Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 7 June 2011

Tangkap Muat Ben Ashaari "Thank You Ben Ashaari"

Assalamualaikum, peace upon you.
hahaa follower 1618 telah ditangkap muat dalam blog Dunia sebenar Shida. siapakah mangsa itu?? itu dia blogger terbaik malaysia Ben Ashaari. siapa yang tak kenal? sila-sila angkat tangan! tengok abang ben tak ada siapa yang angkat. maksudnya semua kenal lah ya? bagus tak perlu shida bersusah payah buat kajian tentang abang ben ni. tengah-tengah pagi buta komen-komen dengan abang ben dekat FB shida pun ambil la peluang suruh abang ben singgah blog shida yang usang ni kan. hope dia sudi lah, lepas tu macam tak percaya abang ben sudi follow shida lagi "thank you" so much! berseri-seri juga follower best buddy shida dengan pic abang ben ni, hope lepas ni abang ben sudi lah datang lagi dan lagi dan lagi dan......lagi, tak apa buat macam blog sendiri shida suka hehee ^_~ 

jom layan video "the lazy song by gegirl" hehee^^ memang pemalas!




36 comments:

  1. bestnyer abg ben follow blog dia..:)

    ReplyDelete
  2. untunglaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. :)

    ReplyDelete
  3. errr... ben ashaari tuu sape shida?? artis ker?? kikikikiki...

    ReplyDelete
  4. cewah....kan ke abg hang.....tapi dah terpisah lama tuh wan....

    ReplyDelete
  5. tak kenal la sape ben ashaari. pemes ke beliau?

    ReplyDelete
  6. today i don't feel like doing anything..nyanyi jap dekat sini :D

    ReplyDelete
  7. dulu mula2 wt blog siyes x knal.. dh lama2 tu bru tau sapa dia, hukk...

    latest en3: kl gangster

    ReplyDelete
  8. best nyaaa abang beng follow blog shida :)

    ReplyDelete
  9. taniah shida..:)semoga ini memberi semangat tuk terus berblogg..

    ReplyDelete
  10. wah blogger hebat follow dia lah ehehe pasni mesti shida lak jadi blogger hebat :)

    ReplyDelete
  11. untunglah blogger feymes follow :P

    ReplyDelete
  12. wah. bestnye abg ben follow blog akak :)

    ReplyDelete
  13. Blogger Mila Ahmad: best ker?? hehee^^

    ReplyDelete
  14. Blogger Cik Reena Tan: untung tang mana tu syg hehee^^

    ReplyDelete
  15. Blogger wan_cikgumuzik: yer yer jer cikgu nih.....lalalllaa..

    ReplyDelete
  16. Blogger abgteror: hahaa..nih sorg lg...layan kn ajer :P

    ReplyDelete
  17. Blogger blackroses: huhu^^ dia tak aci sya aci hahaa :P

    ReplyDelete
  18. Blogger Muhd Fadil: sya susah nk jawab soalan ni ^_^

    ReplyDelete
  19. Blogger syrupmasin: hehee^^ good good :)

    ReplyDelete
  20. Blogger whitelover: baik akan difollow taaadaaa.......

    ReplyDelete
  21. Blogger NUR AIN AZMAN: tang mana untungnya syg :)

    ReplyDelete
  22. Blogger caliph shuriken: saya setuju itu liph^^

    ReplyDelete
  23. Blogger sarah mohamad: pe yg bestnya sara? hehee..biasa jerk :P

    ReplyDelete
  24. Blogger apik pehe: hehee^^ tahniah pulak mcm terima award! kih3 :P

    ReplyDelete
  25. Blogger bunga: itu sudah pasti syg!

    ReplyDelete
  26. Blogger LiLy @ MumMyQiStInA: sis jgn dong bilang sperti itu..malu sih heheee :P

    ReplyDelete
  27. Mankete: masin lah mulut man tuh! :)

    ReplyDelete
  28. Blogger UYC: hyep! dear imy hehee^^

    ReplyDelete
  29. Blogger patriq: untung la sgt lalallaa~

    ReplyDelete
  30. Blogger Jierah dongsaeng: hehee^^

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.