Happy 1st Anniversary Blog Dunia sebenar Shida | tahniah juga pada pemenang GA shida. | Dunia sebenar Shida Happy 1st Anniversary Blog Dunia sebenar Shida | tahniah juga pada pemenang GA shida.

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 19 July 2011

Happy 1st Anniversary Blog Dunia sebenar Shida | tahniah juga pada pemenang GA shida.

Assalamualaikum, peace upon you.
firstly, syukur alhamdulillah kerana shida masih sempat bersama-sama dengan blog shida yang kini sudah pun setahun umurnya meraikan ulang tahun yang pertama blog shida. Hari ini 19 July 2011 iaitu hari dimana blog ini dilahirkan bukan dari perut shida tapi dari dunia blogspot ni. Selama setahun berkecimpung dalam dunia blogspot ini banyak memberi shida pengalaman itu yang paling utama, pengajaran, ilmu-ilmu dan karya-karya seni penulisan. Banyak kenangan shida dalam dunia blog selama setahun ni. Ada yang kena KATA entri disini. ada yang shida menang GA dan CONTEST dan ada juga yang entri sedih plus menyayangi shida entri disini. shida pernah juga menjadi seorang DJ disebuah radio online entri disini. Macam-macam lagi lah. kalau nak ditype semua memang panjang lah jawabnya entri ni.
Kalau nak cite pasal kejayaan dan perubahan blog dalam dunia bloging ni. yelah! dah setahun katakan kan. banyak memang banyak dimana dari segi NUFFNANG sangat-sangat membanggakan dengan nuffnang shida dah berkihdmat selama 9bulan. shida sudah cahsout earns sudah 2kali BE pula alhamdulillah sudah dapat 16BE semuanya. selain tu juga blog shida yang sudah mendapat tempat di google pagerank. alhamdulillah dapat PR2 rasa macam tak percaya pun ada. bersyukur. lama shida tunggu pagerank ni naik. akhirnya blog dah nak setahun baru dapat PR2 :) dari segi blog pula design dari dulu hingga sekarang memang berbeza banyak. samalah macam newbie sekarang. sama je kita hehe^^ sebab semua pernah merasa menjadi newbie jadi nobody perfect lah! adatlah ada widget banyak, minta i follow u,u follow i balik, tu semua lumrah dunia newbie tapi lama-lama secara perlahan dia akan belajar untuk menjadi yang lebih baik. insyallah~
so shida pun tak nak membebel panjang lebar cuma shida nak mengucapkan ribuan terima kasih tak terhingga pada kawan-kawan blog shida yang selama ini sama-sama memberi tunjuk ajar,belajar berkongsi ilmu dan yang penting membuat blog shida seceria dan meriah seperti sekarang. tanpa kehadiran korang tak kemana blog shida ni rasanya. tak lupa juga pada yang menjadi silent reader, pembaca setia,yang follow shida atau yang sudi menggunakan tutorial yang shida sediakan. terima kasih. terima kasih dan terima kasih.
jadi sebagai orang kata penghargaan kepada semua follower dan pembaca/pengunjung blog shida. sekarang shida nak umumkan keputusan pemenang  "1st Anniversary giveaway Dunia sebenar Shida" dimana ia sudah pun berlangsung selama sebulan dari 16 june -16 july 2011. seramai 96 peserta yang join GA shida untuk kali ini. tersasar dari target mahunya 100 tapi nak buat macam mana GA yang tengah berlangsung sekarang banyak,agak bersaing juga hehe^^ seramai 10 pemenang bertuah yang akan shida senaraikan untuk pemenang GA shida kali ini. Bagi yang tak sempat join boleh join GA seterusnya nanti insyallah ok :)
Jadi kepada pemenang shida ucapkan tahniah!! kerana korang adalah yang bertuah. bagi yang tak menang jangan berkecil hati atau pendam perasaan ya! sebab shida adili seadil-adilnya. random yang shida buat untuk 6 pemenang pun shida berpuas hati kerana mereka sememangnya layak. 10 pemenang GA dan Mereka adalah :
Untuk Pemenang berdasarkan entri dan lain-lain (pilihan shida)


perhatian kepada semua pemenang sila add Facebook shida (ditab menu LAMANSOSIAL) untuk memberi shida detail inbox FB ok (Nama penuh,alamat,no.tel dan url blog) kepada shida untuk urusan penghantaran hadiah korang. Hadiah insyallah shida akan proses antara 2minggu saki baki minggu untuk sesi July ni. Harap semua pemenang bersabar menunggu ok. * bagi yang tak ada facebook hantar detail ke email ini > blogshida87@gmail.com . so Tahniah sekali lagi dan terima kasih semuanya :) nak tengok hadiah klik sini > hadiah GA.




44 Jari Ohsem:

wan_cikgumuzik said...

wahhhhhhh..!!! dh kuar result..!!

TAHNIAH KEPADA PEMENANG...!!

cikgu sangat gembira walaupon tak menang sbb dapat tgk kawan2 lain menang...

Odah + One = OdahOne said...

congratz! bravo! bravo kpd para pemenang!

b0an said...

tahniah kpada yang menang....yg kalah xpe...tunggu kak shida wat agi contest ..pas2 join lew..heee

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Happy 1st Anniversarry buat blog shida..
& Tahniah Buat pemenang.. ;)

ZouL said...

tahniah kepada mereka yaa..hehe

++nOTy guGUrL++ said...

Tahniah kepada para pemenang!!!!!!! :)

CikYana(",) said...

Tahniah kepada sume pemenang
:)

Syuxer said...

tahniah...selamat ulang tahun baru untuk blog shida neh..:)..semoga ia akan bertahan lebih lama..heheh..

blog saya jadi pemenang heheh..alhamdulillah..shida bagi kat orang lainlah hadiah laptop skin tuh..:)..syuk xpakai pun heheh..

