Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 30 June 2011

showdown 2011 akhirnya sudah final | tahniah malaysia!

Assalamualaikum, peace upon you.
hai semua, kali ni nak cerita tentang showdown yang baru bersiaran tadi live at 8tv pukul9.30 rasanya. sebab tadi shida tengok pun time dah habis. tak sempat nak tengok solo group buat persembahan. Shida cuma sempat tengok persembahan gabungan antara group saja. eh korang layan ke showdown? rugi lah tak layan sebab dah final ni tapi showdown kali ni memang best, group yang ada pun memang best dan layak ke final. so result final group yang ke final adalah Rokusteps HMC Phlow Elecoldxhot dan Bounce Stepperz . shida ada link kan sekali video yang terbest bagi shida. kalau korang nak tengok boleh klik ok tak pun search kat youtube saja hehee^^ jom kenal-kenal dengan finalis showdown 2011.
group ni semua orang kita kecuali Elecoldxhot (chinese) so kita sebagai orang melayu jom lah support! tengok final next week live at 8tv wed 6 june 2011 (9.00pm).
 Joe flizzow Maple loo (juri tetap showdown) dan hafiz (host)

Tak lupa juga segulung tahniah buat pemain bola sepak Malaysia. Telah menewaskan Taiwan 1 - 2 Malaysia dalam Kelayakan Piala Dunia 2014, tahniah! tahniah! dan tahniah!




13 comments:

  1. X pernah tgk..jarang layan TV8.. ;)

    Tahniah juga buat pasukan MALAYSIA..

    ReplyDelete
  2. mila tgk showdown..tapi dah last² suka exc buat persembahan terbaek wOk!!

    ReplyDelete
  3. MEMULA I NAK PI GAK TGOK LIVE, WLUPUN EKCELI I X MINAT SGT. TAPI PENAT KOT. DAH X JADIK TGOK.

    ReplyDelete
  4. harap2 HMC menang final nti.. tapi Elec perform agak stabil tiap2 minggu...

    congratz utk team Malaysia ^^

    ReplyDelete
  5. huhu..satu pun fir tak kenal ni..tak pandai nak tengok showdown..kui3

    ReplyDelete
  6. Blogger LiLy @ MumMyQiStInA: shida nak2 final bru layan sis..hehee

    ReplyDelete
  7. Blogger Mila Ahmad : exc tuh dorg mmg bboy so xmsthil la perfmnce dorg hebat :)

    ReplyDelete
  8. Blogger CIK FERRA AWW : mstlah penat cik kak..berdiri kot huhu..

    ReplyDelete
  9. Blogger caliph shuriken : shida pon sma harap HMC atau rokustep..hehee

    ReplyDelete
  10. Blogger Wanie : tgk lah skali2 taw best aw hihi :)

    ReplyDelete
  11. tahun ni tak follow ar showdown ni.. ;( mula2 jer layan..lepas tu..asal nak start jer..mate dah ngantuk... lagipon terpakse berebut ngan asben yang tak suker nak tengok bende macam ni...

    ReplyDelete
  12. Blogger aTy _faRed~ : sabar jerlah kak,lumrah perkahwinan mmg mcmni..beli tv lagi satu kih3 :P

    ReplyDelete
  13. By submitting your online site to directories which are
    related for the niche your online site covers, Google looks favorably upon your online site and can give you a higher
    search engine placement as a result. My own personal preference is with the hyphenated approach e.
    In Google you'll be able to type" links:"your URL" plus it should come back with any links connected in your site.
    My site: review of article builder

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.