Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 21 May 2011

Terima kasih Nuffnang terima kasih Hanis Zalikha!

Assalammualaikum, peace upon you.
hai semua kawan-kawan tersayang! sihat? alhamdulillah huhuu^^ tak tahu nak story macam mana shida dapat buffered earnings lagi dari Nuffnang yang ke15 tapi ............. shida agak terkejut sebab shida dapat BE dari iklan Hanis Zalikha fuhh!! memang berbaloi rasanya buat entri tentang dia semalam entri bawah ni!! tahu-tahu shida semak akaun nuffnang dapat BE Hong Kong Disneyland, rasa nak jerit pun ada arghhhhh... syukur sangat-sangat. so sekarang shida ada 4 buffered earnings tengah running sekarang. mungkin next time shida akan keluarkan tip-tip macam mana boleh membantu anda atau blogger mendapat BE dari Nuffnang. Shida sekarang tengah kongsi pengalaman shida dengan sesorang blogger ni shida tengah tunggu dan lihat adakah dia berjaya memikat hati Nuffnang dengan pengalaman yang shida ada, 
macam shida sendiri pun belajar atas belajar. shida sendiri belajar dari blogger YanieJ yang sekarang dia tak dapat online buat seketika. belajar punya belajar macam sekarang ini lah! alhamdulillah bak kata pepatah "kalau tak dipecahkan ruyung,manakan dapat sagunya" selamat membaca =)




37 comments:

  1. tahniah!!! nanti buat satu entry pasal BE ni yer..saya budak baru belajar;)

    ReplyDelete
  2. wah..cam best..x reti la NUFFNANG ney..jelez (^_^)v

    ReplyDelete
  3. apit mempraktikkan apa yang cikgu shida ajaq..
    kita lihat hasilnya nanti..
    usaha2..hihi..

    ReplyDelete
  4. teruskan berblog...tahniah dpt BE

    ReplyDelete
  5. big congrates!
    sudilah kiranya jadi sifu saye jugak. kalau x mo, jadi mentor je.. :-)

    ReplyDelete
  6. bestnya. me tinggal 1 jek. tu pun rasanya2 tak lama lagi mesti jadik metered.

    ReplyDelete
  7. congrats shida...:) best tu dpt BE lg..:)

    ReplyDelete
  8. shida..banyak tu smpai 4 skali running..apik ader dua jer..huuuu

    ReplyDelete
  9. wah dah ade 4 tu kak shida..
    best la masyuk2

    ReplyDelete
  10. emmm kalau awk nak wat entri pasal BE ni..sila pm saya ye..jeles ni wooo..:)..tahniah coz awk dapat BE..

    ReplyDelete
  11. nt shida aja eh,,.. xpnah ag dpt BE ni.. kempen bese je byk..

    ReplyDelete
  12. sharifah patisson22 May 2011 at 15:21

    wow masyukk leh la belanje kan =)

    ReplyDelete
  13. andak manyak wet kan ka..

    ReplyDelete
  14. andak manyak wet kan ka..

    ReplyDelete
  15. wow, ain dah lama sangat tak dapat BE, entah bila lah nak dapat BE ni tak tahu lah .. dia tunggu ain tengah belajar kot.. mcam sem lepas hahah time tengah belajar lah BE baru nak datang sigh

    ReplyDelete
  16. alahai... bestnye shida..
    sejak berblog, org xdpt2 pun BE lg..
    nak nanges la cmnih..

    wuwuwu~~~~~

    ReplyDelete
  17. nureenina: apa yg xreti ni syg? kan da byk org cite psal nuffng hihi^^

    ReplyDelete
  18. apit: ha camtuh lah caaiiyyookkk hehe^^

    ReplyDelete
  19. blog tip kurus: hehee..xusah la cmtu segan kot^^

    ReplyDelete
  20. sarah: jd la dr xde kan sarah hehee^^

    ReplyDelete
  21. apik pehe: jd la pik hehe..2 pun running mst mantap eanrs dia kan hehee :P

    ReplyDelete
  22. hazwan17: masyuk xjuga la mcm nk ME je sume hahaa :P

    ReplyDelete
  23. syuxer: dah buat dah silalh mmbca :)

    ReplyDelete
  24. adik-beradikku" beb! xpelu nk kepoh!

    ReplyDelete
  25. AINz: myb la dear hehe^^ da dapat citer taw!

    ReplyDelete
  26. arawani: waaa jgn nangis huhu^^

    ReplyDelete
  27. Blogger patriq: boleh la pat^^

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.