Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 11 July 2011

akhirnya dapat juga shida tukar email nuffnang, lega rasanya!

Assalamualaikum, peace upon you.
Hari ni terasa sikit kelegaan dalam hati ni, masalah pertama dah selesai. Alhamdulillah shida dapat tukar email Nuffnang atas pencarian yang tak putus-putus semalam dekat google. thank you!! selesai sudah satu bab. Sekarang cuma tinggal satu hal lagi belum selesai. Masih mencari penyelesaiannya. hope semua akan pulih dengan segera. Kalau ada sesiapa yang berhasrat nak tukar email Nuffnang, nanti shida akan buat tutorial bagaimana nak tukar dengan proses cuma 24jam sajaha. So mulai hari ini shida tak guna lagi akaun dari yahoo yang problemnya sampai bila nak selesai. entah tak tahu lah huh! benci!

Mr.Nuffnang bila nak bagi shida BE lagi =) nak bodek lah tu!!





7 comments:

  1. kb pun nak tukar gak la..hehehhe..

    ReplyDelete
  2. at least dh settle satu problem ^^

    ReplyDelete
  3. susah ek nak tukar email nuffnang...OdahOne pun mcm nak tukar gak ni...wtlh tutorial kalo rjin ek...hoho...

    ReplyDelete
  4. kena tukar gmail ke?
    kalo pakai yahoo jugak xpa kan?

    ReplyDelete
  5. huhu..alhamdulillah..setel pon

    ReplyDelete
  6. email yahoo still xleh bkak ye..
    nuffnang wanie pkai yahoo lagi..

    ReplyDelete
  7. Owh..nuffnang dh X leh guna email yahoo ye..
    Nasiblah sis dari dulu mmg guna Gmail..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.