Blogger Perak - We Are Family | Dunia sebenar Shida Blogger Perak - We Are Family

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 21 July 2011

Blogger Perak - We Are Family

Assalamualaikum, peace upon you.
Hari ni shida tak ada cerita menarik cuma nak share dengan korang tentang group yang shida join yang diberi nama Blogger Perak - We Are Family. kenapa shida join eh? mestilah sebab orang perak hehe^^ sebab tu shida join. tak kan dari negeri luar tiba-tiba masuk join group perak "mau kena bahan nanti" hehee^^ eh tak ada lah mana ada! so apa yang best dengan group ni sebabnya ada macam-macam aktiviti. Baru-baru ni pada 10 Julai 2011 dorang ada kan gathering dekat taiping (bermis pool-tempat mandi) tempat shida sendiri. Malangnya shida tak dapat join diatas sebab-sebab tertentu nak tahu apa aktiviti dorang tengok video bawah ni ok ish! sangat-sangat jeles! ^_^
 kalau video atas ni sengal korang klik sini ok (pakai crome ok je play..haiishhh)
serius memang rugi tak pergi huhu^^ tapi apa kan daya memang hal pada masa tu sangat-sangat penting. Next gathering memang shida akan join. tapi sedikit rugi lah sebabnya masa tu buat kat taiping dekat gila dengan rumah rugi..rugi huhu^^ oh lupa nak mention kat sini yang shida orang taiping hehe^^ so siapa antara kawan-kawan shida yang belum lagi join atau jadi ahli BP sila-silalah ke group BP ok. atau klik saja banner bawah ni akan terus ke group Facebook BP. Walau tak pergi dapat tengok kat video pun jadilah! eh eh BroFramestone pon ada, cayalah bro! hehe^^
 




33 Jari Ohsem:

laskar pelangi said...

bru taw shida org perak. heeee=)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sis ingatkan slama ni shida org KL..baru tau shida org perak.. ;)

blog-tips-kurus said...

ai nak p Taiping lusa. r u there? :-)

Qaseh Qistina said...

hehehehehe...1 negri la kite...

touya said...

orang taiping gak .... rasa nak lepak ngan blogger taiping inform lah .

ekmal said...

eh kt taiping? cuti sem lepas mal ad gi sane, mandi kt satu air terjun kt trong, tlupa lak nama dia ape

apik pehe said...

huhu..kaler gamabr tu same jer nga blog apik

Odah + One = OdahOne said...

taypeng mari ni...batu kurau sini...hang org mana shida???...kami blogger peyrock & johor bgabung...from muo to taypeng with love

ifwat said...

laa... orang perak ke? haha..
ingat orang emas.. hehehe :D :D :D

Acik Ita said...

ooo..shida owg Perak yea...
acik pula Sabahan...
(nak juga bgitau walau tak ada yg tnya..hikhik)

ZouL said...

wahh..nak joinnn la geng blogger perak.hehhe

Wanie said...

nak join jugak boleh tak?
bakal jadi org perak..hehe

shida'R said...

laskar pelangi: larr..yeke huhu^^ org perak lerw..

shida'R said...

sis Lily: org KL hehe..mana mahu sis,xmasuk ngn saya pun kih3 :P

shida'R said...

touya: beres yay!!

shida'R said...

apikpehe : kan perak mmg hitam putih kuning hehe ^_^

shida'R said...

odahone : wahh yeke..sep! sep!

shida'R said...

fir: masuk dulu blog BP tgk syarat2 kelayakn k :) rsa boleh kot^^

cik tikah said...

cik tikah org KL tpi skrng bljr kat PERAK. blh join gak tak blogger perak tu? hihi...

HAZWAN17 said...

wah ada blogger ikut negeri pulak erk..johor ada ke tak eh

shameel said...

saya dok kt chemor. boleh join tak

ADAM said...

wah..org perak rupenye..adam study kat ipoh..dkt tak ngan tmpt kak shida? ^^

shida'R said...

cikTikah: boleh2 sila-sila ke web rasmi BP yer ^_^ segala info disana!

shida'R said...

Hazwan : johor tak surelah hehe ^_^

shida'R said...

shameel : boleh digalakkan hehe ^_^

shida'R said...

ADAM : oh! yeke?? dekat xdekat la nk pi ipoh taiping dlm 1jm stgah juga ^_^

wan_cikgumuzik said...

huh..!! saya dengki ok..!!!

hari ahad nih ada utk geng2 kl plak kat taman tasik ttwangsa..
(dlm ati nk bg shida dengki balik)

Syuxer said...

ore perak neh camner bahasa dia heheh..

Pisyek said...

untung la dapat jumpa broframestone. :P

Web developer?

shida'R said...

cikguwan : haha..tak jeles mana pun..lalallalaa~

shida'R said...

syuxer: shida sndri pun xbpe pakai huhu^^

shida'R said...

pisyek saja buat shida jeles hihi^^

Kumiko Ryou | Farah Amira said...

<<<sma la xdpt join