Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 1 May 2011

1st GIVEAWAY by HAJAR HASAN

Assalammualaikum, peace upon you.
disebabkan hari ini dah masuk 1 Mei 2011 so shida berkesempatan nak join GA oleh hajar hasan ni. Yang penting owner sendiri yang jemput ya! syarat-syarat sangat-sangat mudah bagi shida. yang ditekankan disitu adalah 'peminat strawbery' diblog hajarhasan ni. hajar kalau strawbery dalam blog tu leh petik dan makan lama dah shida buat. memang habis shida petik hihi^^ so untuk join GA ini masih sempat tarikh tutup GA 6 Mei 2011. so korang boleh klik banner untuk join GA atau sebarang pertanyaan tentang GA atau boleh terus klik disini > blog hajarhasan.
so untuk GA hajarhasan ini shida tag 2 rakan blogger shida iaitu whitelover a.k.a azwa dan juga chikova araishii a.k.a anyah ok itu sahaja. thank you!



4 comments:

  1. peminat strawberry?apik minat..hehehe

    ReplyDelete
  2. anyah minat stoberii!! tp xbpe nk fhm laa?

    ReplyDelete
  3. anyah ni itu pun xphm..buat entri suda...tu jela..hihihi^^

    ReplyDelete
  4. thank you dear~ ;)

    teehee~ yeaahhooo! lawatan rasmi dari pihak penganjur. thanks for joining.

    all the best ya~ ;)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.