merajuk dengan Nuffnang seminggu! tak kira! | Dunia sebenar Shida merajuk dengan Nuffnang seminggu! tak kira!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 9 June 2011

merajuk dengan Nuffnang seminggu! tak kira!

Assalamualaikum, peace upon you.
disebabkan shida tak bloging 4hari gara-gara kesibukan melanda diri ini. BE shida dengan serta merta terus meterred ha! terkejut shida, rasa menyesal pula tinggal blog macam tu saja hari tu. tapi tak apa lah berkorban demi keluarga tercinta ku pertaruhkan blog ini sehingga bersawang dan bersarang huhu^^
semalam shida pun sibuk-sibuk hantar tiket dekat Nuffnang, apa! ingat korang je boleh hantar! hehee^^ saja lah nak raih simpati, nak BE lagi sekali, nuffnang reject dia kata seperti dalam email "From our records, your blog has been assigned a lot of CPM campaigns by advertisers" tipulah! mana ada banyak baru 15 BE yang shida dapat itu campuran dari tahun lepas (2010) kalau penolakan dari tahun lepas (2010) tahun 2011 cuma 8 BE saja. sampai hati abang Nuffnang reject shida. Nak merajuk lah macam ni! huk..huk..huk..huk..huk

maaf ini adalah aksi mogok shida. bagi yang bawah umur dilarang sama sekali meniru aksi atau gaya ini! harap maklum dan terima kasih!



48 Jari Ohsem:

ChaCha said...

cha xle nkmogok lagik sbb x pnh dpt...huhuuhuhuhuhuhuhuhuhuhhu

Hafizzi Aziz said...

alaa...amau mogok2..
shida mogok, apit nak mogok jugak..
dah la shida sifu apit..
peace..

soooooour said...

aaaaaa...x phm BE ke VE KRU 24:7.....hahahah...semua x fhm lg...

blog-tips-kurus said...

o cikgu shida,
patut lama tak nampak awek ni..:)

Ain Zulaikha said...

banyak lah tu shida, ain baru nak dapat ni tau.. 10 pun tak sampai lagi hehehhehe takpe , nanti ada lah tu....

bunga said...

hahaha..shida bahay gaya tu tu..hahahah...

jangan mogok2..bunga lagila xpernah dapat BE..ahha

Scya Lollita said...

cik scya xpernah mogok sbb mmg xde haha

redzwanie redzmann said...

rjin2 update belog yer shida...;)
jgn majok dgn nuff ag yer..ehhehee

apik pehe said...

hehhe..cian shida..jangan mogok kuat2 tau..jaga kesihatan..hehe

NURUL AINI NORAZMAN said...

umang ai,.banyak tu 15,. xlama lagi dpt la tuh,.=)

whitelover said...

hahaha..ni skill shida nk mogok ni :P

syufaa said...

huwaaaaa..
xpe jgn merajukkk..
nnti2 okay la tu..
tgh tggu BE xmuncul2 lg ni! =.="

Onitsuka_hana said...

xpernah pun dapat

YOUsoF said...

Nuffnang lagi la sampai hati sebab tak pernah bagi Usop Be mahupun Ce.. ;D



sabo jela ok!

salina sayang said...

aha.cepat je mogok! oke la tu before2 ni dapat BE, ade je org lain yang tak dapt2 agi BE walaupun dah bertahun berblog.

patriq said...

huhu sabar je larr!

HAZWAN17 said...

jangan mogok nanti kena blacklist haha gurau je kak

abgteror said...

ayat sama ngan abgteror dpt...padahal br 5 be dapat....mungkin sebab amaun kot....abg da sedut dekat 4rat duet depa....tu yg lani tak kasik sgt da...hehe

caliph shuriken said...

brapa lama nk merajuk ni? hukk...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

byk juga tu..
jgn majuk2 yer.. :D

Haffiz MohdNoor said...

wow.. 15 dh byk tu.. mcm mane nak hantar tiket kt nuffnang .. xpenah lak buat.. sila tunjuk ajar :D

Admin said...

haha.. blog pon da cm laman web nuffnang.. mst mencurah2 dapat Be kah3..

My recent post Hack Pensil

shida'R said...

Blogger ChaCha > xlma nanti mst cha dapat pcaya lah! kan apit :)

shida'R said...

Blogger Hafizzi Aziz > hehe..jgnla pgil sifu sogan den ni ha hehee^^

shida'R said...

Blogger soooooour > xpe2 slowly baca tutorial yg shida sedia kan hehee^^

shida'R said...

Blogger blog-tips-kurus > hehe^^ melancong kejap weee^^

shida'R said...

Blogger Ain Zulaikha > xkire ain nk mogok juga hehee^^

shida'R said...

Blogger bunga > xpe bahya dorg tu yg buat shida xbuat ..giless nk bt gitu haha^^

shida'R said...

Blogger Scya Lollita > xpe xlma ade la tuh^^ fuh fuh! jmpi skit haha^^

shida'R said...

Blogger redzwanie redzmann > shida entri sehari 1 entri jer huhu^^

shida'R said...

Blogger apik pehe > baik abg apik pehe^^

shida'R said...

Blogger NURUL AINI NORAZMAN > insyallh masin mulut tu hehe^^

shida'R said...

Blogger whitelover > dilarang meniru aksi ini hahaa^^

shida'R said...

Blogger syufaa > hopelah huhu^^

shida'R said...

Blogger Onitsuka_hana > insyallh awk pon dapat nnt^^

shida'R said...

Blogger YOUsoF > hahha^^ sabo jelah yerk^^

shida'R said...

Blogger salina sayang > seyes ke? xmgkin lah huhu^^

shida'R said...

Blogger patriq > huhu^^

shida'R said...

Blogger HAZWAN17 > opsss huhu^^

shida'R said...

Blogger abgteror > abg dapat 400? wow!!

shida'R said...

Blogger caliph shuriken > sbulan myb..^^

shida'R said...

Blogger LiLy @ MumMyQiStInA > hehe ok sis :)

shida'R said...

Blogger Haffiz MohdNoor > boleh^^ awk tgk dekat tutor saya ok :)

shida'R said...

Blogger Admin > erk! yeke huhu^^

orang panggil aku 'KAM' said...

den x paham ngan tiket tu...tiket apa yo....cecite sikit huhu

Jierah dongsaeng said...

wah. bahaya akak kalo majuk. hoho

shida'R said...

Blogger orang panggil aku 'KAM': mike da xlarat nk cite..kamu pegi la usha kat teman nye tutor yer^^

shida'R said...

Blogger Jierah dongsaeng: jgn tiru aksi ini adik ku^^ hahaa!!