akhirnya dapat juga shida tukar email nuffnang, lega rasanya! | Dunia sebenar Shida akhirnya dapat juga shida tukar email nuffnang, lega rasanya!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 11 July 2011

akhirnya dapat juga shida tukar email nuffnang, lega rasanya!

Assalamualaikum, peace upon you.
Hari ni terasa sikit kelegaan dalam hati ni, masalah pertama dah selesai. Alhamdulillah shida dapat tukar email Nuffnang atas pencarian yang tak putus-putus semalam dekat google. thank you!! selesai sudah satu bab. Sekarang cuma tinggal satu hal lagi belum selesai. Masih mencari penyelesaiannya. hope semua akan pulih dengan segera. Kalau ada sesiapa yang berhasrat nak tukar email Nuffnang, nanti shida akan buat tutorial bagaimana nak tukar dengan proses cuma 24jam sajaha. So mulai hari ini shida tak guna lagi akaun dari yahoo yang problemnya sampai bila nak selesai. entah tak tahu lah huh! benci!

Mr.Nuffnang bila nak bagi shida BE lagi =) nak bodek lah tu!!





7 Jari Ohsem:

kotak bulat said...

kb pun nak tukar gak la..hehehhe..

caliph shuriken said...

at least dh settle satu problem ^^

Odah + One = OdahOne said...

susah ek nak tukar email nuffnang...OdahOne pun mcm nak tukar gak ni...wtlh tutorial kalo rjin ek...hoho...

Hafizzi Aziz said...

kena tukar gmail ke?
kalo pakai yahoo jugak xpa kan?

apik pehe said...

huhu..alhamdulillah..setel pon

Wanie said...

email yahoo still xleh bkak ye..
nuffnang wanie pkai yahoo lagi..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Owh..nuffnang dh X leh guna email yahoo ye..
Nasiblah sis dari dulu mmg guna Gmail..