shida tambah lagi dua hadiah untuk pemenang GA shida. | Dunia sebenar Shida shida tambah lagi dua hadiah untuk pemenang GA shida.

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 29 June 2011

shida tambah lagi dua hadiah untuk pemenang GA shida.

Assalamualaikum, peace upon you.

tadi petang shida keluar pada mulanya shida pergi klinik, cuma nak check kesihatan shida saja. so tak ada apa-apa semuanya ok. then lepas tu shida terus  pergi mall, cari-cari lagi hadiah untuk GA shida. Kebetulan dah singgah kedai komputer shida beli 2 lagi tambahan hadiah untuk pemenang bertuah GA shida, so hadiahnya adalah :
so ini lah hadiahnya. beb! bukan laptop ok. yang shida nak bagi adalah laptop skin untuk satu pemenang. disebabkan setakat ini ramai peserta perempuan jadi shida memilih hello kitty sebagai gambarnya.
dan juga mouse pad lilo stitch ini cuma gambaran yang dicuri dari google ok hehe. tapi memang mouse pad lah. gambarnya lilo stitch hehe^^ so bagi yang belum join, dialu-alu kan sangat-sangat untuk join. penyertaan masih diterima. mungkin shida nak tmbah lagi hadiah. tengoklah berpangkal pada mood hehee^^

terima kasih, peace^^




9 Jari Ohsem:

SyUhAdA said...

nak join lah..~

alya said...

alahaiii...comel nyaaa.... harap ada rezeki..aminn ;)

Nisa' Azman said...

wah, cute la!!! arap2 leh mnang salah 1 hadiah nie... hehe..

Aida Omar said...

alahai comey nye..hope aida dpt hadiah nie dari shida....hik3. ^_^

apik pehe said...

wahhh..tambah hadiah..hehehe..
takper..link shida apik dah noted..hehehe

Syuxer said...

cute betul skin laptop tuh..heheh..tpi segan nak pakai kat laptop saya hahahah..

tq tambah hadiah.:)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comel2 hadiah.. ;)

KinosKoko said...

nak2..bagilah aku menang..hoho

Odah + One = OdahOne said...

mmg comel hello kitty tu...lagi comel kalo dpt tampal kat laptop OdahOne...hoho...jgn mrh...