blog dunia sebenar shida | Dunia sebenar Shida blog dunia sebenar shida

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 18 May 2011

blog dunia sebenar shida

Assalammualaikum, peace upon you.
hai semua my friends! macam mana kehidupan anda bersama blog masing-masing? terasa cool? hot or what ever! namapak sangat shida masih bengang ye! hehee^^ ok ok lupakan saja apa yang terjadi. Now seperti yang shida katakan shida dah tukar nama blog shida dari Dunia sigadisBiru menjadi Dunia sebenar Shida. nama ini pun adik shida yang berikan untuk shida selama berjam shida fikir nama apa yang sesuai.

Seperti biasa masih lagi mengekalkan konsep kebiruan iaitu warna kegemaran shida. cuma ada sebahagian part-part dalam blog ini shida tukar sikit. tapi masih biru biru biru hehee^^ jangan marah! ok lah shida nak pergi meronda-ronda malam ni nak bagi blogger-blogger lain biasakan diri dengan nama baru blog shida ini. Sekian,terima kasih. sayang semua. peace!
disebabkan sesi pertukaran bermula jadi Fanpage shida pun bertukar shida terpaksa remove beberapa kawan-kawan shida yang dah like Fanpage shida supaya shida dapat tukar nama blog itu. Untuk tukar sebelum like melebihi 100 jadi shida terpaksa remove beberapa eh! bukan beberapa agak ramai sampai 72 like terpaksa shida remove. maaf sekali lagi kesulitan yang tidak dapat shida elakkan. kalau sudi like lah lagi sekali huhuuu^^




25 Jari Ohsem:

apik pehe said...

hehe..apik dah perasan tadi kt pesbuk

chikova said...

xreti nk wat like2 kt fb, aja la nyah...

p/s: btw bile tarikh sbena knduri alang tu nty?

chikova said...

n mne shoutbox alng da xde ekh? ke bb nyah yg lmbt? hihihh. byk tul tnye nye kn..

fathiah said...

blog dah bertukar wajah ae. huhuhu. bagus2. aku bila la nak tuka nih. ish :)

Budak Botak said...

he3, ada efek mcm filem lama lak kat sini...

Entry terbaru -> Kerry Campbell Cucuk Anaknya Berumur 8 Tahun Dengan Botox... (",)

Nurul Hamimi Awang Japilan said...

Salam.datang dari page blogger pilihan malaya =D salam perkenalan

misyamissyou said...

dah bertukar wajah.. ^_^

Ain Zulaikha said...

sabr ek shida, semua jadi ada hikmah sesuke hati lak nak pertikaikan nama blog orang.. herm.. relax k.. :)

Wanie said...

name baru..xpe, lepas ni dah takde la yg nak cari pasal dah kot..name blog org pun die nak sebok2..adoila..sabo ye shida..:)

shida'R said...

apik: heehe^^ apik shida xremove dat y perasan kut =P

shida'R said...

anyah: sorry blog ni merong hahaa^^

shida'R said...

fathiah: heehe^^ anytime u tukar la okay^^

wunny said...

sabar ye shida. :)

shida'R said...

NurulHamimi: tq singgah saya dtg blog awak juga jap g k^^

shida'R said...

misyamissyou: yup suda^^

shida'R said...

Ain Z: tulah..mls da pkir hal dia bia la dia..xde pekdah pkir^^ tq ain~

shida'R said...

FIR/wanie: yup pasni xde da nk ckp bkn2 ..tp kalo ade lg..xtaw la buat report kot terus kih3 :P

shida'R said...

wunny: tq dear^^

apik pehe said...

hehe..naseb bek shida tak remove apik..ingat jugak kt apik yer..hehe

gigiAriEma said...

duni sbenar shida..wuhuuuuuu...! :)

loike!

shida'R said...

apik: op cos! ingt blog lidi apik pehe nih^^

shida'R said...

gigiAriema: i loike too^^ ngeeee :D

Myra Jay said...

Blog berwajah baru, so semangat baru pun hadir :)

shida'R said...

Myra Jay: yup MJ hehee mmg smngat nih^^

patriq said...

chi2 nya gambaq da xda mst blog yg kena remove kan sida..