Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 30 July 2011

Alhamdulillah cheque Nuffnang dah sampai tapi macam tak sangka!

Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah cheque Nuffnang shida sampai juga akhirnya, rasa macam baru saja shida cashout huhu^^ cheque ni sampai semalam lagi (jumaat) lambat pulak nak post entri ni. semalam pun shida tak online sangat tidur awal. agak letih semalam. ishh! macam mana puasa nanti kan. so cheque ni pun sebenarnya bukan lah yang pertama kali. Ini adalah cheque yang ke2 shida. Jumlah lebih lumayan dari yang pertama dan proses penghantaran cheque pun sangat-sangat cepat! macam tak sangka pula. padahal shida baru saja shida sembang-sembang tentang cheque Nuffnang dengan blogger caliph. Lagi pula Nuffnang tempoh hari pernah problem so agak risau juga lah tapi tahu-tahu esoknya dah sampai haiihh! orang kata rezeki hehee rezeki raya shida kot^^ Nuffnang oh Nuffnang!
taadaaaa.. ni lah chequenya shida belum bank in lagi mungkin isnin lah senangkan. agak berkedut-kedut cheque ni sebab  abg posman tu lipat surat tu huhu^^ shida cepat-cepat selit dekat buku tebal bagi dia kemas balik hehe^^ cheque dah dapat sudah tapi shida semak akaun Nuffnang tadi ala......BE (buffered earning) dan jadi ME (metered earning) huhu^^ dah la satu tu saja BE shida. Hope pengiklanan dari Nuffnang yang baik hati bagi lagi shida BE lagi ya! hehe^^ peace ^_^ shida ada sediakn tutorial Nuffnang untuk newbie dan sesiapa saja yang nak belajar dan nak bersama Nuffnang, sila klik sini ya >.<





33 comments:

  1. wow! beshnyee dpt money, money, money.. XD bile nk belnje ni? sye on je.. hakhak..

    ReplyDelete
  2. wah wah! tahniah dear=)

    beli baju raya lah..hehehe

    ReplyDelete
  3. bleh la wt beli bju raya..huhu ^^

    ReplyDelete
  4. BELANJA LA SAYA ...HUHHU




    EXCELLENCE:)

    ReplyDelete
  5. tak pernah cashout lg.. duit pn bru setengah.. huhu

    ReplyDelete
  6. nice.. sy baru trima cek ptg tadi, nti2 laa wt en3 cmni, hikk...

    ReplyDelete
  7. wanie sayang lak nak cash out..tunggu be jd me dulu..hehe

    ReplyDelete
  8. duit raya tu...hehehee
    bestnye shida,
    cunndaa tak cash out pun lagi...
    nak kumpul dulu...
    tunggu dekat nk konvo baru nk cash kan kot...

    ReplyDelete
  9. wah besnye :) saya tanak minta awk banje saya..tapi sy mntak awk ajar saya macamana nak jadi macam awak :)

    ReplyDelete
  10. wah..jijah pon da dapat semalam...tak update entry lagi..sok kot!! hehe tahniah..sesama kita pakai duit nuff beli baju raya..hehe

    ReplyDelete
  11. ros belajar pown dari blog akk jugak care nak pasang iklannnn~:) hihi:D terima kasih kak~ dan tahniah atas ceknya!:)

    ReplyDelete
  12. tahniah shida, rezeki raya dan puasa ni,,hehe

    ReplyDelete
  13. jom shida pi dating kat genting..hak3

    ReplyDelete
  14. bestnyer!!!! tahniah shida.. leh ar wat beli baju raya.. =P

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah..rezeki bulan ramadhan..sis punya cek punya dh sampai jumaat tu juga..Blhlah top up utk raya.. ;)

    ReplyDelete
  17. tahniah sida..boleh share dgn pat hik3 :larikk:

    ReplyDelete
  18. sama la cek baru sampai jugak jumaat hari tu...terima kasih nuffnang

    ReplyDelete
  19. untung laa
    salam ramadan shida ^^~

    ReplyDelete
  20. wah... baju raya dah lepas dah ni selai dua

    ReplyDelete
  21. duit wat beli kuih..:)..duit raya duit raya hehe

    ReplyDelete
  22. Alhamdulillah. murah rezeki shida. ramai blogger dapat cek menjelang Ramadhan ni kan:)
    Selamat menyambut Ramadhan

    ReplyDelete
  23. yeay! dah boleh belanja makan tutti frutti hehe :D

    ReplyDelete
  24. Dah lama nih...tentu pas ni dapat lagi....Tahniah.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.