Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 4 May 2011

Alhamdulillah akhirnya siap juga blog shida yay!yay!

Assalammualaikum, peace upon you.
semalaman shida agak bersengkang mata edit blog shida ni, akhirnya siap juga seperti yang korang tengok sekarang lah. idea-idea last minit shida. tak banyak berubah masih dalam tema biru cuma kali ini design dia agak matured! hahhaa^^ yo lah tu :p so boleh dikatakan semua part-part dalam blog shida tukar baru. Shida ni tak kreatif suka design yang simple-simple je. apa yang penting hasil dari kehalusan tangan shida sendiri. yeah!
chat box shida pon dah bertukar hehehee^^
ini pula bahagian bawah blog shida rasanya itu saja kot yang shida edit. tak lawa pon tak gempak pun! yang penting biru hahahaa^^

ok itu saja daaaa~ nanti malam nak buat tutorial untuk adik pija^^




21 comments:

  1. cantik!! wawawa...biru gitu..
    nak tahu mcm mana shida buat. :(
    aida buat tak menjadi pun..x lawa. hehe

    ReplyDelete
  2. nak tanye boleh ? camne nak letak gambar 'BLOG.SHIDA.DUNIA.SIGADIS'BIRU' dekat bawah blog luar daripada main body blog ? nanti bagitau dekat chatbox ea ? trimass :)

    ReplyDelete
  3. eh . lupa nak bagitau . adda punye guna template designer :)

    ReplyDelete
  4. Comel sangat blog ni..hehe suka!
    sampai zie letak dlm bloglist zie..hehe

    ReplyDelete
  5. background yang kemas... nak beljar juga la dari tutorial yang diberi.. thnks cz sudi kongsi..

    ReplyDelete
  6. Aida: buat part yg mana aida? byk bahagian yg shida tukar hihi =)

    ReplyDelete
  7. azwa: actly...mmg dah agak wa kate gitu =P

    ReplyDelete
  8. adda: nanti saya tgk dlu blog awak tu yer baru bgtau camne..saya pun bukan pakar sgt dalam bab2 koding^^

    ReplyDelete
  9. zie: tq dear huhu terharu jap^^

    ReplyDelete
  10. sam: sama2 tutorial pun ikot kefahaman shida hope dapat membantu and tutor shida pun tak banyak lagi :)

    ReplyDelete
  11. jom kite layan biru hahahahahahahaha

    ReplyDelete
  12. shida...comey doh tuh...hehe..bestnyer ader mase ubah blog..huhu

    ReplyDelete
  13. smpat jgak edit blog ek, hikk...

    latest en3: fast five

    ReplyDelete
  14. azwa: jom2 kite layan..tp skali2 nk gak layan hitam putih whitelover..kekkee :P

    ReplyDelete
  15. apik: ape2? shida comei? terima kaseh yer..kih3 =p

    ReplyDelete
  16. liph: nih gara2 labourday cuti agak lma hihi^^

    ReplyDelete
  17. haha..tu kaler legenda+epik=putihitam :P

    ReplyDelete
  18. azwa: perghhh!!! xtahan kekekke :P

    ReplyDelete
  19. wahhh dah cantik dah blog shida, lepas ni ain lak nak renovate blog, sebab rasa nya blog terlampau simple menyebabkan page view tak banyak T__T wuwuuwuuw internet kat rumah pulak problem, sekarang pun online kat CC je..

    ReplyDelete
  20. Ain Zulaikha: hihi baik renovate cepat. shida nak sangat tegok ain edit blog camne hihi..kot2 shida dapat ilham baru hihi^^

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.