Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 9 June 2011

merajuk dengan Nuffnang seminggu! tak kira!

Assalamualaikum, peace upon you.
disebabkan shida tak bloging 4hari gara-gara kesibukan melanda diri ini. BE shida dengan serta merta terus meterred ha! terkejut shida, rasa menyesal pula tinggal blog macam tu saja hari tu. tapi tak apa lah berkorban demi keluarga tercinta ku pertaruhkan blog ini sehingga bersawang dan bersarang huhu^^
semalam shida pun sibuk-sibuk hantar tiket dekat Nuffnang, apa! ingat korang je boleh hantar! hehee^^ saja lah nak raih simpati, nak BE lagi sekali, nuffnang reject dia kata seperti dalam email "From our records, your blog has been assigned a lot of CPM campaigns by advertisers" tipulah! mana ada banyak baru 15 BE yang shida dapat itu campuran dari tahun lepas (2010) kalau penolakan dari tahun lepas (2010) tahun 2011 cuma 8 BE saja. sampai hati abang Nuffnang reject shida. Nak merajuk lah macam ni! huk..huk..huk..huk..huk

maaf ini adalah aksi mogok shida. bagi yang bawah umur dilarang sama sekali meniru aksi atau gaya ini! harap maklum dan terima kasih!



48 comments:

  1. cha xle nkmogok lagik sbb x pnh dpt...huhuuhuhuhuhuhuhuhuhuhhu

    ReplyDelete
  2. alaa...amau mogok2..
    shida mogok, apit nak mogok jugak..
    dah la shida sifu apit..
    peace..

    ReplyDelete
  3. aaaaaa...x phm BE ke VE KRU 24:7.....hahahah...semua x fhm lg...

    ReplyDelete
  4. o cikgu shida,
    patut lama tak nampak awek ni..:)

    ReplyDelete
  5. banyak lah tu shida, ain baru nak dapat ni tau.. 10 pun tak sampai lagi hehehhehe takpe , nanti ada lah tu....

    ReplyDelete
  6. hahaha..shida bahay gaya tu tu..hahahah...

    jangan mogok2..bunga lagila xpernah dapat BE..ahha

    ReplyDelete
  7. cik scya xpernah mogok sbb mmg xde haha

    ReplyDelete
  8. rjin2 update belog yer shida...;)
    jgn majok dgn nuff ag yer..ehhehee

    ReplyDelete
  9. hehhe..cian shida..jangan mogok kuat2 tau..jaga kesihatan..hehe

    ReplyDelete
  10. umang ai,.banyak tu 15,. xlama lagi dpt la tuh,.=)

    ReplyDelete
  11. hahaha..ni skill shida nk mogok ni :P

    ReplyDelete
  12. huwaaaaa..
    xpe jgn merajukkk..
    nnti2 okay la tu..
    tgh tggu BE xmuncul2 lg ni! =.="

    ReplyDelete
  13. Nuffnang lagi la sampai hati sebab tak pernah bagi Usop Be mahupun Ce.. ;D



    sabo jela ok!

    ReplyDelete
  14. aha.cepat je mogok! oke la tu before2 ni dapat BE, ade je org lain yang tak dapt2 agi BE walaupun dah bertahun berblog.

    ReplyDelete
  15. jangan mogok nanti kena blacklist haha gurau je kak

    ReplyDelete
  16. ayat sama ngan abgteror dpt...padahal br 5 be dapat....mungkin sebab amaun kot....abg da sedut dekat 4rat duet depa....tu yg lani tak kasik sgt da...hehe

    ReplyDelete
  17. brapa lama nk merajuk ni? hukk...

    ReplyDelete
  18. wow.. 15 dh byk tu.. mcm mane nak hantar tiket kt nuffnang .. xpenah lak buat.. sila tunjuk ajar :D

    ReplyDelete
  19. haha.. blog pon da cm laman web nuffnang.. mst mencurah2 dapat Be kah3..

    My recent post Hack Pensil

    ReplyDelete
  20. Blogger ChaCha > xlma nanti mst cha dapat pcaya lah! kan apit :)

    ReplyDelete
  21. Blogger Hafizzi Aziz > hehe..jgnla pgil sifu sogan den ni ha hehee^^

    ReplyDelete
  22. Blogger soooooour > xpe2 slowly baca tutorial yg shida sedia kan hehee^^

    ReplyDelete
  23. Blogger blog-tips-kurus > hehe^^ melancong kejap weee^^

    ReplyDelete
  24. Blogger Ain Zulaikha > xkire ain nk mogok juga hehee^^

    ReplyDelete
  25. Blogger bunga > xpe bahya dorg tu yg buat shida xbuat ..giless nk bt gitu haha^^

    ReplyDelete
  26. Blogger Scya Lollita > xpe xlma ade la tuh^^ fuh fuh! jmpi skit haha^^

    ReplyDelete
  27. Blogger redzwanie redzmann > shida entri sehari 1 entri jer huhu^^

    ReplyDelete
  28. Blogger apik pehe > baik abg apik pehe^^

    ReplyDelete
  29. Blogger NURUL AINI NORAZMAN > insyallh masin mulut tu hehe^^

    ReplyDelete
  30. Blogger whitelover > dilarang meniru aksi ini hahaa^^

    ReplyDelete
  31. Blogger syufaa > hopelah huhu^^

    ReplyDelete
  32. Blogger Onitsuka_hana > insyallh awk pon dapat nnt^^

    ReplyDelete
  33. Blogger YOUsoF > hahha^^ sabo jelah yerk^^

    ReplyDelete
  34. Blogger salina sayang > seyes ke? xmgkin lah huhu^^

    ReplyDelete
  35. Blogger HAZWAN17 > opsss huhu^^

    ReplyDelete
  36. Blogger abgteror > abg dapat 400? wow!!

    ReplyDelete
  37. Blogger caliph shuriken > sbulan myb..^^

    ReplyDelete
  38. Blogger LiLy @ MumMyQiStInA > hehe ok sis :)

    ReplyDelete
  39. Blogger Haffiz MohdNoor > boleh^^ awk tgk dekat tutor saya ok :)

    ReplyDelete
  40. Blogger Admin > erk! yeke huhu^^

    ReplyDelete
  41. den x paham ngan tiket tu...tiket apa yo....cecite sikit huhu

    ReplyDelete
  42. wah. bahaya akak kalo majuk. hoho

    ReplyDelete
  43. Blogger orang panggil aku 'KAM': mike da xlarat nk cite..kamu pegi la usha kat teman nye tutor yer^^

    ReplyDelete
  44. Blogger Jierah dongsaeng: jgn tiru aksi ini adik ku^^ hahaa!!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.