tag dari ceritera gadis hati kaca :) | Dunia sebenar Shida tag dari ceritera gadis hati kaca :)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 21 April 2011

tag dari ceritera gadis hati kaca :)

Assalammualaikum, peace upon you.
ok kali ni shida ditag oleh gadis hati kaca ni. Shida dengan dia baru jer kenal-kenal masih dalam sesi perkenalan awalan hahaha^^ Thank you dear sebab sudi tag shida. and sorry sebab lambat publish benda ni. so jom enjoy with this tag . Tah soalan exam tahun berapa la yang keluar yerk!!
1. Adakah anda rasa HOT??
yup! dengan cuaca yang macam ni memang shida rasa HOT giless! ^^ hahaa :P
2. Upload wallpaper lappy/pc ?
haaaa.. comel tak hahaa^^
3. Cerita pasal gambar kat wall tu.
actually apa saja yang biru-biru shida suka wall ni pun biasanya tak penah kekal bila jemu shida tukar :)
4. Bila kali terakhir anda makan ayam
semalam 20/4/2011 shida baru je makan ayam (Nasi Goreng Ayam)
6. Apa yang anda wat selain menyelesaikan tag ini? 
sambil-sambil layan tag ni shida singgah blog gadis yang tag shida ni ^^
7. Selain nama sendiri anda dipanggil apa?
selain nama sendiri shida ada yang panggil "ida" "nora" "sida" "bluegirl" ha! yang ni memang karut siapa yang panggil! "alang" "andak" dan "cayang" hahahaa :P
8. Tag 8 orang..rakan blogger
psssttt..seperti gambar dibawah! jawab yerk!
 
9. Siapakah no satu yg anda tag?
dia azwa shamsuddin kawan dari dalam perut mak lagi..kan wa =) 
ni blog dia > whitelover
10. Katakan sesuatu tentang no 5 yang anda tag
ok manjesue ni orangnya sangat peramah dan dia boleh dikatakan pengunjung tetap blog shida. thanks dear selalu la singgah ok ^^ 
11. Orang ketiga yang ditag sedang berhubungan ngan sape?
alamak nak kena tanya jieha la pulak! jieha jawab please!! :P
12. Bagaimana dengan no 4?
FA ni pun shida baru juga berkenalan. setahu shida FA seorang pendidik dan dia sudah berkahwin eh! betul ke FA??
13. Pesanan buat no 6
oh! chacha thanks be my good friend! eh pesanan ke tu. hahaa larikkk..
14. kata-kata cinta buat no 2
ish apa ke pelik tag ni. yang ditag no.2 bukan BF shida ..hihi gigiariema i love you^^
15. Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yg ditag di no 1
berkaca mata lahir 24/3/87 student upm hak En.Zul suka lagu dari maher zai
azwa betul ke??? :P
16. Persamaan antara lembu & kambing
berbau ...eeeuuwwww..
17. Perasaan ketika menjawab tag ini..
rasa amazing gila! hahaa..hai adik^^
18. Adakah anda tahu Rizman itu sengal
yeah! sengal la juga kih3 ^^
 19. Gay or Les
apa punya soalan da! dua-dua tak!
20. done thank you. ni shida sendiri tambah^^ 




12 Jari Ohsem:

Syafiq Rosli said...

hehe..jawab jgn tak jawab

Fantastic Ajane said...

wah..tq tag FA k.. nti buat..:)

Jieha kriesha said...

hee tq tag jiha no3 :) shuke2.. nk kene buat jgk ke bnde ni hehe :P bnyk bnde jiha blaja dri shida.. ngeee arigato my dearest; :))

faisal apardi said...

ingat ke 2 soalan je..rupa-rupanya dekat 20..banyanknyee...

Miss Fyra said...

heheh thanx amik juga tag dari fira kan :)

apik pehe said...

hahaha..andak?

Shida Radzuan said...

hahaa...wehh apik diammm shusssssss :P

Shida Radzuan said...

fyra: mst la amik kn nk kenal2 kan hihi ^^ gate je bunyi =P

apik pehe said...

hahaha..xnk diam..andak, esok mau pigi mana?hehe

Shida Radzuan said...

hihi..apik ngade haha tu nama lam famly shida =P

Ain Zulaikha said...

HAHAHHA! btw creative cara shida tag blogger yang lain ;)

Shida Radzuan said...

Ain Zulaikha: hahaa..^^ actually xingt url dorang sbb sume baru bkenalan jer^^