dah lah baru minta header sekarang dah ada header baru! pe kate? | Dunia sebenar Shida dah lah baru minta header sekarang dah ada header baru! pe kate?

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 2 May 2011

dah lah baru minta header sekarang dah ada header baru! pe kate?

Assalammualaikum, peace upon you.
ini header terbaru shida perah-perah otak ini yang dapat so apa kata korang tentang header ni? adakah terlalu biasa atau luar biasa? atau nampak matang dalam segala segi?? komen la apa-apa pun sebab shida perlukan kritikan yang membina. yang boleh buka minda shida lebih kreatif dan agresif..fuhh walahh!

pssssttt..hari ni saja 3 entri shida publish hahahaa padan muka aku :p


29 Jari Ohsem:

.m y z. said...

wah masuk belog ni je terpaku tengok header :D cantik! header simple tapi cantik.

Shida Radzuan said...

.myz. : tq dear :)

.m y z. said...

wc sis ;)

ahah a'ah buat sendiri. alang2 tengah menganggur ni memang banyak lah sgt mse nak design header ;)

header blog ni pulak nampak simple tapi matang tak macam ziema punya. macam budak2 kan. heheh.

Kka Ardian said...

maaf yah shida, jangan marah yah aku comment hehehe... aku fikir header ni terlalu besar, page halaman tak nampak dalam pembukaan awal, jadi harus scroll kebawah terlebih dahulu, alhasil loading pun akan sedikit terganggu, tema blog shida pun DUNIA but kenapa image malah seorang wanita membawa payung, lebih enak dilihat apabila wanitanya sedang memegang atau memeluk sebuah bola dunia dengan penambahan efek tertentu, satu lagi iklan shida pun ada diatas kalu kalau iklan tu PTC (pay per clik) dengan haeder sebesar itu makan akan menurunkan trafick clik pada iklan karena pengunjung akan se;a;u melakukan scroll kebawah tanpa perhatikan iklannya,, hehehe sudah ah, aku takut shida marah kalau aku terlalu banyak commentnya, peace

Shida Radzuan said...

ardian: tq yah diatas komenya ckup membina hihi..len kali header itu aku ganti lagi :)

caliph shuriken said...

header yg simple tapi kreatif.. kaler sesuai dgn blog ni ^^

latest en3: fast five

Kka Ardian said...

hehe... tak apalah tak usah risau dengan comment ku, aku hanya bilang yang shida minta, shida minta kritik ya aku kasih kritik.

Shida Radzuan said...

ardian: kritikan tu agak berbisa hahhaha ^_^

Kka Ardian said...

hahaha... tapi jangan marah lah,, krit bermanfaat tu lebih membangun dari pada pujian sesaat hehehe...

dhilla nazli said...

ahaha.. tpi santek saja header itu.. maybe besa sgt kot

redzwanie redzmann said...

unik la kamo nye header...ske3...:)

Cik Dodol said...

pada pandangan saya, eceyh, skema je ayat. hehe. okayyh.

header Dunia Si Gadis Biru menggambarkan ciriciri n karakter gadis biru. tema kat situ dah ckop membuat kita tahu yg cik gadis biru ni sukakan ketenangan dan kedamaian. btol tak? correct me if i'm wrong. ;)

okay, ni suggestion plak, kalau bleh jgn ubah pape kat header tu. simple is always good. ;) tak crowded kan?

overall, nice artwork. congrats!:)


sorry if pandangan dan cadangan membuat cik gadis biru terasa or menyampah. sekadar pandangan. :)




p/s : sorry panjang sangat. :)

Shida Radzuan said...

dhilla: besa yer..xssuai ke header besar2 lam blog ni?

Shida Radzuan said...

redzwanie: unik eh..ade yg kate xssuai hahaha^^

Shida Radzuan said...

cik dodol: semua btol!!! tahniah!!

Nyze 二ザ Crazee said...

look nice but kinda big i guess.
plus, do link your header to your URL.
so the readers can easier back to your main page.

that's just my thought. >_<

Shida Radzuan said...

Nyze: oh! okay tq for ur commnt my dear ^_^

HAJAR hasan said...

simple and nice. mcm abstrak pun ada jgk. wee~ ;)

Bambam (: said...

unik header akk nhh , yg part ' type smpai fengsan ' tho paling tk tahan . heee . papepown chantek !

Shida Radzuan said...

HAJAR: tq jar hihi^^

Shida Radzuan said...

pja: hahhaaaa^^ guling2....

apik pehe said...

shida...yang penting..kiter punyer blog..kiter yang rasa..hehehe..
header shida lawa

Shida Radzuan said...

apik: huhu..apik je yg memahami huhu..

chikova said...

bia r org kate pe pon tp bg anyahh header ney oke what. nmpak freshh je.. n plg penting hasil titik tgn alang sniry an :)

Shida Radzuan said...

anyah: tq dear^^

HAZWAN17 said...

tolong ajar buat header boleh hehe

sarah mohamad said...

simpe but nice. sukaaaaaa :)

Shida Radzuan said...

hazwan: hihi boleh jer untuk wan FOC :)

Shida Radzuan said...

sarah: tq dear^^