Alhamdulillah akhirnya siap juga blog shida yay!yay! | Dunia sebenar Shida Alhamdulillah akhirnya siap juga blog shida yay!yay!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 4 May 2011

Alhamdulillah akhirnya siap juga blog shida yay!yay!

Assalammualaikum, peace upon you.
semalaman shida agak bersengkang mata edit blog shida ni, akhirnya siap juga seperti yang korang tengok sekarang lah. idea-idea last minit shida. tak banyak berubah masih dalam tema biru cuma kali ini design dia agak matured! hahhaa^^ yo lah tu :p so boleh dikatakan semua part-part dalam blog shida tukar baru. Shida ni tak kreatif suka design yang simple-simple je. apa yang penting hasil dari kehalusan tangan shida sendiri. yeah!
chat box shida pon dah bertukar hehehee^^
ini pula bahagian bawah blog shida rasanya itu saja kot yang shida edit. tak lawa pon tak gempak pun! yang penting biru hahahaa^^

ok itu saja daaaa~ nanti malam nak buat tutorial untuk adik pija^^




21 Jari Ohsem:

Aida Omar said...

cantik!! wawawa...biru gitu..
nak tahu mcm mana shida buat. :(
aida buat tak menjadi pun..x lawa. hehe

whitelover said...

wah.."blue" hahaha :P

Adda said...

nak tanye boleh ? camne nak letak gambar 'BLOG.SHIDA.DUNIA.SIGADIS'BIRU' dekat bawah blog luar daripada main body blog ? nanti bagitau dekat chatbox ea ? trimass :)

Adda said...

eh . lupa nak bagitau . adda punye guna template designer :)

zie said...

Comel sangat blog ni..hehe suka!
sampai zie letak dlm bloglist zie..hehe

sam_sunshine06 said...

background yang kemas... nak beljar juga la dari tutorial yang diberi.. thnks cz sudi kongsi..

Shida Radzuan said...

Aida: buat part yg mana aida? byk bahagian yg shida tukar hihi =)

Shida Radzuan said...

azwa: actly...mmg dah agak wa kate gitu =P

Shida Radzuan said...

adda: nanti saya tgk dlu blog awak tu yer baru bgtau camne..saya pun bukan pakar sgt dalam bab2 koding^^

Shida Radzuan said...

zie: tq dear huhu terharu jap^^

Shida Radzuan said...

sam: sama2 tutorial pun ikot kefahaman shida hope dapat membantu and tutor shida pun tak banyak lagi :)

whitelover said...

jom kite layan biru hahahahahahahaha

apik pehe said...

shida...comey doh tuh...hehe..bestnyer ader mase ubah blog..huhu

caliph shuriken said...

smpat jgak edit blog ek, hikk...

latest en3: fast five

Shida Radzuan said...

azwa: jom2 kite layan..tp skali2 nk gak layan hitam putih whitelover..kekkee :P

Shida Radzuan said...

apik: ape2? shida comei? terima kaseh yer..kih3 =p

Shida Radzuan said...

liph: nih gara2 labourday cuti agak lma hihi^^

whitelover said...

haha..tu kaler legenda+epik=putihitam :P

Shida Radzuan said...

azwa: perghhh!!! xtahan kekekke :P

Ain Zulaikha said...

wahhh dah cantik dah blog shida, lepas ni ain lak nak renovate blog, sebab rasa nya blog terlampau simple menyebabkan page view tak banyak T__T wuwuuwuuw internet kat rumah pulak problem, sekarang pun online kat CC je..

Shida Radzuan said...

Ain Zulaikha: hihi baik renovate cepat. shida nak sangat tegok ain edit blog camne hihi..kot2 shida dapat ilham baru hihi^^