Maharajalawak minggu ke 11 dan video pilihan terbaik MRL

by - 03:11:00

Assalamualaikum, peace upon you.
team jozan yang memang terbaik!

team sepah mantap giler!

team jambu sentiasa fokus!

team nabil perlu lebih bekerja keras!

team R2 menunggu masa! huhu^^

so maharaja lawak yang mana menjadi pilihan korang? hihi^^ kalau shida sudah semestinya errr...rahsia hehe^^ jadi ini video tugasan pertama mereka, untuk tugasan ke 2 korang boleh klik link yang telah shida sediakan seperti berikut bermula dari Jozan tugasan 2  Sepah tugasan 2  Jambu tugasan 2  Nabil tugasan 2  R2 tugasan 2 selamat menonton semua! peace ya :)




You May Also Like

18 Jari Ohsem

  1. sejak bila ade team nabil ni..hehe..tpi diorang sume mmg lawak..

    ReplyDelete
  2. semua pun mmg lawak..tp plng suke kump Jozan..terbaikkk... ;)

    ReplyDelete
  3. hehehe..minggu ni apik pilih jozan..dah takleh berhenti gelak dalam dewan tengok jozan wat gaya yang dalam tv tu..hahahha

    ReplyDelete
  4. Blogger al_hakim > hahaa..tah ler dia suka bawak prop kdg2 bwak org yg xmcm org haha..kire team ler^^

    ReplyDelete
  5. Blogger LiLy @ MumMyQiStInA > stakat ni pilhan shida sperti yg shida ssun lam entri ni hehe^^

    ReplyDelete
  6. Blogger apik pehe : taw xpe apik huhu^^ shida nak ngis nengok tahan gelak hehe^^

    ReplyDelete
  7. jierah pilih sepah ;P

    ReplyDelete
  8. Blogger akat Jierah dongsaeng > setakat ni akak jozan lg hehee^^

    ReplyDelete
  9. suka Jozan dan Jambu...tapi sepah pun tak kurang hebatnya...

    ReplyDelete
  10. hahaha..kalo shida nak nanges,apik dah nanges dah dalam dewan aritu..adehhh..pecah perot..

    ReplyDelete
  11. Blogger Khairil: dah final sume jd hebat hehee^^

    ReplyDelete
  12. Blogger apik pehe: sja wat gua rsa gerammmm hahahaa^^

    ReplyDelete
  13. Blogger NasZ: baik sgera pergi^^

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih.