1st GIVEAWAY by HAJAR HASAN | Dunia sebenar Shida 1st GIVEAWAY by HAJAR HASAN

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 1 May 2011

1st GIVEAWAY by HAJAR HASAN

Assalammualaikum, peace upon you.
disebabkan hari ini dah masuk 1 Mei 2011 so shida berkesempatan nak join GA oleh hajar hasan ni. Yang penting owner sendiri yang jemput ya! syarat-syarat sangat-sangat mudah bagi shida. yang ditekankan disitu adalah 'peminat strawbery' diblog hajarhasan ni. hajar kalau strawbery dalam blog tu leh petik dan makan lama dah shida buat. memang habis shida petik hihi^^ so untuk join GA ini masih sempat tarikh tutup GA 6 Mei 2011. so korang boleh klik banner untuk join GA atau sebarang pertanyaan tentang GA atau boleh terus klik disini > blog hajarhasan.
so untuk GA hajarhasan ini shida tag 2 rakan blogger shida iaitu whitelover a.k.a azwa dan juga chikova araishii a.k.a anyah ok itu sahaja. thank you!



4 Jari Ohsem:

apik pehe said...

peminat strawberry?apik minat..hehehe

chikova said...

anyah minat stoberii!! tp xbpe nk fhm laa?

Shida Radzuan said...

anyah ni itu pun xphm..buat entri suda...tu jela..hihihi^^

HAJAR hasan said...

thank you dear~ ;)

teehee~ yeaahhooo! lawatan rasmi dari pihak penganjur. thanks for joining.

all the best ya~ ;)