minggu ini, Buffered Earnings saja cerita shida :) | Dunia sebenar Shida minggu ini, Buffered Earnings saja cerita shida :)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 11 May 2011

minggu ini, Buffered Earnings saja cerita shida :)

Assalammualaikum, peace upon you. mood tersangat gembira :)
kalau nak kepastian klik gambar diatas okay^^
Alhamdulillah bersyukur shida kerana masih lagi diberi penglihatan yang baik tangan dan jemari yang baik dan segala anggota tubuh yang sempurna untuk shida sempurnakan entri kali ini yang shida juga rasa teruja untuk publish! Alhamdulillah yang tak terhingga blog shida Dunia siGadis'Biru dapat lagi tambahan buffered earnings dari pihak Nuffnang. terima kasih! terima kasih! terima kasih! shida ucapkan pada Nuffnang yang tak putus-putus memberi rezeki pada blog shida ini.
pada hal pada selasa dan sabtu yang lepas shida baru sahaja terima BE dari Nuffnang. shida bersyukur sangat-sangat^^ so kali ini BE yang shida dapat kali ini adalah iklan "KIA Bedroom Contest" iklan atau BE yang ke 14, fuhh! macam tak percaya sahaja sekerap ini yang shida dapat .Alhamdulillah shida bersyukur dan berterima kasih juga pada Nuffnang kerana "percayakan siti" hehee^^
so bagi yang berminat nak join contest ini sila klik iklan seperti ini jika mahu turut serta!






24 Jari Ohsem:

aRe-PeaK said...

bes kuasa 100..

ChaCha said...

nak dapat BE 1 pun x pernah..haiyaaa...

shafmechy said...

waa..jelesnya..ramai dok pos dpt BE, sy dok 0 sen je..BE jgn harap la nk dapat..=(

apik pehe said...

laaa..shida wat cmner smpai bnyk sangat dia bg kt shida nih?

farasakura said...

wahh syioknye..FS dah lama xdpt sbb xaktif.hihi bg tips sket ^_^

sarah mohamad said...

banyak nye BE. nuffnang betul2 sayang kot dekat blog ni. hiks

blog-tips-kurus said...

mr nuff ni nak kena babab ni. suka menganaktirikan ai.. huhu! :)

patriq said...

wow! sida masyukkk!!

bunga said...

masyukkk..

shida'R said...

are peak: ape yg kuasa 100 nih haha^^ xphm @_@

shida'R said...

chacha: berusaha tangga kejayaan^^ i bg tips kat u..blnje mcd k hihi :P

shida'R said...

apik: eh mna de shida buat ape pik huhu^^

shida'R said...

shafmechy: sabar wak..dulu sya masa mula2 join pon 0 saja hampir 2minggu^^ after tu nmpak da hasilnya taw^^

shida'R said...

farasakura: hihi boleh jer..sharing is caring kan^^

shida'R said...

sarah: kalau bab sayang tu semua blog dia sayang tp dia bertambah sayang kalo kita ikut ckp dia hihi^^

shida'R said...

pat: masyukkk ape tu?? :P

shida'R said...

bunga: uihhh lma nye xnmpak adik manis nih...huhu rindu2~

shida'R said...

blog-tip-kurus: lawok la awak nih^^semua pon dianaktirikn huuuwaa.... :(

caliph shuriken said...

congratz dpt BE ^^

latest en3: unknown

shida'R said...

caliph: tq liph^^

nureenina said...

wah2...beznyer

Ain Zulaikha said...

fuh ada 3 BE kot... wow masuyukkkkkk :)

.izzatul.hazwani. said...

bestnyeeeeeeeee! :D

.izzatul.hazwani. said...

bestnyeeeeeeeee! :D