Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 18 May 2011

blog dunia sebenar shida

Assalammualaikum, peace upon you.
hai semua my friends! macam mana kehidupan anda bersama blog masing-masing? terasa cool? hot or what ever! namapak sangat shida masih bengang ye! hehee^^ ok ok lupakan saja apa yang terjadi. Now seperti yang shida katakan shida dah tukar nama blog shida dari Dunia sigadisBiru menjadi Dunia sebenar Shida. nama ini pun adik shida yang berikan untuk shida selama berjam shida fikir nama apa yang sesuai.

Seperti biasa masih lagi mengekalkan konsep kebiruan iaitu warna kegemaran shida. cuma ada sebahagian part-part dalam blog ini shida tukar sikit. tapi masih biru biru biru hehee^^ jangan marah! ok lah shida nak pergi meronda-ronda malam ni nak bagi blogger-blogger lain biasakan diri dengan nama baru blog shida ini. Sekian,terima kasih. sayang semua. peace!
disebabkan sesi pertukaran bermula jadi Fanpage shida pun bertukar shida terpaksa remove beberapa kawan-kawan shida yang dah like Fanpage shida supaya shida dapat tukar nama blog itu. Untuk tukar sebelum like melebihi 100 jadi shida terpaksa remove beberapa eh! bukan beberapa agak ramai sampai 72 like terpaksa shida remove. maaf sekali lagi kesulitan yang tidak dapat shida elakkan. kalau sudi like lah lagi sekali huhuuu^^




25 comments:

  1. hehe..apik dah perasan tadi kt pesbuk

    ReplyDelete
  2. xreti nk wat like2 kt fb, aja la nyah...

    p/s: btw bile tarikh sbena knduri alang tu nty?

    ReplyDelete
  3. n mne shoutbox alng da xde ekh? ke bb nyah yg lmbt? hihihh. byk tul tnye nye kn..

    ReplyDelete
  4. blog dah bertukar wajah ae. huhuhu. bagus2. aku bila la nak tuka nih. ish :)

    ReplyDelete
  5. Salam.datang dari page blogger pilihan malaya =D salam perkenalan

    ReplyDelete
  6. sabr ek shida, semua jadi ada hikmah sesuke hati lak nak pertikaikan nama blog orang.. herm.. relax k.. :)

    ReplyDelete
  7. name baru..xpe, lepas ni dah takde la yg nak cari pasal dah kot..name blog org pun die nak sebok2..adoila..sabo ye shida..:)

    ReplyDelete
  8. apik: heehe^^ apik shida xremove dat y perasan kut =P

    ReplyDelete
  9. anyah: sorry blog ni merong hahaa^^

    ReplyDelete
  10. fathiah: heehe^^ anytime u tukar la okay^^

    ReplyDelete
  11. NurulHamimi: tq singgah saya dtg blog awak juga jap g k^^

    ReplyDelete
  12. Ain Z: tulah..mls da pkir hal dia bia la dia..xde pekdah pkir^^ tq ain~

    ReplyDelete
  13. FIR/wanie: yup pasni xde da nk ckp bkn2 ..tp kalo ade lg..xtaw la buat report kot terus kih3 :P

    ReplyDelete
  14. hehe..naseb bek shida tak remove apik..ingat jugak kt apik yer..hehe

    ReplyDelete
  15. duni sbenar shida..wuhuuuuuu...! :)

    loike!

    ReplyDelete
  16. apik: op cos! ingt blog lidi apik pehe nih^^

    ReplyDelete
  17. gigiAriema: i loike too^^ ngeeee :D

    ReplyDelete
  18. Blog berwajah baru, so semangat baru pun hadir :)

    ReplyDelete
  19. Myra Jay: yup MJ hehee mmg smngat nih^^

    ReplyDelete
  20. chi2 nya gambaq da xda mst blog yg kena remove kan sida..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.