Cik Azizah said...

tahniah dah 1 tahun pon..happy berblogging..

tahniah juga kpd semua pemenang. even tak menang tapi ade kawan2 yg baik tu menang dah cukup baik.hhe tahniah buat caliph,syuxer,aida dll...

ChaCha said...

tahniah shida!!!!! dah dpt pemenangnya!

Mohd Firdaus said...

hepi blog bday..

Aku Afzal said...

hoho.kali ni eniverseri dia..panjang giler entry.yes gud job my senior.Long live blogger :)

Acik Ita said...

waaahhh...alhamdulillah...tahniah yea kepada pemenang..yg xmemang (cam acik) jangan pulak korang terjun dari bangunan atau gantung diri...sama ada bangunan monopoli atau pokok tomat sekalipun..hehe...
tahniah sekali lagi..
utk dear shida yg ku syg..smga tambah femes yea..huhu..
janganlah bosan berkongsi ilmu yg berguna sama ada utk dunia,mahupun akhrt..smga berkat ilmu kita yea..insyaALLAH..amin...

caliph shuriken said...

hepi 1st anniversary utk blog shida.. smoga trus sukses & hepi blogging ^^

x sangka ada rezki kt GA ni, kali pertama menang dlm mana2 GA yg pnah sy join.. congratz jgak kpd pemenang2 yg lain ^^

Miz Novexx said...

hepi befday untuk blog shida....and hepi blogging,
tak sangka boleh menang, thanx a lot mmmmuaaaaahhh :D

uLan said...

happy birthday to you...
happy birthday to you...
happy birthday to loveLy blog dear shida....
happy birthday toooo youuuuu...

Semoga blog dear shida nie semakin mantap dan serinya bertambah tambah... aLL the best for the author.. semoga dikurniakan idea yang sentiasa mencurah curah untuk membangunkan blog yang best ni... :-)

tak lupa congrats to dear winner... :-) happy sangat dapat join GA dear shida ni :-)

Terbelog said...

tahniah blog Shida dah setahun.
Tahniah juga pada pemenang2 !
shida jgn mare,kite x join :0

Azhar said...

happy birthday dan tahniah kpd para pemenang.

Aida Omar said...

HAPPY ANNIVERSARY buat blog shida..semoga bertambah maju dari semasa ke semasa. Aida always support shida ^_^

Alhamdulillah tak sangka terpilih..huhu. Tahniah juga buat peserta lain..Tahniah juga pada yang dah join, walaupun tak terpilih tapi sama2 memeriahkan GA nie.

Thankz Shida <3

Fathiah Hamim said...

congratulesen semuaa. =D

0nenanina said...

Alhamdulillah..congrats shida.. hihi. ap besday to your blog..sory late wich..td da bace tp xsempat komen.. ngah keje..ngeh3...tanx egtkan tadi.. hope entri shida makin best.. banyakkan kongsi ilmu k..ngeh3

Cik Chokie said...

Happy 1st Anniversarry to blog shida <3 heee tahniah kpd para pemenang ^^

Cik Chokie said...

Happy 1st Anniversarry to blog shida <3 heee tahniah kpd para pemenang ^^

mr.curly said...

tahniah pd pemenang!!!..hepi anibessari tuk shida..hikhik

jehanfrhin said...

tahniah sumer pemenang!!!

selamat ulangtahun yg pertama kepada blog shida.. semoga dengan meningkatnya usia blog nie akan akan meningkatkan jugak prestasi shida dalam dunia ini agar dpt memberi manfaat kepada semua.. :)

Alia Asyura :) said...

Hepy Bufday blog kak shidaaa. hee :)
and tahniah jgak kpd pemenang2.
(juga kpd saye) hehe.
* wlaupun last. ttp hepy. sbb akk letak header alia. huhu. :D

~semoga blog akk trus shat mcm tuan dy. ^_^
~and happy2 selalu :))

cunndaa said...

hepy annvsary tuk blog shida...
dan TAHNIAH kpd semua pemenang... ^^

laskar pelangi said...

yeyeahhhhh!;) temkiu shidaaaaa=)

tak sangka shida nak kasi adiah gak..hehehe :)


happy bufdayy blog dear~!

ammboi said...

fuh.. dh setahun yer.. tahniah

Wanie said...

thanks shida..lambat lak on9 hari ni..hehe

semoga sukses selalu..happy blogging :)

HAZWAN17 said...

tahniah siapa yang menang..
happy anniversary dekat blog ni :)

alyafify said...

alhamdulillah~ syukur ya Allah....
congrats syida blog awk dah setahun dah... lama tu syg ;)

okey, alya akan send detail ya ;)
may GOD bless you, dear...

UYC said...

knp sy menang :'(

shida'R said...

tq semua yg wish befday blog shida..hari ni 20/7/2011 dah masuk setahun sehari hehe^^

shida'R said...

bg yang menang GA shida tahniah yer..jgn lupa lapor diri yg seterusnya untuk proses pghantran brg korang ^_^

patriq said...

tahniah sida. blog dah stahun :mmuahh:

Nisa' Azman said...

congrats pemenang sumer..

Hafizzi Aziz said...

tahniah kepada semua pemenang..peace..

shida'R said...

PAT : hehe tq dear..hihi

shida'R said...

Nisa Azman : hehe tq pda yg mnyertai juga hehe^^

shida'R said...

hafizi@apit : hehe..tahniah pda apit juga dah konvo ^_^

mrs redzuan said...

alamak. baru dpt tgk result ni.
termenang pulak...
akk add awak kat fb utk bg details.
fb name:zahidah mohd seran

mrs redzuan said...

hepi anniversary to dunia sebenar shida! =))))

keep on blogging...

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.