Monday, 6 June 2011

Nuffnang shida nak buffered earnings lagi please! please!

Assalamualaikum, peace upon you.
amboi teruknya senyum sampai nampak semua gigi. ish ish anak siapa lah tu! ngeeee.. :D senyumlah itu kan satu sedekah. senyum saja tak perlu kata apa-apa tapi.............hal BE shida perlu kata apa-apa sebabnya huhu^^ BE shida semua sudah ME tak percaya? shida tunjuk bukti! sebelum ni shida pernah tinggalkan blog selama 4hari tanpa blogwalking. memang shida risau gila-gila sebab terfikir "ada ke orang nak singgah blog aku kalau aku tak blogwalking" tapi ternyata ada yang datang singgah macam sahabat-sahabat blogger shida,pengunjung setia dari philipines dan indonesia tapi dari malaysia paling ramai lah! tapi tak lah seramai mana kan, trafik memang jatuhlah! huhu^^ tapi ada juga yang selalu datang syukur alhamdulillah.terima kasih banyak-banyak.
Nampak tak atas tu semua dah ME shida tak ada BE dah huhu^^ so sekarang sesi rayuan atau mogok pada Nuffnang shida nak BE lagi lah! hahaa^^ sekarang sesi shida pula nak ikut tips yang shida buat ni. kawan shida blogger apit dan blogger cikguwan alhamdulillah mereka dah dapat BE masing-masing, gembira bukan main lagi hehe^^ tahniah ya korang dua! shida yakin korang mesti dapat juga walau tanpa bantuan  shida pun. sebab korang blogger hebat!
eh! korang mesti bosan kan masuk blog shida saja pasal nuffnang, macam dah tak ada life asyik nuffnang saja.maaf ya shida masih mengumpul idea nak penuh kan entri sepanjang JUNE ini. almaklumlah blog shida ni bukan blog isu semasa or what ever. Blog Personal macam ni lah. lain la blog shida macam Haniz Zalikha tu. cerita pasal sikat pun semua orang serbu baca kan hehee^^ 
earns banyak ini saja, nak tunggu ke nak cashout? tak lah banyak sangat macam cikEpal kita kan sebulan 3ribu wow!! tapi ok la dalam tempoh yang terdekat kan. earns paling banyak shida dapat dari BE sebab itu ramai yang  nak BE ni. kan kan kan so tunggu dulu lah sampai ranum dan masak dengan baik baru shida cashout baru berbaloi menanti cheque yang datang dalam tempoh sebulan kerumah kan hehe^^ selamat membaca :)




21 comments:

  1. Besttttttttttttt ! ;D
    hee . byk dh tu . ^.^

    ReplyDelete
  2. huhu..banyak dah shida weh..tak yah kira la retis blog lain tu..diorang wat pos aper pon semua nk g baca..hehehehe...

    ReplyDelete
  3. wah rejeki oh rejeki hihihi..byk tuu...lepas nk belanja goreng pisang

    ReplyDelete
  4. tapi best lah shida dapat BE banyak gila, ain dapat sikit je.. baru dapat 5.. lagi kesian.. hehehe
    wow, 100 ain masih lagi tak sampai 100.. maklum lah tak rajin sangat.. heheheh bagus lah dari tak dapat apa2 kan? ;)

    ReplyDelete
  5. klau nk BE mmg kna mintak, hukk...

    latest en3: kl gangster

    ReplyDelete
  6. wah..bunga lum dapat BE lagi..hehehe

    ReplyDelete
  7. hehe..boleh belanja =)

    pertama kali ke sini =)

    follow =)

    ReplyDelete
  8. ai shida...wahhhh...jelesnya..:)..

    meh kita wat demonstrasi sama2..kita mintak BE lagi..heheh..

    ReplyDelete
  9. Blogger Sally Yatiey: eeee..xbyk lagi la sally ^_^

    ReplyDelete
  10. sama lah kite ..semua dah ME

    ReplyDelete
  11. Blogger apik pehe: tu lah apik..jelesnyeee...lah! hehee ^_^

    ReplyDelete
  12. Anonymous wrizuan[dot]net: bisa jer 10ringgit psg grg ckup x? ngeee ^_^

    ReplyDelete
  13. Blogger Ain Zulaikha: betul ain dr xdapat kan hehee ^_^ g pon naseb de BE jer dapatla merasa cecah seratus kalo x...pluhan juge huhuhu ..

    ReplyDelete
  14. Blogger caliph shuriken: dah minta liph tp nuffng reject hahaaa :P

    ReplyDelete
  15. Blogger bunga: bunga usha tgga kjyaan hehe ^_^

    ReplyDelete
  16. Blogger Mohamadazhan hjDesa: terima kasih saya akn singgah semula blog awak ^_^

    ReplyDelete
  17. Blogger Syuxer: jom syuxer awak start dulu hehe :D

    ReplyDelete
  18. me tinggal 1 je, nak jugak mintak dgn nuffnang sila bg be banyak2 lagi hiks

    ReplyDelete
  19. Blogger sarah mohamad: hehe..try ler shida dah minta tapi kena reject huhu^^

    ReplyDelete
  20. nak join nuffnang juga lah sida!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.