Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 3 May 2011

Nuffnang bagi buffered earnings (BE) baru lagi, syukur!

Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah selama shida bersama Nuffnang, pihak nuffnang tak pernah menghampakan shida. dia bagi shida buffered earnings baru lagi yang ke 12 huhu. orang dah berpuluh-puluh BE dapat shida baru 12 pun dah kecoh ye!. mana tak kecoh sebab shida berusaha untuk mendapatkan nya. selalu buat apa yang diminta tak buat apa yang dilarang hehe^^ so shida gembira setelah menukar header yang wah! so big! hehe^^ dapat satu BE masuk. hahaha^^ tak ada kena mengena ok. itu rekaan semata-mata ngeh!!
so iklan yang shida dapat adalah EON Bank Transformers 3. Terima kasih tak terhingga  pada Nuffnang kerana tak putus-putus bagi rezeki pada blog Dunia sigadis'Biru ini. alhamdulillah ~



22 comments:

  1. tahniah...semoga makain banyak b.e dpt..jom join
    Jom sertai Segmen Klik : "Segmen Pendapat Blogger-Blogwalking atau Isi Entry?"

    ReplyDelete
  2. meh join google adsanser lgi masukkkkkkkkk

    ReplyDelete
  3. uish...byk beno dpt..
    maqi la shear dgn gigi sikit tips nye..hehe :)

    ReplyDelete
  4. hebat lah shida..apiknyer tak gerak dah..hehe

    ReplyDelete
  5. congratz dpt BE ^^

    p/s: sy dh lama xde BE, huh...

    latest en3: fast five

    ReplyDelete
  6. salam..
    wa..
    bestnye akk..
    ucu xpnah pon..
    hehe.
    ape bnde 2 pon ucu tarak awu..
    hehe :)

    ReplyDelete
  7. wuwwu..bile nk dpt be..

    hahaa nuff azwa tak terjage dh skrg :p

    ReplyDelete
  8. chegu zubir: tq chegu hihi^^ doa cikgu biasa berkat amin ^_~

    ReplyDelete
  9. mat: huhu^^ shida tak minat lah hihi^^ im sorry dari amir =P

    ReplyDelete
  10. gigiAriema: ada masa kita sembang panjang okay^^ shida cite nnt hihi~

    ReplyDelete
  11. apik pehe: hihi yeke xgerak..bia beno pik^^

    ReplyDelete
  12. ucu: hihi^^ ucu tecik g mmg xtau pape =P

    ReplyDelete
  13. azwa: ala wa pas exam balun+pulun okay^^

    ReplyDelete
  14. hak ah..apik sebenarnyer ader satu BE yg masih gerak sebelum tukar domain..lepas jer tukar domain..terus tak gerak dah...

    tapi apik dah bagi tiket kt nuffnang..xtau la camner tuh..hehehe

    ReplyDelete
  15. peh dapat lagi BE baru..Be hazwan.com dah habis dah kempen ny huhu

    ReplyDelete
  16. okeh bebeh...tak sabor oih! ngee :)

    ReplyDelete
  17. apik: xpe tunggu jela pe nuffng tu cakap kan..tp mmg kebiasaan mcm tu,shida pnah dapat BE tu..baru je dapat esok nya ME bpe sen je,pelik pun ade..dia xgerak2.

    ReplyDelete
  18. Hazwan: ala adik wan dah byk kot x mcm akak baru 12 ^_^

    ReplyDelete
  19. Cik Mira: shida dapat lagi alhamdulillah hihi^^

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.