Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 11 June 2011

Maharajalawak minggu ke 11 dan video pilihan terbaik MRL

Assalamualaikum, peace upon you.
team jozan yang memang terbaik!

team sepah mantap giler!

team jambu sentiasa fokus!

team nabil perlu lebih bekerja keras!

team R2 menunggu masa! huhu^^

so maharaja lawak yang mana menjadi pilihan korang? hihi^^ kalau shida sudah semestinya errr...rahsia hehe^^ jadi ini video tugasan pertama mereka, untuk tugasan ke 2 korang boleh klik link yang telah shida sediakan seperti berikut bermula dari Jozan tugasan 2  Sepah tugasan 2  Jambu tugasan 2  Nabil tugasan 2  R2 tugasan 2 selamat menonton semua! peace ya :)




18 comments:

  1. sejak bila ade team nabil ni..hehe..tpi diorang sume mmg lawak..

    ReplyDelete
  2. semua pun mmg lawak..tp plng suke kump Jozan..terbaikkk... ;)

    ReplyDelete
  3. hehehe..minggu ni apik pilih jozan..dah takleh berhenti gelak dalam dewan tengok jozan wat gaya yang dalam tv tu..hahahha

    ReplyDelete
  4. Blogger al_hakim > hahaa..tah ler dia suka bawak prop kdg2 bwak org yg xmcm org haha..kire team ler^^

    ReplyDelete
  5. Blogger LiLy @ MumMyQiStInA > stakat ni pilhan shida sperti yg shida ssun lam entri ni hehe^^

    ReplyDelete
  6. Blogger apik pehe : taw xpe apik huhu^^ shida nak ngis nengok tahan gelak hehe^^

    ReplyDelete
  7. jierah pilih sepah ;P

    ReplyDelete
  8. Blogger akat Jierah dongsaeng > setakat ni akak jozan lg hehee^^

    ReplyDelete
  9. suka Jozan dan Jambu...tapi sepah pun tak kurang hebatnya...

    ReplyDelete
  10. hahaha..kalo shida nak nanges,apik dah nanges dah dalam dewan aritu..adehhh..pecah perot..

    ReplyDelete
  11. Blogger Khairil: dah final sume jd hebat hehee^^

    ReplyDelete
  12. Blogger apik pehe: sja wat gua rsa gerammmm hahahaa^^

    ReplyDelete
  13. Blogger NasZ: baik sgera pergi^^

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.