Terima kasih Nuffnang terima kasih Hanis Zalikha! | Dunia sebenar Shida Terima kasih Nuffnang terima kasih Hanis Zalikha!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 21 May 2011

Terima kasih Nuffnang terima kasih Hanis Zalikha!

Assalammualaikum, peace upon you.
hai semua kawan-kawan tersayang! sihat? alhamdulillah huhuu^^ tak tahu nak story macam mana shida dapat buffered earnings lagi dari Nuffnang yang ke15 tapi ............. shida agak terkejut sebab shida dapat BE dari iklan Hanis Zalikha fuhh!! memang berbaloi rasanya buat entri tentang dia semalam entri bawah ni!! tahu-tahu shida semak akaun nuffnang dapat BE Hong Kong Disneyland, rasa nak jerit pun ada arghhhhh... syukur sangat-sangat. so sekarang shida ada 4 buffered earnings tengah running sekarang. mungkin next time shida akan keluarkan tip-tip macam mana boleh membantu anda atau blogger mendapat BE dari Nuffnang. Shida sekarang tengah kongsi pengalaman shida dengan sesorang blogger ni shida tengah tunggu dan lihat adakah dia berjaya memikat hati Nuffnang dengan pengalaman yang shida ada, 
macam shida sendiri pun belajar atas belajar. shida sendiri belajar dari blogger YanieJ yang sekarang dia tak dapat online buat seketika. belajar punya belajar macam sekarang ini lah! alhamdulillah bak kata pepatah "kalau tak dipecahkan ruyung,manakan dapat sagunya" selamat membaca =)




37 Jari Ohsem:

harrazdani said...

tahniah!!! nanti buat satu entry pasal BE ni yer..saya budak baru belajar;)

nureenina said...

wah..cam best..x reti la NUFFNANG ney..jelez (^_^)v

aRe-PeaK said...

apit nanak BE gak!

aRe-PeaK said...

apit mempraktikkan apa yang cikgu shida ajaq..
kita lihat hasilnya nanti..
usaha2..hihi..

Chegu Zubir said...

teruskan berblog...tahniah dpt BE

blog-tips-kurus said...

big congrates!
sudilah kiranya jadi sifu saye jugak. kalau x mo, jadi mentor je.. :-)

sarah mohamad said...

bestnya. me tinggal 1 jek. tu pun rasanya2 tak lama lagi mesti jadik metered.

FA said...

congrats shida...:) best tu dpt BE lg..:)

apik pehe said...

shida..banyak tu smpai 4 skali running..apik ader dua jer..huuuu

HAZWAN17 said...

wah dah ade 4 tu kak shida..
best la masyuk2

Syuxer said...

emmm kalau awk nak wat entri pasal BE ni..sila pm saya ye..jeles ni wooo..:)..tahniah coz awk dapat BE..

Diya Edhayaa said...

nt shida aja eh,,.. xpnah ag dpt BE ni.. kempen bese je byk..

sharifah patisson said...

wow masyukk leh la belanje kan =)

ena said...

andak manyak wet kan ka..

ena said...

andak manyak wet kan ka..

caliph shuriken said...

congratz ^^

Ain Zulaikha said...

wow, ain dah lama sangat tak dapat BE, entah bila lah nak dapat BE ni tak tahu lah .. dia tunggu ain tengah belajar kot.. mcam sem lepas hahah time tengah belajar lah BE baru nak datang sigh

cpahniza said...

ajar tau nnt =)

|| A r a W a n i || said...

alahai... bestnye shida..
sejak berblog, org xdpt2 pun BE lg..
nak nanges la cmnih..

wuwuwu~~~~~

shida'R said...

harazzdani: ok im done!

shida'R said...

nureenina: apa yg xreti ni syg? kan da byk org cite psal nuffng hihi^^

shida'R said...

apit: ha camtuh lah caaiiyyookkk hehe^^

shida'R said...

chegu zubir: terima kasih^^

shida'R said...

blog tip kurus: hehee..xusah la cmtu segan kot^^

shida'R said...

sarah: jd la dr xde kan sarah hehee^^

shida'R said...

FA: tq dear <3

shida'R said...

apik pehe: jd la pik hehe..2 pun running mst mantap eanrs dia kan hehee :P

shida'R said...

hazwan17: masyuk xjuga la mcm nk ME je sume hahaa :P

shida'R said...

syuxer: dah buat dah silalh mmbca :)

shida'R said...

diya: hehee^^

shida'R said...

adik-beradikku" beb! xpelu nk kepoh!

shida'R said...

caliph: tq liph^^

shida'R said...

AINz: myb la dear hehe^^ da dapat citer taw!

shida'R said...

cpahniza: baik boleh jer^^

shida'R said...

arawani: waaa jgn nangis huhu^^

patriq said...

masyukkk sida..

shida'R said...

Blogger patriq: boleh la pat^^