Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 15 June 2011

update nuffnang sesi jun minggu ke3

Assalamualaikum, peace upon you.
hari ini shida banyak buang masa dari berblogging sebabnya mood tak berapa ok. dari semalam lagi mood macam ni so dari tak buat apa shida edit blog sikit seperti yang korang nampak shida tukar title sidebar shida seperti sekarang. nampak fancy sikit kan :) tengok jam pun dah lewat shida terus buka akaun Nuffnang untuk update Nuffnang untuk minggu ke 3 bulan Jun ni. sedikit sebanyak ada lah perubahan sikit alhamdulillah. CTR pun naik terima kasih yang sudi tembak pancung iklan-iklan shida. kalau korang berminat klik saja jangan malu-malu ok tapi BE masih tak nak keluar. ok tak apa shida tak marah pun :)
pengunjung ok setakat ini. shida pun hairan sejak bila pula banyak pengunjung or pembaca dari luar suka datang blog shida. nak kata blog bahasa inggeris langsung tak mungkin disebabkan google translate tu dorang boleh baca penulisan shida ni. tapi ada juga yang tak dapat ditranslate kan itu 'teman minta maaf la yer terpulang lah kome paham ke idak' hahaa^^ sah-sah tak paham :p
yang ini pula rating kat dalam akaun Nuffnang shida. ini berdasarkan rating CTR kita setakat ni bahagian yang masih lemah adalah papan iklan shida yang bahagian leaderboard iaitu iklan yang berada dibahagian atas header tu. walaupun dia diatas tak semestinya ratingnya bagus, kebiasaan lah tu kan. 





40 comments:

  1. wahhhhhh~ hebatnya blog shida.. ramai outsiders.. heeee~ ^_^

    ReplyDelete
  2. wahhh.. hebatnya blog shidaa,, cikgu kagum sangat2... huhu...

    iklan sket


    BEN ASHAARI vs AARON AZIZ

    dan

    BEN ASHAARI kena hentam dengan bloger

    terima kasih.. lalalalala

    ReplyDelete
  3. dasyat shida ni..=).nanti ajar sy ye..

    ReplyDelete
  4. wah, ayie yer rating tu xpernah penuh pon..huhu biase2 shje lol..hehe

    ReplyDelete
  5. wah..ramai yg dtg dr luar ye..
    Yg rating tu sis pun x pernah dpt penuh.. ;)

    ReplyDelete
  6. indo tu pun ramai..haha..bunga leh diaktan 100% malaysia..gaga

    ReplyDelete
  7. nanti ada r tu BE...tapi rating tu hebat la..nana nyer rating, xde r banyak mcm tu

    ReplyDelete
  8. BE sy pun dh xde.. leaderboard pun blom full star, huh...

    latest en3: Super GT kembali lagi

    ReplyDelete
  9. bestnyer..nk jugak..sedang berusaha nie

    ReplyDelete
  10. ahhaha blog iqa pun x sehebat ni
    tau.tahniah ;)

    ReplyDelete
  11. bila la nak dapet camni...hehehe...leh bg tunjuk ajr skit x...

    Cara buka laman web yang telah di block SKMM

    ReplyDelete
  12. Okay Poland pun ade,
    post ape dia baca tu?
    Haha :)

    ReplyDelete
  13. mcm mana nak dapatkan paparan full star tu ?

    ReplyDelete
  14. shida nak tnya nie..cmna nak check BE..xpaham la

    ReplyDelete
  15. best nye dapat full star.. blog ulan tu dah lama standing 3star.. statik je.. huhu

    ReplyDelete
  16. Blogger NuSaNa NoSa 91: xlah hebat sgt xleh lawan mcm blogger otai yg len2 ok :)

    ReplyDelete
  17. Blogger wan_cikgumuzik : hehee^^ grasiaass cikgu :)

    ReplyDelete
  18. Blogger al_hakim: xde la dashat mna kim biasa2 jer ok..nk ajar pe ckplah! kalo shida blh ajar shida ajar akn k :)

    ReplyDelete
  19. Blogger darxniq: wahhh!! jgn pgil sya bgitu..blum layak kot^^

    ReplyDelete
  20. Blogger cucu umie: lma2 nnt penuh la tuh k :)

    ReplyDelete
  21. Blogger LiLy @ MumMyQiStInA: sis xlma jer lg sis insyallah ^_^

    ReplyDelete
  22. Blogger bunga: ok la tuh shida nak juga 100% mlysia bru trasa dhargai hehee^^

    ReplyDelete
  23. Blogger KinosKoko: rating tu cuma prestasi earns CTR sja ok ^_^

    ReplyDelete
  24. Blogger caliph shuriken: leceh kot bila xdapat an hehe..jeles lak nmpak org bt entri sal BE nih haiihhh!! hahaha :D

    ReplyDelete
  25. Blogger Mila Ahmad: caiyokk2 usaha tangga kejayaan! bagus!

    ReplyDelete
  26. Blogger apik pehe: apik ngade gagagaga...hahhaaa :P

    ReplyDelete
  27. Blogger Hafizzi Aziz: hehe..beres apit :)

    ReplyDelete
  28. Blogger syafiqakarim: tq iqa..blog awk pon blh..usha skit jer lg ok^^

    ReplyDelete
  29. Blogger 3DDiE® : eddie tnya la pa2 yg eddie nk taw..kalo shida taw shida ajrkn ok :)

    ReplyDelete
  30. Blogger Adam Idris: hahahaa ntah :P

    ReplyDelete
  31. Blogger ejoy: ini rating CTR dalam earns tu kalo byk dapat dr sna bpluangla akn full star tu ok :)

    ReplyDelete
  32. Blogger Onitsuka_hana: rsanya shida dah ajar awk ..atau awak tgk tutor saya ok :)

    ReplyDelete
  33. Blogger uLan : ulan xlma jer lg tuh ok hehee^^ chaiiyok2..hehe,

    ReplyDelete
  34. Blogger sarah mohamad: tq so much sara :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.