Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 7 May 2011

encik Nuffnang bagi shida Buffered Earnings lagi yay!

Assalammualaikum, peace upon you.
rezeki yang tak pernah putus-putus datang kat blog shida. Alhamdulillah syukur baru selasa lepas shida dapat BE,tadi pagi shida semak akaun Nuffnang ada lagi BE baru shida dapat hihi^^ CADBURY MUNCHABYTES wow! wow! hehe^^ tak sangka la pula dapat BE lagi padahal baru je dapatkan. Tapi BE terbaru tu baru yang ke13 kan tak la gempak. earns dalam tu sebenarnya dah boleh cashout tapi shida nak tunggu dulu lah^^ kumpul dulu buat pekasam,lepas dah puas hati baru cashout. tak apa la shida pun dah pernah cashout duit Nuffnang ni. so kira dah merasa la kan, lepas ni nak simpan dulu biar berbukit-bukit huhu^^
Abang Nuffnag bagi lah lagi BE shida suka tau hihi ^_^



23 comments:

  1. jeles nyaaa. me dapat 2 je. tuu pun earns nya kalau tengok mesti cakap kesiaaaaaan. hiks

    ReplyDelete
  2. waweeee.... cadbury! sedap! minta la nuffnag tu satu cadbury.. leh bagi cacing.. heeee

    ReplyDelete
  3. sarah : ok la tu dear dr xde kan..hihi^^ dun worry lah lma2 mst nek nye :)

    ReplyDelete
  4. cacing69: beres..nnti shida minta yer^^

    ReplyDelete
  5. caya lah akak. metered earning tu mende eh? hahaha

    ReplyDelete
  6. Jierah: hihi^^ jap nk xplain kat smix dia..

    ReplyDelete
  7. tudiaaaa...dapat lagi..hahaha..
    jeles....

    ReplyDelete
  8. tersangat jeles! nk tnye..sekali buffered..dapt barapa hinggit?? xpernah dapt lagi..huhuhu

    ReplyDelete
  9. wahhh bestnye shida :) dapat BE lagi.. ain ni tak dapat lagi sebab blogwalking dah kurang... huhuhu

    ReplyDelete
  10. gigiAriema: jgn jeles dear..u pon mst dpt gak nnt k :)

    ReplyDelete
  11. kurekurekecik: buffered earning ni xtentu skali dapat sampai nk dekat 30 rgit..itu yg plg mahal lah yg pnah shida dpt^^

    ReplyDelete
  12. Ain: xpe nnt ade la time ain pula nnt pcaya lah hihi^^

    ReplyDelete
  13. wah! bestnya. weee~ Alhamdulillah. rezeki shida kan. ;)

    ReplyDelete
  14. hajar: yup rezeki shida dan blog ni hihi^^ tq jar =)

    ReplyDelete
  15. huhuhu.. banyak lah tu.. mintak skit..

    ReplyDelete
  16. mabk.abubakar: hihi^^ biasa2 jela.. :)

    ReplyDelete
  17. sida pat nak juga la reg nuffnag :kahkah:

    ReplyDelete
  18. sida ajarkan ok :larikk:

    ReplyDelete
  19. xtau nak tengok brpa kita dapat.huhu.berganting kat entry or orang yang melawat blog?

    ReplyDelete
  20. nak klik yang mna untuk tengok BE tuu

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.