Khairul Fahmi Che Mat penyelamat segalanya | Malaysia tersingkir | Dunia sebenar Shida Khairul Fahmi Che Mat penyelamat segalanya | Malaysia tersingkir

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 29 July 2011

Khairul Fahmi Che Mat penyelamat segalanya | Malaysia tersingkir

Assalamualaikum, peace upon you.
kita sebagai rakyat malaysia terpaksa akur dengan keputusan ini. kita harus bangga pasukan Harimau Malaya kita dah sampai hingga ke peringkatan ini. Tahniah juga pada Khairul Fahmi Che Mat (penjaga gol Malaysia) kerana bertungkus lumus berusaha menyelamatkan bola dari pelbagai sudut ditendang. Penambah mata oleh Safee Sali juga harus diberi pujian pada tunggak atau tulang belakang pasukan Harimau Malaya selaku captain untuk perlawanan tadi. Sedih memang sedih harapan tinggal harapan Pasukan Harimau Malaya tersingkir akhirnya. Mungkin tiada rezeki pada perlawan Piala Dunia 2014. Mungkin kita boleh beri tumpuan lebih pada perlawanan yang akan datang kata "Datuk K.Raja Gopal"
Safee Sali kalau dapat satu atau dua lagi gol tadi kan best huhu ^_^


_reaksi para penyokong sebelum perlawanan_
kata-kata penglipur lara untuk diri sendiri : macam tak percaya je malaysia kalah main ditempat sendiri. tak tahu kenapa dan mengapa. sedih sangat-sangat huhu^^ walau apa pun perlu redha dan akur. Bagi shida mereka sudah menang pun. dengan cara permainan dan taktik singapore macam ni memang tak kemana lah! percaya lah! tunggu tengok dorang main dengan team yang lebih hebat dan profesional boleh ke buat taktik-taktik tu lagi kita tunggu dan lihat saja!~ hmmm..menyampah plus-plus geram pula aku!!



24 Jari Ohsem:

Chikova_Araishii said...

tul2, dasar penipu n pura2 punye singapore,
penangan aaron aaziz bak kate zico, kui3

Cik Azizah said...

sedih kan...tapi singa mmg main berasak2. lagipon pemain import. mereka hebat! tp tabik pd apek dan safee!! mereka tunggak kejayaan..aidil kalau sihat mesti boleh gol gak..adeh..hrpkan safee sorg xleh lah.

ghost writer said...

tempat sendiri malaysia tak kalah,dowang kan seri.kalahnya kat padang rumput tiruan kota singa.

jangan risau,edisi akan datang,kota singa dilanggar todak.haha

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

meriah2 ..tapi ,..huhuu


try more tiger


excellence!

wan_cikgumuzik said...

singapura main bomoh tuuu.. kah kah kah... bomoh cedera namanya... asyik2 cedera... mcm pondan plak.. kah kah kah,.. DRAMAKING..!! haahha..

Wanie said...

kat tempat sendiri pun xde rezeki nak wat camne..hehe..

patriq said...

sabar jelah nk buet camne kn..fokus pda game lain pula!

miss3808 said...

pas ni sng lah nak cari actor dari singapira.. cari jer team bola tu.. semua pandai berlakun.. mencik!!!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sedih malaysia kalah..but Still proud of Malaysia team ...At least we don't need foreign talent..lg pun S'pore byk sgt lakonanlah terutamanye penjaga gol diorg tu..haishh..geram saje nk melambat2kan permainan..sakit kpala konon..

apik pehe said...

xper shida ...kiter takel yang olimpik lak

Odah + One = OdahOne said...

Yes! Yes!... nasib bek kita seri 1-1... nanti boleh men timbal balik kat singapore plak xlah susah sgt kn..nanti kita just kena score sebijk pastu, bertahan je n blakon sakit macam nak mati...kena angin sikit jatuh & buang masa byk2 barulah namanya kiasu!@takut kalah...come on msia!.. aku nk g r nnt tgk kat stadium Jalan Besar Singapore...??????...panas xhbis lg ni...hoho...

Munna said...

xpe lah..malaysia ttp menang di hati semua. menyampah gila tgk pEMAIN singa yg montel mata sepet tu.auta kuat!

echa takashimaya said...

bola tu masih belum rezeki malaysia but its ok malaysia dah cuba sehabis baik.

p/s: kite ada kt stadium semalam.heee.

ain revival said...

Singa hipokrit.kate singa tp lembik!

takpelaa da xde rezeki.

apek mmg hebat !

Cik Kasut said...

pape pun terbaek ar apek tu...klu x kerana dia dah brapa gol spore tu kasi masuk...

Rtp Farra Arisha said...

who knows in the next broadcast, kemenangan berpihak pada malaysia pula? congrats to harimau malaya players and the sgp players too!

r'Da said...

malaysia still the best!

izfanora said...

belum sampai masanya Malaysia berada di sana. Pengalaman akan lebih mematangkan pasukan negara. Sekurang-kurangnya kita dapat melihat penyokong bersatu hati. Bukan senang nak tengok keadaan sebegitu.

Said Arsyad said...

aq tetep dukung nazzarudin

chuu muqhlis said...

patutnye sblm mula lawan tu semua kat stadium tu reramai baca yasin dan solat hajat. kan malam jumaat.
ni maghrib pon ntah2 langgar..

xde rezeki la tuh
menang kalah adat bertanding

sekian,
chuu muqhlis. :)

syrupmasin said...

malaysia tetap hebat :D

abbey~ said...

sedih.. tp, best btol tgk apex main. cume xde luck tu pasal bola masuk sebijik gak tu.

pape pon, malaysia main da tip top dah~~ cume kene mantap, kasi tacap2 sikit lg... bereh~~

Ahmad Zaki said...

Assalamualaikum...

Walaupun Singapura "banyak berlakon" di padang Stadium Nasional Bukit Jalil, namun para pemain skuad Harimau Malaya perlu muhasabah diri mengenai kegagalan memenangi perlawanan semalam dengan jaringan yang besar bagi melayakan pasukan ke pusingan ke tiga kelayakan piala dunia. Ada hikmah pada setiap yang berlaku.

Jika kita kenang kembali, bukan sahaja mengenai piala dunia kita kalah pada singapura-pura, tetapi berkenaan pulau batu putih dan tanjung pagarpun kita kalah, apa kes..

Nampaknya kita masih ada kelemahan dalam pentadbiran semua bidang. Jadinya kita perlu menukar beberapa perkara agar semuanya bertambah baik dan sukses.

Insya Allah, pada 2018 nanti, apabila semua yang terlalu lama, yang tak baik kita tukar, kita layak juga memasuki pusingan akhir piala dunia tersebut...

saiazuan said...

we already done good job.. salute :)


syiling 10sen dan israel!!!
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/konspirasi-panas-duit-syiling-siri-ke-3.html