Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 24 July 2011

akur sajalah! Malaysia 3 - 5 Singapore | kelayakan Piala Dunia 2014

Assalamualaikum, peace upon you.
ada yang tak keruan ke dengan keputusan malaysia lawan singapore ni. hehee^^ relax beb! hehe macam shida cool saja ceh!! (padahal hati remuk-remuk dah!!) apa-apa pun keputusan itu tak boleh kita ubah hanya mampu terus memberi sokongan padu pada team Malaysia kita supaya terus berusaha bekerja keras untuk perlawanan seterusnya. Jangan cepat melatah kekalahan hari ini tak bermakna akan kekal kalah selamanya. betul tak?? so teruskan menyokong team Malaysia kita! jom tengok bingkisan video jaringan safee sali myhero! ^_^




18 comments:

  1. 2-0 ok lah tu! tp tadi kalau dapat 4-3 tadi lg best! cuma 1-0 jeh!

    ReplyDelete
  2. haha..patut la tak leh join segmen ye..
    peminta setiabola..hehe

    ReplyDelete
  3. kecewa juga..tp takpelah..tetap sokong.nnt ada lg lawan kat M'siakan..jom kita sokong ramai2.. ;)

    ReplyDelete
  4. Uuuu agak sedih juga ... masih ada harapan lagi ... masih ada 1 lagi perlawanan. Jum kita sokong yay!!!!

    ReplyDelete
  5. hehehhe..takper..malaysia bleh kejar nanti

    ReplyDelete
  6. sokong2! semalam tgk sakit hati jer..adoii...takpe2 buat yg terbaik yer Malaysia!!

    ReplyDelete
  7. harap2 game kt Msia nanti leh blas balik hehe

    ReplyDelete
  8. pat@osmey: eh osman sejak bila ha??kau??erm..xde pelah!!

    ReplyDelete
  9. wanie: nk bt camne kan dah t'follow en.boyfy huhu..

    ReplyDelete
  10. sisLily: jom2 kita sokong! xsbar dah nk tgu!

    ReplyDelete
  11. MyLifeJourney: jom2 malaysia boleh!!

    ReplyDelete
  12. apik pehe: inysallah la apik..hope sgt!

    ReplyDelete
  13. cik azizah: sakit ke? i pon sakit juga huhu..~

    ReplyDelete
  14. tak layan pun malam hari tuh. bz ngan anak2. tapi terdengarla hubby ngan brother in law dok pot pet pot pet.hehehe
    by the way, sis follow ur blog k:)

    ReplyDelete
  15. cik jatt: tq sis .shida follow balik k :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.