shida nak join HeartBeat.my! siapa ada tutorialnya? | Dunia sebenar Shida shida nak join HeartBeat.my! siapa ada tutorialnya?

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 25 April 2011

shida nak join HeartBeat.my! siapa ada tutorialnya?

Assalamualaikum, peace upon you.
ok lah straight to the point shida nak join HeartBeat ni tapi shida tak tahu macam mana dan langkah-langkah seperti mana yang perlu shida ambil dan buat. Adakah ia sama seperti Nuffnang? so shida nak sangat-sangat tahu dan perlukan bantuan blogger-blogger yang ada pengalaman dengan HB. Ada sesiapa yang sudi bantu shida bagi tutorial macam mana nak join HB ni, send je kat komen ni sebab shida tahu dah ramai blogger-blogger sekarang join HB ni baik yang lama ataupun blogger baru. Shida tahu banyak diantara blogger-blogger malaysia ni baik hati dan suka tolong antara satu sama lain :) so shida tunggu tutorial pertama yang ada kat komen ni. Shida akan follow. Thank You ~



6 Jari Ohsem:

Jieha kriesha said...

shida jiha x join lg bnde ni n xtaw ape function..tp jiha ade mmber yg buat tutorial heartbeats :) shida masok sini yeh http://telagaputihworks.blogspot.com/
tu je boleh ltg gud luck :)

Miza Yusof said...

http://www.mizayusof.com/2011/03/tutorial-register-heartbeat-tutorial.html


http://www.mizayusof.com/2011/03/apa-itu-heartbeatmy-tentang-heartbeatmy.html


semoga dapat membantu :)

yanae mohamad said...

http://www.herstoriie.com/2011/03/tutorial-heartbeat.html

Cute MuM said...

Cute Mum ada beberapa tutoril pasal hearbeat kat sidebar blog.. antaranya

http://mamiuyun.blogspot.com/2011/01/cara-meletak-kod-heartbeat-di-blog.html

hrp dapt membantu..

UYC said...

da join dlu bnde ni,tp mls nk aktif hahaha..

Ain Zulaikha said...

hehehehe ain tak de lah shida :)