Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 14 June 2011

ada apa dengan Aaron Aziz??

Assalamualaikum, peace upon you.
boleh dikatakan separuh pengguna blogspot seluruh malaysia cerita tentang aaron aziz artis malaya yang kini semakin dikagumi dan digilai oleh separuh daripadanya adalah peminat perempuan. kenapa weh? apa yang best tentang aaron aziz ni ?? cuba cerita sikit kat shida. mungkin kita boleh cerita apa yang tahu dan tak tahu tentang aaron aziz ni. Kalau tanya shida ya! shida '0' pengetahuan tentang aaron aziz ni. Minat or suka tu ada juga sebab lakonan dia. 40% pula pada ketampanan dia yang terserlah hehee^^ betul tak? betul tak? ha! sudah! jangan jerit harap bersabar semuanya hahaaa^^
mungkin ramai juga menggilai aaron aziz dengan cerita Nora Elena ni. serius! shida tak pernah tengok lagi cerita ni walaupun shida tahu minggu ni adalah minggu akhir hehee^^ kalau terasa nak tengok nanti shida youtube saja! bukan apa cerita ni boleh dikatakan disetiap pelusuk blog ada. kalau shida singgah-singgah tak jumpa tak sah! baik blogger lelaki atau perempuan sama saja! hehee^^ ok lah shida memang tak pandai nak buat cerita pasal aaron aziz ni! cuma terikut bila semua cerita pasal aaron aziz! tengok panjang juga shida cerita tentang aaron aziz saja hehe^^
untuk tatapan semua hehee ;) kacak eh? bergaya eh? tolonglah! suami orang hehee larikk!





20 comments:

  1. kalau aq pelakon crita nora elina adakah aq akn jd buah cerita orng? hehe

    ReplyDelete
  2. da kenal aaron ni mase dia still blakon cite singapore lagik :)

    ReplyDelete
  3. serius,aaron aziz memang cute :)

    ReplyDelete
  4. heeeee nora elena menarik perhatian i coz adanye AARON AZIZ...whoaaaa..love him so much...ngeeee

    ReplyDelete
  5. Blogger saiazuan: tak sure nk tgk dlu ke'femes'an u hahaa^^

    ReplyDelete
  6. Blogger chenthagila: wahh dasat u^^ :)

    ReplyDelete
  7. Blogger Miss A: awak pon cute 'A' :)

    ReplyDelete
  8. Blogger sI nYemPerEnG: wahhh love love pulak jgn ......heheee ^_^

    ReplyDelete
  9. I LIKE!
    Apit nak ngorat heroin dia la!
    kah3..

    ReplyDelete
  10. minat dgn lakonan dia..
    kacak mmg kacak tp suami org.. :D

    ReplyDelete
  11. sgguh kuat pengaruh citer nora elena ni, huh...

    ReplyDelete
  12. i LOVE aron aziz!
    Oh my ALLAH, mare encik bf i, HEHE
    caboooooootttttt :)

    ReplyDelete
  13. huhu. gigi tak de lagi la cite pasal ni. kena wat ar.. hihi.

    cita dia memang best! mcm korean story shida. :)

    ReplyDelete
  14. kak, serius cita nih memang bes. dr novel kasih yg suci ^^

    ReplyDelete
  15. Blogger Hafizzi Aziz: hehe^^ ngorat lah kalo dapat shida bg 50 hengget :P

    ReplyDelete
  16. Blogger LiLy @ MumMyQiStInA: betul tu sis..suami org sgt2 berbahaya hahaa^^

    ReplyDelete
  17. Blogger caliph shuriken: taw xpe caliph shida pon jeles dorg bt entri pasal cerite tuh shida pon bt gak tp xmasuk akal hahaa :P

    ReplyDelete
  18. Blogger NUR AIN AZMAN: hahaa kantoi statemnt tuh ain hahaaa....kejorrrrr diaaaa... :P

    ReplyDelete
  19. Blogger gigiAriEma: yeke syg ish..cam rugi plak xtgk ekekkee :P

    ReplyDelete
  20. Blogger Jierah dongsaeng: oh yeke dr novel huhu^^ wehhh kak xdpt tgk lah..time dia slh huhuhu :(

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.