Tangkap Muat Ben Ashaari "Thank You Ben Ashaari" | Dunia sebenar Shida Tangkap Muat Ben Ashaari "Thank You Ben Ashaari"

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 7 June 2011

Tangkap Muat Ben Ashaari "Thank You Ben Ashaari"

Assalamualaikum, peace upon you.
hahaa follower 1618 telah ditangkap muat dalam blog Dunia sebenar Shida. siapakah mangsa itu?? itu dia blogger terbaik malaysia Ben Ashaari. siapa yang tak kenal? sila-sila angkat tangan! tengok abang ben tak ada siapa yang angkat. maksudnya semua kenal lah ya? bagus tak perlu shida bersusah payah buat kajian tentang abang ben ni. tengah-tengah pagi buta komen-komen dengan abang ben dekat FB shida pun ambil la peluang suruh abang ben singgah blog shida yang usang ni kan. hope dia sudi lah, lepas tu macam tak percaya abang ben sudi follow shida lagi "thank you" so much! berseri-seri juga follower best buddy shida dengan pic abang ben ni, hope lepas ni abang ben sudi lah datang lagi dan lagi dan lagi dan......lagi, tak apa buat macam blog sendiri shida suka hehee ^_~ 

jom layan video "the lazy song by gegirl" hehee^^ memang pemalas!




36 Jari Ohsem:

Mila Ahmad said...

bestnyer abg ben follow blog dia..:)

Cik Reena Tan said...

untunglaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. :)

wan_cikgumuzik said...

errr... ben ashaari tuu sape shida?? artis ker?? kikikikiki...

abgteror said...

cewah....kan ke abg hang.....tapi dah terpisah lama tuh wan....

blackroses said...

ben x aci lahhhh

Muhd Fadil said...

tak kenal la sape ben ashaari. pemes ke beliau?

syrupmasin said...

today i don't feel like doing anything..nyanyi jap dekat sini :D

whitelover said...

abg ben folo saye skali! haha

NUR AIN AZMAN said...

Untung laaaa

:)

caliph shuriken said...

dulu mula2 wt blog siyes x knal.. dh lama2 tu bru tau sapa dia, hukk...

latest en3: kl gangster

sarah mohamad said...

best nyaaa abang beng follow blog shida :)

apik pehe said...

hahaha..tahniah yer

bunga said...

taniah shida..:)semoga ini memberi semangat tuk terus berblogg..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Wah..bestnye..Tahniah shida.. :)

Mankete said...

wah blogger hebat follow dia lah ehehe pasni mesti shida lak jadi blogger hebat :)

UYC said...

untunglah blogger feymes follow :P

patriq said...

untungnya sida!

Jierah dongsaeng said...

wah. bestnye abg ben follow blog akak :)

shida'R said...

Blogger Mila Ahmad: best ker?? hehee^^

shida'R said...

Blogger Cik Reena Tan: untung tang mana tu syg hehee^^

shida'R said...

Blogger wan_cikgumuzik: yer yer jer cikgu nih.....lalalllaa..

shida'R said...

Blogger abgteror: hahaa..nih sorg lg...layan kn ajer :P

shida'R said...

Blogger blackroses: huhu^^ dia tak aci sya aci hahaa :P

shida'R said...

Blogger Muhd Fadil: sya susah nk jawab soalan ni ^_^

shida'R said...

Blogger syrupmasin: hehee^^ good good :)

shida'R said...

Blogger whitelover: baik akan difollow taaadaaa.......

shida'R said...

Blogger NUR AIN AZMAN: tang mana untungnya syg :)

shida'R said...

Blogger caliph shuriken: saya setuju itu liph^^

shida'R said...

Blogger sarah mohamad: pe yg bestnya sara? hehee..biasa jerk :P

shida'R said...

Blogger apik pehe: hehee^^ tahniah pulak mcm terima award! kih3 :P

shida'R said...

Blogger bunga: itu sudah pasti syg!

shida'R said...

Blogger LiLy @ MumMyQiStInA: sis jgn dong bilang sperti itu..malu sih heheee :P

shida'R said...

Mankete: masin lah mulut man tuh! :)

shida'R said...

Blogger UYC: hyep! dear imy hehee^^

shida'R said...

Blogger patriq: untung la sgt lalallaa~

shida'R said...

Blogger Jierah dongsaeng: hehee^^