GiveAway cik Dil : Kami nak banner flash dan doodle FREE | Dunia sebenar Shida GiveAway cik Dil : Kami nak banner flash dan doodle FREE

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 5 July 2011

GiveAway cik Dil : Kami nak banner flash dan doodle FREE

Assalamualaikum, peace upon you.
 ok ok ok, bila semua tengok banner atas tu mula lah tu mulut nak berceloteh. ala! biar lah shida pun nak juga join GA orang lain hehee :p GA kali ini dianjurkan oleh Blogger cik Dill disebabkan hadiahnya adalah banner flash shida sedikit teruja. Shida memang dah lama nak banner flash ni. Nak design boleh tapi nak main dengan adobe flash sumpah! tak reti huhu^^ so shida nak cuba luck dengan join GA shida dengan harapan random tu terkeluar no blog shida ngeeee ...AMIN...

untuk semua syarat shida dah patuhi cik Dill, so untuk GA kali ini shida nak tag 4 geng terbaik shida yang dorang ni pun memang tak ada banner dan patut ada banner sebab blog dorang memang best dan gempak!  hehe^^

shida tag mereka ^_^


done! terima kasih!
Nak join klik banner atas ye!