Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 5 July 2011

artis bikin hot | gambar perkahwinan artis malaysia 2011

Assalamualaikum, peace upon you.
Hari ni shida nak share dengan korang artis-artis yang melangsungkan perkahwinan sesi 2011. Semua sumber shida dapat dari Encik Google . Kalau salah info means salahlah shida. Jom kita enjoy tengok gambar-gambar ni =)
 Ayu Raudah Che Wan dan Zaquan Adha 21 Jan 2011
Siti Sarah Raisudin dan Shuib Sepah (MRL) 26 Feb 2011
Zed Zaidi dan Natalia Halimatun Mustafa Kamal 29 Apr 2011
Yassin Senario dan farrah 2 Mei 2011
Fedtri Yahya dan Nurul Anati Ismail 28 Mei 2011
Salih Yaakob dan Samihah Sheik 30 Mei 2011
Shah Indrawan dan Rahayu Abbas 1 Julai 2011
Noh Hujan dan Mizz Nina 1 Julai 2011


ini pula yang bertunang 'so sweet' =)

Pertunangan Elly Mazlien dan Azmi
Pertunangan Ashraf Muslim dan Dayana
Pertunangan Zahiril dan Shera
Pertunangan Ally Iskandar dan Nur Aisyah Zainal


setakat tu saja rasanya yang shida boleh share dengan korang, sumber semua dari google. Kalau salah harap dimaafkan . Peminat-peminat artis diatas jangan marah shida pula. Tahniah buat semua pasangan shida doakan kebahgiaan mereka dunia dan akhirat =)




8 comments:

  1. sweet sweet je semuah.yang paling sweet Noh HUJAN lahhh;D hek3x

    pastu si ashraf muslim;)

    ReplyDelete
  2. paling sedey ashraf muslim la da tunang, isk

    ehh tue nye tunang elly mazlein!

    ReplyDelete
  3. lawo2 diorang
    baru tau yassin kawin

    ReplyDelete
  4. Bestnya kahwinnnnnnnnnnnnn .... semuanya nampak cantik2 ... Thank you shida sbb bagi info hihi

    ReplyDelete
  5. suka giler tgk zahiril dgn shera cute sgt..:)

    ReplyDelete
  6. yaang pasal elly mazlein punya tunang tu , sebenarnya tunang dia director cerita yang elly berlakon . then sume2 tu lah , pastu tunang (: *nak pendekkan cerita haha

    ReplyDelete
  7. bile fir nak ikut jejak dorg2 ni eh..:)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.