Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 25 April 2011

shida nak join HeartBeat.my! siapa ada tutorialnya?

Assalamualaikum, peace upon you.
ok lah straight to the point shida nak join HeartBeat ni tapi shida tak tahu macam mana dan langkah-langkah seperti mana yang perlu shida ambil dan buat. Adakah ia sama seperti Nuffnang? so shida nak sangat-sangat tahu dan perlukan bantuan blogger-blogger yang ada pengalaman dengan HB. Ada sesiapa yang sudi bantu shida bagi tutorial macam mana nak join HB ni, send je kat komen ni sebab shida tahu dah ramai blogger-blogger sekarang join HB ni baik yang lama ataupun blogger baru. Shida tahu banyak diantara blogger-blogger malaysia ni baik hati dan suka tolong antara satu sama lain :) so shida tunggu tutorial pertama yang ada kat komen ni. Shida akan follow. Thank You ~



6 comments:

  1. shida jiha x join lg bnde ni n xtaw ape function..tp jiha ade mmber yg buat tutorial heartbeats :) shida masok sini yeh http://telagaputihworks.blogspot.com/
    tu je boleh ltg gud luck :)

    ReplyDelete
  2. http://www.mizayusof.com/2011/03/tutorial-register-heartbeat-tutorial.html


    http://www.mizayusof.com/2011/03/apa-itu-heartbeatmy-tentang-heartbeatmy.html


    semoga dapat membantu :)

    ReplyDelete
  3. http://www.herstoriie.com/2011/03/tutorial-heartbeat.html

    ReplyDelete
  4. Cute Mum ada beberapa tutoril pasal hearbeat kat sidebar blog.. antaranya

    http://mamiuyun.blogspot.com/2011/01/cara-meletak-kod-heartbeat-di-blog.html

    hrp dapt membantu..

    ReplyDelete
  5. da join dlu bnde ni,tp mls nk aktif hahaha..

    ReplyDelete
  6. hehehehe ain tak de lah shida :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.