus shida pi german.. jangan lupa ole-ole sana ye

    ReplyDelete
  2. alorhhh.....smpai aty nk tglkn kite....nie yg nk majuk nie......huhu.....

    ReplyDelete
  3. wah enak nya... :) tapi akan terasa kehilangan aku :( mmm... tak apalah shida pergi, asalkan tak lupa aku dikirim oleh2nya :p

    ReplyDelete
  4. wanzi: kalau shida pi shida pasti taw beli untuk wanzi hihi^^

    ReplyDelete
  5. ardian: yah udah pasti dong sayang kih3^^

    ReplyDelete
  6. kite pon nak ole2 gak taw kalo awk jadi pegi....huhu.....^______________^

    ReplyDelete
  7. owhh..diorang mitak ole2 ek...
    apik nk shida bawak balik muller,olic,dengan klose..xpun amik tandatgn diorang pon dah cukop..hehehe

    ReplyDelete
  8. apik: xda hal lah! kalo dorang nak jumpa shida la kan kui3 ^^

    ReplyDelete
  9. bestnye...dpt pegi jerman!!!

    ReplyDelete
  10. hok alohhhh..
    shida ni...kalu gitu gak beli key chain sudoh lah..hahaha

    ReplyDelete
  11. Salam shida..bestnya!!harap2 la shida dpt jejakkan kaki kat sana.Amin....psst**atie nk gak 'jajan' dr sana..FM ker...hihi

    ReplyDelete
  12. bestnya shida...huhu

    slmat pergi dan pulang

    take care ye =)

    ReplyDelete
  13. wahhh....best nyyyyyaaaaaaaaa...jgn lupa ole2 untuk gigi tau... hehehe..nanak jugak... :P

    ReplyDelete
  14. ehem2, poie germany bawak balik miroslav klose (pemain bola sepak) utk anyah k, hihihihh

    ReplyDelete
  15. friede sei mit euch auf shida :) Willkommen in Deutschland ^^ jieha will follow u insyallah :) but next year lah ^^ aminn
    hehe grman beshh skrg tgh spring kat grmany !hee :D jieha ade senior kat sne :P umm grmany beshh dkt ngn france n paris..could trvel there too :)

    ReplyDelete
  16. ehyeke.com: best ke haha mmpi jela baru best hihi^^

    ReplyDelete
  17. apik: huhu^^ jgn ler harap sgt kang tak jadi sio2 jo hohoho^^

    ReplyDelete
  18. azatie: hope la masin mulut dia hihi^^

    ReplyDelete
  19. anis anisa: tq dear huhu ^^ tah jadi tah idak adehhh..

    ReplyDelete
  20. gigiAriema: syg u lah i paling tak lupe taw hihi ^^

    ReplyDelete
  21. chikova: hihi^^ berangan eden yehh =P

    ReplyDelete
  22. jieha: wahhhhhh...kalo lah dapat pi ^^

    ReplyDelete
  23. wah, best nye....nk ikut, nk ikut, hehe

    ReplyDelete
  24. tapi oleh oleh yang paling berharga untuk ku adalah pergi selamat pulangpun sehat :)

    ReplyDelete
  25. huhuhu... oleh-oleh sungguhannya pun jangan lupa :(

    ReplyDelete
  26. Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
    jom tengok sakura dekat blog saya^^
    http://frommetoyou85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. wahh!!!
    sis, syaz nak ikot ea nanti..
    sediakan tiket untuk syaz sekali jgn lupa tau..
    keh3.. ^__^

    ReplyDelete
  28. Ardian: hihi^^ kalau benar aku pergi..aku pasti bawa kan oleh2nya ^^

    ReplyDelete
  29. wahhh... mau g jerman? bestnyaaa...hehhehe FA pula yang teruja..:) hati2 nti ye shida...

    ReplyDelete
  30. shida adik am pun ada kt sne . frankfurt . hehe. best la ida dapat pegi kan . jeles !! grrr

    ReplyDelete
  31. FA: hihi terima kasih yer..kalo xde pape hal berhijrahlah shida kat sna ^^

    ReplyDelete
  32. AM: yeke..hihi kbetulan lak ^^
    jgn jeles awal lum sahih lg nih hihi^^

    ReplyDelete
  33. waaaaaa..mcm best je tmpt ni..nak gi gakkk =)

    ReplyDelete
  34. xper2..x kire..apik nk mengharap jugak..haaaa

    ReplyDelete
  35. farid: moh ler kite pegi hihi ^^

    ReplyDelete
  36. apik: waaaaa..jgnla siksa daku sebegini rupa apik...^^

    ReplyDelete
  37. taknak mintak lebih2 cuma minta shida sekeluarga yang pergi selamat pergi dan selamat kembali ke malaysia tanah air tercinta.

    ReplyDelete
  38. whoa..!!! ni yg best nih..!! :P hahahahahahahaha

    ReplyDelete
  39. awie958: hoho tq bro..doakn shida..insyallah kalo jadi sntiasa shida ingt..doa bro k ^^

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.