Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 2 May 2011

dah lah baru minta header sekarang dah ada header baru! pe kate?

Assalammualaikum, peace upon you.
ini header terbaru shida perah-perah otak ini yang dapat so apa kata korang tentang header ni? adakah terlalu biasa atau luar biasa? atau nampak matang dalam segala segi?? komen la apa-apa pun sebab shida perlukan kritikan yang membina. yang boleh buka minda shida lebih kreatif dan agresif..fuhh walahh!

pssssttt..hari ni saja 3 entri shida publish hahahaa padan muka aku :p


29 comments:

  1. wah masuk belog ni je terpaku tengok header :D cantik! header simple tapi cantik.

    ReplyDelete
  2. wc sis ;)

    ahah a'ah buat sendiri. alang2 tengah menganggur ni memang banyak lah sgt mse nak design header ;)

    header blog ni pulak nampak simple tapi matang tak macam ziema punya. macam budak2 kan. heheh.

    ReplyDelete
  3. maaf yah shida, jangan marah yah aku comment hehehe... aku fikir header ni terlalu besar, page halaman tak nampak dalam pembukaan awal, jadi harus scroll kebawah terlebih dahulu, alhasil loading pun akan sedikit terganggu, tema blog shida pun DUNIA but kenapa image malah seorang wanita membawa payung, lebih enak dilihat apabila wanitanya sedang memegang atau memeluk sebuah bola dunia dengan penambahan efek tertentu, satu lagi iklan shida pun ada diatas kalu kalau iklan tu PTC (pay per clik) dengan haeder sebesar itu makan akan menurunkan trafick clik pada iklan karena pengunjung akan se;a;u melakukan scroll kebawah tanpa perhatikan iklannya,, hehehe sudah ah, aku takut shida marah kalau aku terlalu banyak commentnya, peace

    ReplyDelete
  4. ardian: tq yah diatas komenya ckup membina hihi..len kali header itu aku ganti lagi :)

    ReplyDelete
  5. header yg simple tapi kreatif.. kaler sesuai dgn blog ni ^^

    latest en3: fast five

    ReplyDelete
  6. hehe... tak apalah tak usah risau dengan comment ku, aku hanya bilang yang shida minta, shida minta kritik ya aku kasih kritik.

    ReplyDelete
  7. ardian: kritikan tu agak berbisa hahhaha ^_^

    ReplyDelete
  8. hahaha... tapi jangan marah lah,, krit bermanfaat tu lebih membangun dari pada pujian sesaat hehehe...

    ReplyDelete
  9. ahaha.. tpi santek saja header itu.. maybe besa sgt kot

    ReplyDelete
  10. unik la kamo nye header...ske3...:)

    ReplyDelete
  11. pada pandangan saya, eceyh, skema je ayat. hehe. okayyh.

    header Dunia Si Gadis Biru menggambarkan ciriciri n karakter gadis biru. tema kat situ dah ckop membuat kita tahu yg cik gadis biru ni sukakan ketenangan dan kedamaian. btol tak? correct me if i'm wrong. ;)

    okay, ni suggestion plak, kalau bleh jgn ubah pape kat header tu. simple is always good. ;) tak crowded kan?

    overall, nice artwork. congrats!:)


    sorry if pandangan dan cadangan membuat cik gadis biru terasa or menyampah. sekadar pandangan. :)




    p/s : sorry panjang sangat. :)

    ReplyDelete
  12. dhilla: besa yer..xssuai ke header besar2 lam blog ni?

    ReplyDelete
  13. redzwanie: unik eh..ade yg kate xssuai hahaha^^

    ReplyDelete
  14. cik dodol: semua btol!!! tahniah!!

    ReplyDelete
  15. look nice but kinda big i guess.
    plus, do link your header to your URL.
    so the readers can easier back to your main page.

    that's just my thought. >_<

    ReplyDelete
  16. Nyze: oh! okay tq for ur commnt my dear ^_^

    ReplyDelete
  17. simple and nice. mcm abstrak pun ada jgk. wee~ ;)

    ReplyDelete
  18. unik header akk nhh , yg part ' type smpai fengsan ' tho paling tk tahan . heee . papepown chantek !

    ReplyDelete
  19. shida...yang penting..kiter punyer blog..kiter yang rasa..hehehe..
    header shida lawa

    ReplyDelete
  20. apik: huhu..apik je yg memahami huhu..

    ReplyDelete
  21. bia r org kate pe pon tp bg anyahh header ney oke what. nmpak freshh je.. n plg penting hasil titik tgn alang sniry an :)

    ReplyDelete
  22. tolong ajar buat header boleh hehe

    ReplyDelete
  23. hazwan: hihi boleh jer untuk wan FOC :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.