update nuffnang sesi jun minggu ke3 | Dunia sebenar Shida update nuffnang sesi jun minggu ke3

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 15 June 2011

update nuffnang sesi jun minggu ke3

Assalamualaikum, peace upon you.
hari ini shida banyak buang masa dari berblogging sebabnya mood tak berapa ok. dari semalam lagi mood macam ni so dari tak buat apa shida edit blog sikit seperti yang korang nampak shida tukar title sidebar shida seperti sekarang. nampak fancy sikit kan :) tengok jam pun dah lewat shida terus buka akaun Nuffnang untuk update Nuffnang untuk minggu ke 3 bulan Jun ni. sedikit sebanyak ada lah perubahan sikit alhamdulillah. CTR pun naik terima kasih yang sudi tembak pancung iklan-iklan shida. kalau korang berminat klik saja jangan malu-malu ok tapi BE masih tak nak keluar. ok tak apa shida tak marah pun :)
pengunjung ok setakat ini. shida pun hairan sejak bila pula banyak pengunjung or pembaca dari luar suka datang blog shida. nak kata blog bahasa inggeris langsung tak mungkin disebabkan google translate tu dorang boleh baca penulisan shida ni. tapi ada juga yang tak dapat ditranslate kan itu 'teman minta maaf la yer terpulang lah kome paham ke idak' hahaa^^ sah-sah tak paham :p
yang ini pula rating kat dalam akaun Nuffnang shida. ini berdasarkan rating CTR kita setakat ni bahagian yang masih lemah adalah papan iklan shida yang bahagian leaderboard iaitu iklan yang berada dibahagian atas header tu. walaupun dia diatas tak semestinya ratingnya bagus, kebiasaan lah tu kan. 





40 Jari Ohsem:

NuSaNa NoSa 91 said...

wahhhhhh~ hebatnya blog shida.. ramai outsiders.. heeee~ ^_^

wan_cikgumuzik said...

wahhh.. hebatnya blog shidaa,, cikgu kagum sangat2... huhu...

iklan sket


BEN ASHAARI vs AARON AZIZ

dan

BEN ASHAARI kena hentam dengan bloger

terima kasih.. lalalalala

al_hakim said...

dasyat shida ni..=).nanti ajar sy ye..

darxniq said...

wah..otainya kamu..ahhaha

cucu umie said...

wah, ayie yer rating tu xpernah penuh pon..huhu biase2 shje lol..hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..ramai yg dtg dr luar ye..
Yg rating tu sis pun x pernah dpt penuh.. ;)

bunga said...

indo tu pun ramai..haha..bunga leh diaktan 100% malaysia..gaga

KinosKoko said...

nanti ada r tu BE...tapi rating tu hebat la..nana nyer rating, xde r banyak mcm tu

caliph shuriken said...

BE sy pun dh xde.. leaderboard pun blom full star, huh...

latest en3: Super GT kembali lagi

Mila Ahmad said...

bestnyer..nk jugak..sedang berusaha nie

apik pehe said...

wow!!hehe..tergamam

aida4eva said...

hebattt! :)

keep it up :D

http://aida4eva.blogspot.com

Hafizzi Aziz said...

tunjuk ajarku sifu..

syafiqakarim said...

ahhaha blog iqa pun x sehebat ni
tau.tahniah ;)

3DDiE® said...

bila la nak dapet camni...hehehe...leh bg tunjuk ajr skit x...

Cara buka laman web yang telah di block SKMM

Adam Idris said...

Okay Poland pun ade,
post ape dia baca tu?
Haha :)

ejoy said...

mcm mana nak dapatkan paparan full star tu ?

Onitsuka_hana said...

shida nak tnya nie..cmna nak check BE..xpaham la

uLan said...

best nye dapat full star.. blog ulan tu dah lama standing 3star.. statik je.. huhu

sarah mohamad said...

blog ni best :)

shida'R said...

Blogger NuSaNa NoSa 91: xlah hebat sgt xleh lawan mcm blogger otai yg len2 ok :)

shida'R said...

Blogger wan_cikgumuzik : hehee^^ grasiaass cikgu :)

shida'R said...

Blogger al_hakim: xde la dashat mna kim biasa2 jer ok..nk ajar pe ckplah! kalo shida blh ajar shida ajar akn k :)

shida'R said...

Blogger darxniq: wahhh!! jgn pgil sya bgitu..blum layak kot^^

shida'R said...

Blogger cucu umie: lma2 nnt penuh la tuh k :)

shida'R said...

Blogger LiLy @ MumMyQiStInA: sis xlma jer lg sis insyallah ^_^

shida'R said...

Blogger bunga: ok la tuh shida nak juga 100% mlysia bru trasa dhargai hehee^^

shida'R said...

Blogger KinosKoko: rating tu cuma prestasi earns CTR sja ok ^_^

shida'R said...

Blogger caliph shuriken: leceh kot bila xdapat an hehe..jeles lak nmpak org bt entri sal BE nih haiihhh!! hahaha :D

shida'R said...

Blogger Mila Ahmad: caiyokk2 usaha tangga kejayaan! bagus!

shida'R said...

Blogger apik pehe: apik ngade gagagaga...hahhaaa :P

shida'R said...

Blogger aida4eva: tq dear^^

shida'R said...

Blogger Hafizzi Aziz: hehe..beres apit :)

shida'R said...

Blogger syafiqakarim: tq iqa..blog awk pon blh..usha skit jer lg ok^^

shida'R said...

Blogger 3DDiE® : eddie tnya la pa2 yg eddie nk taw..kalo shida taw shida ajrkn ok :)

shida'R said...

Blogger Adam Idris: hahahaa ntah :P

shida'R said...

Blogger ejoy: ini rating CTR dalam earns tu kalo byk dapat dr sna bpluangla akn full star tu ok :)

shida'R said...

Blogger Onitsuka_hana: rsanya shida dah ajar awk ..atau awak tgk tutor saya ok :)

shida'R said...

Blogger uLan : ulan xlma jer lg tuh ok hehee^^ chaiiyok2..hehe,

shida'R said...

Blogger sarah mohamad: tq so much sara :)