Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 21 June 2011

zaman dulu-dulu dengan Game Super Mario

Assalamualikum, peace upon you.
hai semua, hari ini tak ada tutorial yang shida nak ajar dengan korang cuma hari ni shida nak share satu video yang membuat shida teringat balik zaman kuat main game shida masa tu, kalau balik je dari sekolah mesti mengadap game Super Mario ni, sampai dah level berapa shida main pun dah tak ingat tapi betul-betul buat shida mengulit kenangan tengok video ni :)
 video ni credit to : blogger s0urblock
dah tengok video ni? best tak? agak-agak korang teringat tak zaman ni? hehe^^ sure lah teringat punya hehe^^ pandai orang jepun tu main violin sama irama dia dengan sound game Super Mario best!! oopss!! sebelum terlupa kalau korang rasa nak main game tu klik banner atas ok :) happy reading! peace!



18 comments:

  1. smpai jadi mama nie pun ulan suka super mario hehehe....

    ReplyDelete
  2. tu la ulan seyes shida pon smpe skg men lg..hehee malu lak nk ckp :P

    ReplyDelete
  3. suka main game ni dulu2..
    tp dh lama x layan since jd ibu dh ni.. ;)

    ReplyDelete
  4. sis lily shida pon sjk da besar pnjg ni pon agak segan nk men haha..tp senyap2 men juga :P

    ReplyDelete
  5. watch the next level, super mario~

    ReplyDelete
  6. wow! siap hafal setiap pergerakan mario tu bunyi apa.. hebakk laa.. mario mmg best.. tp kdg2 bosan jgk.. :)

    ReplyDelete
  7. haha..teringat kenangan masa muda2 dulu...huhu

    ReplyDelete
  8. hehehe..lame tak main mario

    ReplyDelete
  9. baru2 ni kwn sy layan game ni, tapi sy x tgk pun skrin pc tuu.. tiba2 kuar bunyi game mario..
    sy tnya hg layan game mario ka? dia bole tnya cmner hg tau.. msti laa sy tau, bunyi game ni dak kecik pun hafal, hukk...

    latest en3: pemberian anda amat dihargai

    ReplyDelete
  10. waa.. super mario.. fanatik giler ngn game ni msa zman kanak2 dulu sampai berebut ngn adk bradik.. hee~ lama da xmain =D

    ReplyDelete
  11. sida game nih pat dah hafal dari awal sampe last :kahkah:

    ReplyDelete
  12. Blogger saiazuan: amboi hehe^^ jgn ralek sangat nnt kerja terabai hehe :P

    ReplyDelete
  13. Blogger Miss Xyz =): orng jepun tu la hebakk hahaa..^^

    ReplyDelete
  14. Blogger M Fizan: shida pn teringat jer^^ ni pon ade usha nak men juga :P

    ReplyDelete
  15. Blogger apik pehe: jom apik men hehe^^

    ReplyDelete
  16. Blogger caliph shuriken: hahaa^^ mmg lawak liph hahaha :D

    ReplyDelete
  17. Blogger jehanfrhin: sma la kita jayhunt oit..tp dlu pkai tape hehe.. kan kan..

    ReplyDelete
  18. Blogger patriq: yaka yaka :siull:

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.