Nuffnang bagi buffered earnings (BE) baru lagi, syukur! | Dunia sebenar Shida Nuffnang bagi buffered earnings (BE) baru lagi, syukur!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 3 May 2011

Nuffnang bagi buffered earnings (BE) baru lagi, syukur!

Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah selama shida bersama Nuffnang, pihak nuffnang tak pernah menghampakan shida. dia bagi shida buffered earnings baru lagi yang ke 12 huhu. orang dah berpuluh-puluh BE dapat shida baru 12 pun dah kecoh ye!. mana tak kecoh sebab shida berusaha untuk mendapatkan nya. selalu buat apa yang diminta tak buat apa yang dilarang hehe^^ so shida gembira setelah menukar header yang wah! so big! hehe^^ dapat satu BE masuk. hahaha^^ tak ada kena mengena ok. itu rekaan semata-mata ngeh!!
so iklan yang shida dapat adalah EON Bank Transformers 3. Terima kasih tak terhingga  pada Nuffnang kerana tak putus-putus bagi rezeki pada blog Dunia sigadis'Biru ini. alhamdulillah ~



22 Jari Ohsem:

Chegu Zubir said...

tahniah...semoga makain banyak b.e dpt..jom join
Jom sertai Segmen Klik : "Segmen Pendapat Blogger-Blogwalking atau Isi Entry?"

mat said...

meh join google adsanser lgi masukkkkkkkkk

gigiAriEma said...

uish...byk beno dpt..
maqi la shear dgn gigi sikit tips nye..hehe :)

apik pehe said...

hebat lah shida..apiknyer tak gerak dah..hehe

caliph shuriken said...

congratz dpt BE ^^

p/s: sy dh lama xde BE, huh...

latest en3: fast five

ucu keyna said...

salam..
wa..
bestnye akk..
ucu xpnah pon..
hehe.
ape bnde 2 pon ucu tarak awu..
hehe :)

whitelover said...

wuwwu..bile nk dpt be..

hahaa nuff azwa tak terjage dh skrg :p

Shida Radzuan said...

chegu zubir: tq chegu hihi^^ doa cikgu biasa berkat amin ^_~

Shida Radzuan said...

mat: huhu^^ shida tak minat lah hihi^^ im sorry dari amir =P

Shida Radzuan said...

gigiAriema: ada masa kita sembang panjang okay^^ shida cite nnt hihi~

Shida Radzuan said...

apik pehe: hihi yeke xgerak..bia beno pik^^

Shida Radzuan said...

caliph: tq liph hihi^^

Shida Radzuan said...

ucu: hihi^^ ucu tecik g mmg xtau pape =P

Shida Radzuan said...

azwa: ala wa pas exam balun+pulun okay^^

apik pehe said...

hak ah..apik sebenarnyer ader satu BE yg masih gerak sebelum tukar domain..lepas jer tukar domain..terus tak gerak dah...

tapi apik dah bagi tiket kt nuffnang..xtau la camner tuh..hehehe

HAZWAN17 said...

peh dapat lagi BE baru..Be hazwan.com dah habis dah kempen ny huhu

gigiAriEma said...

okeh bebeh...tak sabor oih! ngee :)

Shida Radzuan said...

apik: xpe tunggu jela pe nuffng tu cakap kan..tp mmg kebiasaan mcm tu,shida pnah dapat BE tu..baru je dapat esok nya ME bpe sen je,pelik pun ade..dia xgerak2.

Shida Radzuan said...

Hazwan: ala adik wan dah byk kot x mcm akak baru 12 ^_^

Shida Radzuan said...

gigiAriema: hihi^^

Cik Mira said...

BE da takde huwaa T_T

Shida Radzuan said...

Cik Mira: shida dapat lagi alhamdulillah hihi^^