Alhamdulillah cheque Nuffnang dah sampai tapi macam tak sangka! | Dunia sebenar Shida Alhamdulillah cheque Nuffnang dah sampai tapi macam tak sangka!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 30 July 2011

Alhamdulillah cheque Nuffnang dah sampai tapi macam tak sangka!

Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah cheque Nuffnang shida sampai juga akhirnya, rasa macam baru saja shida cashout huhu^^ cheque ni sampai semalam lagi (jumaat) lambat pulak nak post entri ni. semalam pun shida tak online sangat tidur awal. agak letih semalam. ishh! macam mana puasa nanti kan. so cheque ni pun sebenarnya bukan lah yang pertama kali. Ini adalah cheque yang ke2 shida. Jumlah lebih lumayan dari yang pertama dan proses penghantaran cheque pun sangat-sangat cepat! macam tak sangka pula. padahal shida baru saja shida sembang-sembang tentang cheque Nuffnang dengan blogger caliph. Lagi pula Nuffnang tempoh hari pernah problem so agak risau juga lah tapi tahu-tahu esoknya dah sampai haiihh! orang kata rezeki hehee rezeki raya shida kot^^ Nuffnang oh Nuffnang!
taadaaaa.. ni lah chequenya shida belum bank in lagi mungkin isnin lah senangkan. agak berkedut-kedut cheque ni sebab  abg posman tu lipat surat tu huhu^^ shida cepat-cepat selit dekat buku tebal bagi dia kemas balik hehe^^ cheque dah dapat sudah tapi shida semak akaun Nuffnang tadi ala......BE (buffered earning) dan jadi ME (metered earning) huhu^^ dah la satu tu saja BE shida. Hope pengiklanan dari Nuffnang yang baik hati bagi lagi shida BE lagi ya! hehe^^ peace ^_^ shida ada sediakn tutorial Nuffnang untuk newbie dan sesiapa saja yang nak belajar dan nak bersama Nuffnang, sila klik sini ya >.<





33 Jari Ohsem:

Miss Xyz =) said...

wow! beshnyee dpt money, money, money.. XD bile nk belnje ni? sye on je.. hakhak..

laskar pelangi said...

wah wah! tahniah dear=)

beli baju raya lah..hehehe

Onitsuka_hana said...

maksud ME tuu pa ye...

dak eina said...

bleh la wt beli bju raya..huhu ^^

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

BELANJA LA SAYA ...HUHHU




EXCELLENCE:)

saiazuan said...

tak pernah cashout lg.. duit pn bru setengah.. huhu

caliph shuriken said...

nice.. sy baru trima cek ptg tadi, nti2 laa wt en3 cmni, hikk...

Wanie said...

wanie sayang lak nak cash out..tunggu be jd me dulu..hehe

cunndaa said...

duit raya tu...hehehee
bestnye shida,
cunndaa tak cash out pun lagi...
nak kumpul dulu...
tunggu dekat nk konvo baru nk cash kan kot...

Aku Afzal said...

wah besnye :) saya tanak minta awk banje saya..tapi sy mntak awk ajar saya macamana nak jadi macam awak :)

Cik Azizah said...

wah..jijah pon da dapat semalam...tak update entry lagi..sok kot!! hehe tahniah..sesama kita pakai duit nuff beli baju raya..hehe

darkrose~ said...

ros belajar pown dari blog akk jugak care nak pasang iklannnn~:) hihi:D terima kasih kak~ dan tahniah atas ceknya!:)

fiq. said...

tahniah shida, rezeki raya dan puasa ni,,hehe

Terbelog said...

wah..bestnyer :)

Aida Omar said...

jom shida pi dating kat genting..hak3

jehanfrhin said...

bestnyer!!!! tahniah shida.. leh ar wat beli baju raya.. =P

syafiqakarim said...

best nye selalu dpttt

Hishyamuddin said...

tahniah..,leh ah belanje..

zimmy said...
This comment has been removed by the author.
LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alhamdulillah..rezeki bulan ramadhan..sis punya cek punya dh sampai jumaat tu juga..Blhlah top up utk raya.. ;)

yanie j said...

tahniah kak!

patriq said...

tahniah sida..boleh share dgn pat hik3 :larikk:

Hazwan said...

sama la cek baru sampai jugak jumaat hari tu...terima kasih nuffnang

chuu muqhlis said...

untung laa
salam ramadan shida ^^~

.::: Princess MOMOY :::. said...

wah... baju raya dah lepas dah ni selai dua

Syuxer said...

duit wat beli kuih..:)..duit raya duit raya hehe

syrupmasin said...

yeahhh..bole belanje :D

CIK JATT said...

Alhamdulillah. murah rezeki shida. ramai blogger dapat cek menjelang Ramadhan ni kan:)
Selamat menyambut Ramadhan

Odah + One = OdahOne said...

amboi braya sakanlah ek!...

sarah mohamad said...

yeay! dah boleh belanja makan tutti frutti hehe :D

Faraa Eiman's said...

untungnyeeeeeee !

Cik Kasut said...

nak ler jugak...huhuhuhuh

Yastro said...

Dah lama nih...tentu pas ni dapat lagi....Tahniah.