Alhamdulillah shida akhirnya cashout juga earns Nuffnang | Dunia sebenar Shida Alhamdulillah shida akhirnya cashout juga earns Nuffnang

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 1 July 2011

Alhamdulillah shida akhirnya cashout juga earns Nuffnang

Assalamualaikum, peace upon you.
Hari rasa kurang bertenaga sebabnya shida puasa. Masuk hari ni sudah 5 hari shida berpuasa. Ni gara-gara ponteng puasa tahun lepas 2010. Ponteng pon bersebab ok bukan sengaja atau disengajakan, eh! sama saja maksudnya. Hari ni dah la panas saja shida rasa. tekak pun kering. betul-betul dugaan menduga shida hari ni.
tadi petang juga shida buka akaun Nuffnang dan shida tengok earns dah cukup matang, so shida pun tanpa segan silu cashout earns tersebut. Masuk kali ini adalah cashout yang ke2 dari shida. Sebulan shida kena tunggu cheque sampai ke rumah. Nak dikutkan 1st ogos shida dapat cheque tu. dan duit tu shida nak buat belanja raya. Jimat dan save sikit duit gaji shida hehee^^dan ada niat juga nak buat amal lagi :) insyallah lah.
Now earns shida RM0.00 hehee^^ start dari mula balik. seperti biasalah lepas ni ada aksi serang dan tembak-tembak dari shida ngeee :D bagi yang paham tu paham lah! yang tak paham tu buat-buat lah paham hehee^^ lepas ni aksi minta BE pun berlaku juga lah. shida pun praktik apa yang kat dalam tutor tu kan. Harap shida dapat lah lebih sikit BE dari Nuffnang ads kan. fuhh! fuhh! jampi sikit!


so rasanya ni saja kot bebelan shida. dah tengah malam idea agak kurang menyerlah. opss! sebelum terlupa tahniah pada abgteror sebab isterinya selamat melahirkan baby perempuan yang comel. Tahniah abgteror! tengoklah gambar yang shida ambil dari blog abgteror sendiri, sangat-sangat comel kan! merah-merah lagi pipi baby tu! Jomlah ramai-ramai kita cadangkan nama untuk baby girl abgteror jom hehee^^ kot abgteror terlalu happy sampai blur nak cari nama macam mana kan hehee^^ shida mula dulu. abg teror kalau letak babyteror ok tak? hehee  ^_^





22 Jari Ohsem:

Sharif Dez said...

Bila lah dapat merasa duit nuff ni. Dapat beli baju raya lebih sikit. Hehe.

blog sharifdez

saiazuan said...

alhamdulillah rezeki brpuasa :D
hope dpt cashout pertama dlm sebulan dua ni :D

sape suka race??? http://eleventx.blogspot.com/2011/06/lets-race.html

shida'R said...

Blogger Sharif Dez : alah! xlma je lg tuh kan hehee :)

shida'R said...

Blogger saiazuan : insyallh sy doakn fuh fuh! amin hehee :)

Wanie said...

shida, baru ganti eh? :P

brape cashout nuff?mesti banyak kan..

Bluewendy said...

huhu..bestnye dah dapat cash out!! dari bila duk kumpul tuh?

muz said...

fuh bestnya dapat duit tuk raya... :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

akak pun dh Cash out..tp silapnye..akak Cash out awal bln 6 tempohari..lama sgtlah nk tunggukan..tp x pe lah..sabar menanti... ;)

Comelnye Baby..Rindu dgn bau baby.. ^_^

blog-tips-kurus said...

yeay! yeay! shida nak bagi $$ raya.. :-)

*bila nak ajar? hihi!

Syuxer said...

alhamdulillah rezeki shida..:)

xpe nanti naik balik nuff tu..kejap je heheh

comel anak abe terror..haha cun gak dipanggil babyterror tuh

KinosKoko said...

bila nuff nak kasi duit kat aku nih...

faizlaster said...

taon lepas bape ari ponteng..hehhe

Cik Domo said...

fuyoooo~
blanje la..hehehe... ^_^

ChaCha said...

hehe.wah! makcik kayo!cha pn dh leh cashout..hehe..

Acik Ita said...

alhamdulillah...pas nie boleh la shida bagi duit raya kat acik..
biar berkat gitu rezeki yg ada jika di bagi2kan,yer x..ahaks.. ^_^

sal nama anak abg teror tu kan,baik letak nama Siti Humairah..kan..kan..sbb maksud Humairah tu,pipi yg kemerah2an..(ye ke? acik agak2 jer)

Aku Afzal said...

shida ajar la mcmna nak dpt BE dan maintain.hmm

yanie j said...

taun ni akak kna bg wit raya lebey sket..kekkeke :P

Hafizzi Aziz said...

waaa...besnya..nanak gak! hihi.

Aida Omar said...

boleh kim beli pizza satu tak..tak banyak pun..hahaha

boleh beli baju raya nie shida..

comeynye ank abg teror

caliph shuriken said...

nice.. ada geng cash out ni, sama2 kita tggu cheque, hikk...

OhMyLord said...

apa tips nk cepat dapat BE ni?

Nisa' Azman said...

bestnye dh cashout..sy nie ntah bile lg pun xtau la, huhu~..

btw, nk mintak tlg shida votekan Hannah leh? Thanks!!

http://greennnpanda.blogspot.com/2011/07/vote-for-hannah-lucky-draw.html