Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 11 May 2011

minggu ini, Buffered Earnings saja cerita shida :)

Assalammualaikum, peace upon you. mood tersangat gembira :)
kalau nak kepastian klik gambar diatas okay^^
Alhamdulillah bersyukur shida kerana masih lagi diberi penglihatan yang baik tangan dan jemari yang baik dan segala anggota tubuh yang sempurna untuk shida sempurnakan entri kali ini yang shida juga rasa teruja untuk publish! Alhamdulillah yang tak terhingga blog shida Dunia siGadis'Biru dapat lagi tambahan buffered earnings dari pihak Nuffnang. terima kasih! terima kasih! terima kasih! shida ucapkan pada Nuffnang yang tak putus-putus memberi rezeki pada blog shida ini.
pada hal pada selasa dan sabtu yang lepas shida baru sahaja terima BE dari Nuffnang. shida bersyukur sangat-sangat^^ so kali ini BE yang shida dapat kali ini adalah iklan "KIA Bedroom Contest" iklan atau BE yang ke 14, fuhh! macam tak percaya sahaja sekerap ini yang shida dapat .Alhamdulillah shida bersyukur dan berterima kasih juga pada Nuffnang kerana "percayakan siti" hehee^^
so bagi yang berminat nak join contest ini sila klik iklan seperti ini jika mahu turut serta!






24 comments:

  1. nak dapat BE 1 pun x pernah..haiyaaa...

    ReplyDelete
  2. waa..jelesnya..ramai dok pos dpt BE, sy dok 0 sen je..BE jgn harap la nk dapat..=(

    ReplyDelete
  3. laaa..shida wat cmner smpai bnyk sangat dia bg kt shida nih?

    ReplyDelete
  4. wahh syioknye..FS dah lama xdpt sbb xaktif.hihi bg tips sket ^_^

    ReplyDelete
  5. banyak nye BE. nuffnang betul2 sayang kot dekat blog ni. hiks

    ReplyDelete
  6. mr nuff ni nak kena babab ni. suka menganaktirikan ai.. huhu! :)

    ReplyDelete
  7. are peak: ape yg kuasa 100 nih haha^^ xphm @_@

    ReplyDelete
  8. chacha: berusaha tangga kejayaan^^ i bg tips kat u..blnje mcd k hihi :P

    ReplyDelete
  9. apik: eh mna de shida buat ape pik huhu^^

    ReplyDelete
  10. shafmechy: sabar wak..dulu sya masa mula2 join pon 0 saja hampir 2minggu^^ after tu nmpak da hasilnya taw^^

    ReplyDelete
  11. farasakura: hihi boleh jer..sharing is caring kan^^

    ReplyDelete
  12. sarah: kalau bab sayang tu semua blog dia sayang tp dia bertambah sayang kalo kita ikut ckp dia hihi^^

    ReplyDelete
  13. bunga: uihhh lma nye xnmpak adik manis nih...huhu rindu2~

    ReplyDelete
  14. blog-tip-kurus: lawok la awak nih^^semua pon dianaktirikn huuuwaa.... :(

    ReplyDelete
  15. fuh ada 3 BE kot... wow masuyukkkkkk :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.