blog paling simple tapi bebas | Dunia sebenar Shida blog paling simple tapi bebas

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 14 May 2011

blog paling simple tapi bebas

Assalammualaikum, peace upon you.
contest ini telah ditag oleh blogger apit dan di jemput oleh owner contest ini sendiri juga iaitu adibah mazlan terima kasih sebab sudi invite shida join contest-contest macam ni. Contest ini sangat-sangat simple seperti tajuknya sendiri. Tarikh tutup contest pun nak dekat. bermula 5pm 11.5.11 tamat 5pm 16.5.11 cuma 6 hari sahaja. mhemang pertama kali shida join contest hanya berlangsung dengan jangka masa yang pendek. Tak apa lah okay juga shida pun tak berapa suka tunggu terlalu lama. Hadiannya juga sebuaj topup bernilai RM10 + RM30 = RM40 haa! macam mana? lumayan tak?
bagi yang nak join masih sempat sangat-sangat. so syarat-syarat shida memang tak akan display kat sini kalau nak tahu dengan lebih lanjut atau nak tanya apa-apa tentang contest ini sila klik blog penganjur disini > adibah mazlan untuk contest ini juga shida tag 3 rakan blogger adibah mazlan abe Long dan Najwa cukuplah mereka sahaja. so link ini wajib dihantar dikomen dipost dan sebagainya ke MALAYSIAN BLOGGER UNIITE update terbaru abeLong tambah lagi topup RM10 maka menjadi semuanya bernilai RM50 wow! mungkin akan bertambah lagi. mana tahu kan^^
saya dah follow blog adibah mazlan okay^^
dan juga
saya sudah follow blog abe long juga^^
done! thank you!





3 Jari Ohsem:

Wanie said...

contest ape ni?
good luck ye shida :)

Ain Zulaikha said...

sebenarnya ain teringin nak join kontest orang, T___T setahun berblogging sekali je join kontest orang.. kontest edit gambar.. menang.. tapi tak dapat hadiah.. rasa fobia sampai skrg.. T___T

good luck to you :)

bunga said...

good luck..cayok2.